Esti invitata la o nunta? Iata cum ar trebui sa iti punctezi prezenta la un astfel de eveniment

Un eveniment romantic si fastuos asa cum este nunta merita onorat cu o aparitie stilata si plina de rafinament. Si daca tot este vara, mai mult ca sigur ai primit cel putin o invitatie la nunta. Daca pentru partea masculina alegerea tinutei nu ridica mari batai de cap, reprezentantele feminine sunt de cele mai multe ori puse in incurcatura in astfel de momente. Trebuie ales ceva care deosebit care sa te faca remarcata in multimea de oameni, o tinuta pe care nu o vei vedea si la alte invitate si in acelasi timp ceva care sa nu eclipseze prezenta miresei. O adevarata provocare, nu-i asa?

Alegerea vestimentatiei de nunta trebuie sa tina cont de context, dress code-ul nuntii, stilul personal, varsta, conformatia corpului, locul de desfasurare – in interior sau afara. De exemplu, sunt femei care nu pot renunta la sandale, indiferent ca evenimentul are loc in sezonul rece. In schimb, nuntile de vara chiar incurajeaza tesaturile fluide care flutura la fiecare pas, pielea lasata discret la vedere etc.

Este de inteles ca presiunea e cu atat mai mare cu cat asteptarile tale fata de propria imagine sunt ridicate, tii la eticheta sociala si mai ales, iti doresti sa arati bine in fotografii de nunta.

Uite cateva idei demne de luat in considerare!

Rochiile lungi, fluide

Exista o multime de posibilitati la acest capitol. Poti opta pentru una colorata, un print interesant, una cu aplicatii sau una mai simpla etc. Mai mult ca sigur ca o vei gasi pe cea care sa iti incante ochiul si sa iti multumeasca nivelul de confort si bugetul din colectia de tinute de nunta din cadrul site-ului nostru.

Fii atenta la gradul de transparenta, astfel incat sa nu te trezesti inainte de nunta ca nu mai poti face nimic in acest sens. Cu cat este mai transparenta, cu atat mai atent trebuie aleasa lenjeria. Comportamentul tesaturii nu este de neglijat, intrucat cu siguranta nu iti vei dori sa stai cu rochia lipia de picioare toata seara.

2 piese: pantaloni/fusta si top

Ai nevoie de o oarecare doza de indrazneala pentru a iesi din tiparele clasice si incerca combinatii de piese vestimentare precum top, pantalon, bluza. Nu este vorba despre compleuri, ci despre o piesa centrala, un top paietat de exemplu si o fusta sau un pantalon care sa o completeze si sustina in egala masura. Nici aici nu trebuie ignorata lungimea pantalonilor, lenjeria etc.

Poate ca iti vine greu sa crezi, insa provocarile unei astfel de tinute depasesc in unele situatii rochia. Totul depinde de tine, de cat de inspirata esti in alegeri.

Culori vesele, vibrante

Nunta este prilej de bucurie, de celebrare a dragostei, e vara pe deasupra, deci de ce sa nu renunti la acelasi tonuri neutre, de exemplu bej, gri? Daca inca ai retineri cu privire la culorile puternice, cel putin ai putea purta un imprimeu sau macar una dintre cele 2 piese sa fie intr-o nuanta intensa. Fiecare dintre noi are cel putin o culoare in care se simte fantastic, care ii aduce mereu complimente si in care se regaseste pe deplin. Incearca sa o porti cat mai aproape de zona fetei, indiferent ca este vorba despre o rochie, un guler sau un top. Culoarea care te avantajeaza iti estompeaza imperfectiunile tenului si ofera un strop de vigoare obrajilor.

Accesorii care cuceresc privirea

Cand vine vorba de accesorii, orienteaza-te catre un clutch fin, o pereche de pantofi de calitate, din piele sau un accesoriu discret de pus pe cap. In niciun caz nu vei merge cu geanta pe care o iei zi de zi la birou sau cu aceiasi pantofi.

Cat priveste bijuteriile ai de ales intre 2 variante: fie le asortezi cu restul hainelor, fie le acorzi statutul de punct central al tinutei. Oricum ar fi, foloseste-te de ele pentru a pune in valoare auurile tale fizice, incheieturile fine, fata bine proportionata, zambetul perfect, degetele lungi etc.

Nu in ultimul rand, nu uita sa te lasi cuprins de bucuria uniunii si a iubirii dintre cei doi, de entuziasmul de a aduna amintiri unice, de dorinta de a cunoaste oameni noi si frumosi, de pasiunea dansului si de gandul ca trebuie sa traiesti constient o astfel de sarbatoare cu tot ceea ce presupune ea.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon