Feminitatea si eleganta redate de salopete

Iarna este anotimpul care nu este foarte ofertant in ceea ce priveste alternativele vestimentare. Temperaturile se schimba radical, iar garderobele noastre trebuie sa fie ghidate de acest lucru, insa cu toate astea exista si unele variante care iti permit sa imbraci lucrurile tale favorite, indiferent de faptul ca le asociezi mai mult cu decorul de vara.

De pilda, salopeta este unul dintre acele articole vestimentare care au revenit in tendinte, putand fi vazuta peste tot, de la aparitiile spectaculoase pe catwalk-uri, pana la plimbarile obisnuite in parc. Daca detii deja una in garderoba si stii cum sa o adaptezi corespunzator, atunci succesul este la degetul tau mic si oricat de greu ti s-ar putea parea, poti afla ca ai posibilitatea de a o integra ireprosabil si in tinutele din aceasta iarna.

Iata cum sa porti salopeta iarna!

Pentru inceput, ai putea sa descoperi cat de bine ti-ar sta daca ai purta o salopeta de culoare alba. Nuanta ce sugereaza puritate, imaculatul si se adapteaza magistral in decorul de zapada, albul, folosit in calitate de culoare uniforma pentru o salopeta eleganta iti va oferi un aspect ingrijit de care ai putea fi foarte mandra. Elementul-surpriza de care ai putea sa te folosesti este jacheta pe care o alegi sa o imbraci pe deasupra. Aceasta ar putea fi una de piele, daca tinuta iti permite, jacheta camuflaj care a devenit foarte la moda in ultimii ani sau un palton elegant si gratios care sa iti completeze imaginea de lady din cap pana in picioare.

Seara, la un eveniment, in locul unei rochii lungi, ai putea opta pentru o salopeta bine croita in nuante elegante de albastru electric sau negru. In colectia noastra, si-au facut loc binecunoscutele salopete de culoare neagra, realizate din catifea foarte fina si de inalta calitate. Acestea sunt ideale pentru orice eveniment de seara, asigurandu-ti eleganta deplina combinata cu un confort de invidiat. Sunt recomandate in primul rand doamnelor si domnisoarelor care nu mai suporta incomoditatea si rigiditatea unei rochii, insa isi doresc sa pastreze aceeasi doza de feminitate si rafinament. Completate cu diverse aplicatii stralucitoare si moderne, precum tulle-ul argintiu, broderia aurie, decupaje trendy sau paiete sclipitoare, creeaza efectul unui look wow care va ramane in mintea celor care au avut ocazia sa te admire.

Catifeaua este utilizata in mai multe combinatii pentru colectia de salope disponibile in cadrul magazinului. In culori mai jucause, precum rozul, regale, precum cele argintii sau aurii, ori foarte stridente care pun accentul pe personalitatea purtatoarei, precum albastrul sau rozul. Se opteaza in mod special pentru acest material datorita originii nobile pe care o poseda, fiind considerat un material demn de domnitele din inalta societate. Astazi, este la fel de admirat, in mod special de femeile cu bun gust si un simt dezvoltat pentru frumos.

 

Salopeta este o piesa de baza in moda anilor 70 care a revenit in tendinte, intregind look-ul retro propus de designeri. Stilul este unul foarte chic si versatil si are puterea de a ne salva din multe provocari cu privire la ce am putea indrazni sa purtam. Cel mai mare avantaj adus de o salopeta pentru publicul feminin este acela ca imbina magistral utilul cu placutul, mai exact moda si confortul, avand darul de a alungi silueta, creand o linie verticala continua si poate inlocui cu succes orice rochie eleganta la un eveniment care este mai mult sau mai putin formal.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon