Fa-te remarcata cu sandalele potrivite

Dintre toate tipurile de incaltaminte, sandalele sunt favoritele acestui sezon. Sunt un must have prin simplul principiu al nevoii, al faptului ca temperaturile ridicate iti impun sa iti creezi un nivel de confort purtand incaltaminte cat mai decupata. Sandalele sunt si versatile am putea spune, intrucat permit sa fie asociate cu tinute de orice fel, au sau nu toc, pot avea platforma, combina eleganta feminina cu un nivel de confort optim pentru orice preferinta – nu toate femeile sunt adepte ale purtarii de tocuri.

Din colectia noastra de sandale cuvantul de ordine este varietatea. Acestea sunt de la branduri precum DYA Collection sau Raxela. Varietate exista si la marimi si preturi. Dar sa vedem mai intai cateva sugestii de a se combina sandalele cu tinutele din garderoba oricarei femei.

Sandale cu inchidere la glenza

Fie ca este vorba de o bareta inalta, ce se inchide in catarama cuprinzand glenza, fie ca este vorba de asa zisele sandale cu barete pana la baza gleznei acestea automat pun in evidenta piciorul, linia gleznei. Sunt recomandate celor inalte, pentru ca dau impresia ca taie din picior, il face mai scurt, astfel incat in unele cazuri ar putea accentua fix ce nu trebuie.

Sunt totusi o varianta eleganta si deopotriva comoda. Iata doua dintre variante:

 

Comanda aici: https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/sandale-albe-cu-fundita-maxi-si-imprimeu-cu-lalele-multicolore.html

sau

 

Comanda aici: https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/sandale-galben-mustar-din-piele-cu-imprimeu-abstact-si-decupaje-elegante.html.

 

Sandale cu motive florale

Anul acesta in prim plan au fost motivele florale, acest print fiind unul ce a acaparat aproape orice legat de tinute si accesorii. La capitolul incaltaminte si mai specific la sandale, motivele florale expuse sunt un design vesel si perfect pentru vara.

In variante comode, sandale fara toc dar care reusesc sa iasa in evidenta, se remarca sandalele cu flori brodate, astfel de accesorii fiind designul central. O varianta la polul opus inseamna sandale cu print floral, fie ele cu textura lucioasa, deci elegante, fie casual, un print neutru la sandale albe. Iata aici un exemplu: https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/sandale-argintii-cu-imprimeu-floral-cu-reflexii-metalice.html.

Simplu, dar potrivit  oricand

Se spune adesea ca mai putin inseamna mai bine, in materie de combinatii vestimentare si accesorii acest lucru insemnand alaturarea cu succes a unor elemente care se potrivesc in orice context. La sandale acest design poate insemna simple barete care infasoara piciorul, pot avea sau nu toc. Au design simplu, sunt colorate si pot asadar fi pata cromatica la tinute all white specifice verii.

Un astfel de model de sandale reprezinta o alegere potrivita la tinute office, la rochii de zi, dar pot fi in egala masura si preferate la evenimente. Sunt asadar acel gen de sandale practice.

 

 Comanda aici: https://www.dyfashion.ro/incaltaminte/sandale-rosii-cu-barete-fine.html.

Animal print, pentru preferinte indraznete

Nu poti sa omiti nici modelele ceva mai indraznete. Poate fi vorba de animal print sau de detalii precum franjuri, de stilul mozaic sau de textura perlata. Insertii argintii, aurii, metalice, detalii de tip plasa sunt alte cateva mentiuni aici, astfel de modele de sandale fiind dovada vie ca sandalele chic pot avea atat de multe variante de culori, detalii. Desigur, astfel de preferinte denota un stil mai sofisticat, astfel incat purtatoarea ar trebui sa se defineasca si ea prin astfel de caracteristici.

 

 

In variantele ceva mai simple doua tonuri de culoare ce se combina – spre exemplu tocul colorat sau un altfel de print pentru una din barete – pot face dintr-o pereche de sandale un look interesant dupa care oricine ar intoarce capul.

Tine cont de faptul ca nu doar vestimentatia trebuie sa atraga. Daca alegi incaltaminte pe care doresti sa o ai ca piesa centrala la aparitia ta, atunci tinuta pastreaz-o intr-o zona safe, neutra, simpla. Pur si simplu nu pune in concurenta incaltamintea cu ceea ce imbraci.

Tine pasul cu trendurile! Urmareste pagina noastra si cauta noutatile!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon