Dyfashion - colectia primavara - vara 2019

                                          

Colectia primavara-vara 2019, marcata de semnatura originala Dyfashion, reuseste sa imbine contrastele si sa le impleteasca in forme tot mai indraznete si tot mai expansive. Noile modele din acest an sunt o provocare lansata pentru iubitorii de frumos, in special pentru reprezentantele sexului frumos.

Nuantele predominante ale colectiei noi

Nuantele colectiei noi au un aer vintage, iar finisajele cu accente impresionante plaseaza noua colectie intr-un cadru de afinitate specific unui cadru modern si elegant. Te invitam sa descoperi noile culorile accente ale acestei colectii accesand site-ul nostru.

Folosind materiale calitative si impecabile din punct de vedere al texturii, in acest sezon iti propunem unele dintre cele mai potrivite modele de rochii, accesorii si haine, pentru o primavara si o vara memorabila. Cu pasiunea si creativitatea, care ne caracerizeaza, cu responsabilitate si dedicatie, comercializam haine si accesorii de ultima generatie, care sa incante gusturile fiecarei femei, care sa reuseasca sa te inspire mereu si care sa atraga privirile celor din jur.

Intotdeauna am aspirat la modele care sa aiba un design modern, tocmai de aceea in toata activitatea noastra am dezvoltat si am urmat, cu actualizari permanente, un parcurs care este marcat de ambitia de a ne detasa de tendintele si formele traditionale de creare si prezentare a ideilor noastre. Astazi, lansam linii de dialog cu actualii si potentialii clienti, din dorinta de a stabili o retea de idei interschimbabile, cu potentialul de a stimula creativitatea reciproca.

Fiind unul dintre cele mai cautate si mai accesate site-uri din Romania, Dyfashion a incercat si a reusit in cele din urma sa propuna propriul statement pe plan national. De asemenea, am reusit sa ne afirmam prin accesarile nenumarate zilnic, prin review-urile pe care clientele atat cele fidele, cat si cele care au achizitionat produse recent, le ofera si prin recomandarile pe care le fac celorlalte femei.

Nu doar haine, ci si incaltaminte

Pe langa gama larga de haine Dyfashion ofera clientelor si o gama larga si accesibila de incaltaminte precum:

Pantofi;

Pantofi casual;

Pantofi Oxford;

Sandale;

Ghete/Botine;

Cizme.

Asa cum am mentionat anterior, ne straduim sa mentinem relatii cu clientele noastre cu ajutorul ideilor inovatoare atat in ceea ce priveste partea articolelor vestimentare, de la rochiile elegante precum nunta, botez si alte evenimente speciale de acest tip, pana la haine casual si nu in ultimul rand la incaltaminte.

Pana la ora actuala, am reusit cu succes sa mentinem o relatie cu o clientela selecta, benefica am putea spune, atat pentru clientele noastre, cat si pentru noi, relatie care s-a dovedit a fi un ajutor de nadejde in situatiile in care doamnele sau domnisoarele se aflau in mici incurcaturi din punct de vedere vestimentar.

Asadar, te invitam si pe tine sa-ti alegi noua tinuta pentru sezonul acesta!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon