Despre purtarea fustelor in anotimpul primavaratec

Odata cu venirea primaverii si cresterea temperaturilor, femeile sunt cuprinse de bucurie. Acum, reprezentantele sexului frumos au posibilitatea de a-si scoate in evidenta atuurile feminine si corpul de invidiat. Nici situatia in care nu ati prea ajuns la sala in sezonul rece nu trebuie sa fie problematica: o fusta poate, in totalitate, sa creeze o imagine impecabila, indiferent de stilul abordat.

Cum porti fustele in sezonul cald?

Intrucat aceasta perioada este una in care natura invie si culorile parca sunt pictate de mana unui artist celebru, ei bine si piesele vestimentare trebuie sa reflecte aceasta. Asadar, orice fashionista trebuie sa aiba in garderoba sa cel putin o fusta intr-o culoare cat mai vie sau intr-un imprimeu floral.

Pentru femeile care adopta stilul elegant si se regasesc in tinutele office, atunci fustele conice si tip creion sunt o alegere ideala. Avantajul acestor obiecte vestimentare este acela ca ofera persoanei care o poarta un efect vizual deosebit: alungeste corpul si contureaza in linii fine atat talia, cat si picioarele. De asemenea, aceste modele de fuste pot fi cu usurinta accesorizate cu o camasa sau o bluza care sa puna accent pe bust (decolteu in forma de V, insa nu foarte adanc pentru a evita o nota vulgara). Atunci cand vine vorba de pantofi, incaltamintea care se potriveste de minune in acest sens sunt fie tocurile inalte, fie pantofii clasici (pot fi si cei tip oxford).

Exista insa o solutie si pentru acele doamne si domnisoare care prefera un stil cat mai lejer si casual, insa, bineinteles, cat mai feminin. Asadar, fustele plisate sau confectionate din materiale cat mai vaporoase vor oferi un maximum de confort femeilor care le poarta, insa vor atrage si atentia tuturor. Cel mai important aspect, in acest sens, tine de tipul de silueta al fiecarei doamne si domnisoare. De exemplu, o fusta plisata va avantaja mai mult acele femei care au o silueta de invidiat. In cazul femeilor cu forme mai voluptuoase, atunci alegerea ideala este ori o fusta cu talie inalta, care va masca colaceii inestetici din zona taliei, ori o fusta de lungime medie vaporoasa, pentru a evidentia picioarele si nu zona abdomenului.

Fustele lungi reprezinta un must have al anului 2017. Din ce in ce mai multe femei achizitioneaza acest model, dorind sa faca parte cu adevarat din randul pasionatelor de moda si de tinutele in trend. Acest tip de fusta se va potrivi cu usurinta oricarei doamne sau domnisoare, atunci cand materialul din care este confectionata, dar si croiul, sunt in atentia sa.

Pentru ca orice femeie stie cat de importante sunt imprimeurile atunci cand vine vorba despre vestimentatie, cele mai cautate astfel de printuri in anul curent sunt: cele florale si cele traditionale (specifice romanesti). Incepand cu anul din urma, motivele romanesti s-au bucurat de popularitate in randul fashionistelor, insa anul acesta o piesa de imbracaminte care se bucura de un astfel de imprimeu este o alegere de succes. O astfel de fusta va putea fi oricand accesorizata cu o ie in partea de sus, respectiv cu niste articole de incaltaminte atat elegante, cat si comode.

 

 

Dintotdeauna, fustele au reprezentat acele piese de imbracaminte care ofera un plus de feminitate si sensibilitate. Asadar, femeile interesate de achizitionarea unor astfel de articole, cat mai in trend, pot intra pe site-ul nostru pentru a alege dintr-o gama larga de modele: dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon