Designerii schimba din nou ecuatia - ce genti sunt in trend in 2019?

Interesul reprezentantelor feminine fata de tot ce este nou in lumea modei ramane neschimbat. Atentia pe care acestea o acorda fiecarui detaliu este una sporita, lucru de inteles. In intentia de a afisa o imagine impecabila, astfel de preocupari sunt perfect normale. Intelegem nevoia pe care o resimtiti de a va pune in tema legata de orice noutate din lumea modei, motiv pentru care va punem la dispozitie articole ce trateaza teme de interes. Mai departe va invitam sa aruncati o privire asupra a ceea ce presupune moda gentilor in acest an si spre ce va puteti orienta pentru a fi in ton cu vedetele.

Un lucru important de stiut cu privire la moda gentilor si anume ca aceasta nu se schimba radical. Sunt in fapt anumite modele care vor fii intotdeauna de actualitate. Daca deja exista astfel de modele in garderoba voastra, nu va grabiti sa le inlocuiti decat atunci cand culorile lor nu sunt dintre cele mai atragatoare. In rest, le puteti include cu incredere in tinute diverse, constituind o metoda de accesorizare practica, ce va poate ajuta sa va personalizati fiecare aparitie. De altfel, avantajos este faptul ca si gentile pot fi accesorizate!

Genti la moda in 2019!

Ca sa nu mai intindem vorba, iata care sunt acele solutii care pot fi potrivite stilului vostru si pe care vi le recomandam de altfel.

®     Gentile accesorizate

In conditiile in care detineti o geanta la care nu sunteti pregatite sa renuntati, chiar daca simplitatea ei pare usor plictisitoare, solutia o reprezinta accesorizarea. Dintr-o geanta invechita si neatragatoare, aceasta va deveni atractia principala a tinutei atunci cand este completata de o esarfa deosebita sau chiar de un breloc interesant.

®     Stilul retro

Daca pana acum nu ati acordat o atentie prea mare acestui stil, a venit momentul sa il aveti in vedere, intrucat poate reprezenta solutia ideala pentru urmatoarea tinuta de ocazie. In acest an se pare ca stilul avangardist este mai degraba inlocuit cu cel retro, gentile cu aspectul pielii de crocoditl, tip snake de asemenea castigand detasat topul preferintelor feminine.

®     Tiparul mini

Atunci cand tinuta impune o accesorizare minimalista, o geanta de dimensiuni mici este alegerea ideala. Se pare ca si marii designeri si-au indreptat atentia asupra acestei optiuni, astfel ca sunt o tendinta si o alternativa preferata a gentilor clasice intocmai cele mini, sub un stil modern si elegant. Gasiti aici o varietate de modele interesante dintre care puteti alege, potrivite pentru o completare de efect a garderobei, pentru fiecare anotimp al lui 2019.

®     Genti maxi

Anumite situatii impun desigur solutii pe masura. Este cazul acelor momente in care numai o geanta maxi ar putea fi suficienta pentru toate acele lucruri de care o femeie are nevoie. Desigur ca este o solutie practica si chiar interesanta, atunci cand design-ul gentii este unul feminin, interesant, modern. Sunt inca femei care asociaza geanta maxi cu ideea de sac pentru cumparaturi, ceea ce in fapt nu prezinta nici un punct comun.

Incepand de la gentile mici, de mana sau de umar, genti mari, gentile retro, simple sau cu detalii din cele mai impunatoare, intr-o paleta coloristica variata sau in linii simple, gasiti in categoria pe care am pregatit-o special pentru voi modele dintre cele mai incantatoare. Ne-am adaptat trendurilor, deci realizand o astfel de achizitie veti asigura o completare inteligenta si de actulitate a tinutelor. Descoperiti aici gama de genti ce va scoate orice reprezentanta feminina din anonimat! Perioadele in care anumite culori atrageau atentia nu neaparat intr-un sens pozitiv au apus de mult. Acum orice femeie are posibilitatea de a-si sustine stilul propriu cu geanta care o reprezinta cel mai bine, fara teama prejudecatilor.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon