Fusta – piesa vestimentara eleganta si mereu in trend

Interesul femeilor pentru moda este foarte vizibil. Magazinele de haine sunt mereu destinatia favorita a acestora, site-urile de imbracaminte domina accesarile pe internet, iar revistele de moda sunt rasfoite de nenumarate ori. Este si de inteles acest lucru in conditiile in care imaginea pe care o afisezi conteaza foarte mult indiferent unde te-ai afla.

O garderoba feminina este completa cu adevarat atunci cand numarul rochiilor si a fustelor este unul cat mai mare si care sa acopere toate formele de tinute pe care o doamna sau domnisoara doreste sa le realizeze. In acest scop, noi cei de la DyFasion am cautat sa alcatuim pentru tine o lista cu cele mai practice si necesare modele de fuste care ar trebui sa fie prezente in garderoba ta.

Fusta creion

Este un model clasic de fusta care mereu a fost iubit de femei datorita modului delicat in care se aseaza pe corp, evidentiind formele corpului si conturand perfect silueta. Cele cu talie inalta sunt si cele recomandate pe aceasta latura, potrivite foarte bine fiind in combinatii cu diverse camasi, tricouri sau bluzite introduse in betelia fustei.

Arata foarte bine indiferent de culoare, insa predomaninat se gasesc in varianta nuantelor mai sobre, inchise deoarece sunt consacrate in stilul office. Femeile cu o personalitate mai puternica pot foarte simplu sa se orienteze catre culori mai indraznete care sa atraga toate privirile in urma lor.

Fusta plisata

Modelele de fuste plisate specifice modei 2018 se descriu prin stralucire si culori stridente. In mod sigur, o astfel de alegere nu este pentru oricine, ci strict pentru femeile care au curajul de a se desprinde din decor si de a surprinde in jurul lor prin imaginea pe care o afiseaza.

O conditie importanta a fustelor plisate este ca ele sa fie suficient de lungi, respectiv sa depaseaca numaidecat genunchiul, putand fi accesorizate cu orice tipuri de incaltaminte, atat elegante, cat si sport.

Fusta midi

Cu ceva timp in urma, fustele midi erau specifice femeilor cu un aer mai conservator si care nu urmareau sa iasa prea mult in evidenta. Astazi, in schimb, lucrurile stau totalmente diferit. Prin materialele din care sunt confectionate si mai ales prin imprimeurile vesele pe care le aduc, acest model de fuste reprezinta o piesa de rezistenta.

Cu un aspect foarte feminin si o gratie aparte, tinutele care au la baza fusta midi reprezinta o alegere perfecta pentru tinutele de vara, atat in mediul office, cat si atunci cand iesi in oras. Tocurile inalte cu care se armonizeaza perfect creeaza o imagine de impact demna de pasionatele de fashion.

Fusta mini in forma de A

Adevarul este ca fustele mini nu mai prezinta acelasi loc de top in moda feminina, ci dimpotriva, au devenit chiar mai putin preferate in alegeri. Cele care sunt recomandate de stilisti si care cuceresc orice femeie sunt varianta fustelor in forma de A. Acestea presupun o cadere usoara pe corp, fara a deveni prea largi sau mulate atunci cand sunt purtate.

Combinatia perfecta pe care o pot crea este atunci cand sunt accesorizate cu o pereche de cizme lungi, peste genunchi sau cu botine, desi nu este nici pe departe exclus sa le asociezi cu pantofi stiletto sau tenisi sport.

 

Magazinul nostru iti sta la indemana cu o gama impresionant de larga de optiuni care de care mai surprinzatoare. Stim ca nu este deloc simplu sa te decizi usor, insa atunci cand exista niste trenduri care iti pot dicta perfect alegerile este cel mai indicat sa le urmezi. Astfel totul devine mai simplu. DyFashion urmareste indeaproape stilul modern in materie vestimentara si atinge cu succes ideile de top.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon