Denimul, la mare cautare in 2020. 5 idei de tinute sic care includ haine din denim

Indiferent de stilul vestimentar care te caracterizeaza, cu siguranta ai in garderoba cel putin o pereche de blugi pe care o porti ori de cate ori ai nevoie de o piesa versatila si confortabila. Iar in cazul in care esti adepta stilului casual, jeansii ocupa, fara doar si poate, un loc de cinste in dressingul personal.

Pe parcursul timpului, blugii s-au bucurat de tot mai multa popularitate, din simplul motiv ca se integreaza extrem de usor in aproape orice tinuta. Ei pot fi purtati atat cu tricouri, cat si cu bluze supradimensionate; atat cu pulovere, cat si cu malete - in sezonul rece. In ceea ce priveste incaltamintea - ei bine, versatilitatea jeansilor atinge cote maxime la acest capitol: se asorteaza cu orice! Prin urmare, ii poti purta cu sneakersi sau cu tenisi, dar si cu sandale, espadrile sau, daca iti doresti un outfit cu o nota de eleganta, cu pantofi stiletto.

Daca analizam tendintele din ultimii ani, observam ca nu doar jeansii sunt indragiti de reprezentantele sexului feminin. Si alte piese din denim au devenit din ce in ce mai apreciate, iar in 2020, ele sunt la mare cautare. Motivul este simplu: albastrul denim este una dintre culorile esentiale care se poarta in 2020.

Daca alegi sa investesti in cateva astfel de piese de calitate, care te reprezinta si sunt in armonie cu stilul tau, cu siguranta ca le vei purta si in anii urmatori. Pana la urma, nu trebuie sa urmam tendintele intru totul, ci sa ne inspiram din acelea care ni se potrivesc cu adevarat.

Sursa ta de inspiratie, din articolul de astazi, este reprezentata de 5 idei de tinute sic care includ haine din denim. 

Salopeta scurta din denim

Zilele fierbinti de vara sunt tot mai aproape - asadar, a cam venit timpul sa iti pregatesti garderoba in acest sens si, de ce nu, sa o imbogatesti cu noi piese potrivite pentru sezonul estival. 

Daca iubesti hainele lejere si confortabile, o salopeta scurta din denim ar putea fi una dintre piesele esentiale pe care le incluzi, de pilda, in bagajul de concediu. 

Mai mult decat atat, datorita croiului usor lejer, salopeta de blugi Tania este perfecta si pentru plimbarile in parc, pentru iesirile la terase sau, pur si simplu, pentru acele momente in care nu ai dispozitia sau inspiratia necesara de a gandi o tinuta mai complexa. Fiind un outfit simplu si versatil, poti purta salopeta atat cu sneakersi, ca in fotografia de prezentare, cat si cu sandale sau espadrile. 

Salopeta lunga din denim

Daca o salopeta scurta din denim poate deveni unul dintre articolele esentiale in garderoba de vara - ei bine, o salopeta lunga din blugi se poate transforma intr-o piesa de rezistenta pe tot parcursul anului: o poti purta atat in serile racoroase din sezonul cald, cu un tricou, cu o bluza cu maneca lunga sau chiar cu o camasa pe dedesubt, cat si in zilele din sezonul rece, cu un pulover oversized sau cu o helanca si, bineinteles, cu o geaca pe deasupra. 

In ceea ce priveste incaltamintea - te informam ca ai libertate deplina! In functie de celelalte piese din outfit, dar si in functie de felul in care iti doresti sa arate rezultatul final, indrazneste sa porti un astfel de item cu sneakersi, cu bocanci in stil militar sau cu pantofi stiletto cu tocuri ametitoare. Nu uita ca, pana la urma, totul tine de atitudinea cu care porti hainele!

Jacheta din denim

Daca ai alege sa-ti compui o garderoba capsula, jacheta din denim ar fi una dintre piesele care ar merita un loc in sifonierul tau. Datorita versatilitatii, aceasta reprezinta una dintre jachetele esentiale mai ales in sezonul cald. Astfel, poart-o impreuna cu tricou, blugi si sneakersi, atunci cand tot ce iti doresti este un outfit simplu si relaxat. 

In plus indrazneste sa o porti si cu rochii, precum cele cu imprimeuri florale, si cu tenisi sau, de ce nu, chiar cu sneakersi, ori de cate ori vrei sa adaugi o nota indrazneata unei tinute feminine. 

La capitolul look modern, jacheta din denim din fotografia de prezentare sta excelent: aspectul prespalat si detaliile reprezentate de rupturi o transforma intr-un articol perfect pentru femeile care adora outfiturile cu personalitate.

Fusta din denim

Daca ai in garderoba o fusta neagra din denim, fii convinsa ca vei fi pregatita pentru numeroase ocazii care se ivesc in viata ta. Tot ce iti trebuie este putina inspiratie, astfel incat sa compui, de fiecare data, un outfit adecvat contextului in care il vei purta. 

Spre exemplu, atunci cand vine vorba de o tinuta de primavara-vara de birou, poarta cu incredere fusta neagra din denim impreuna cu o camasa alba oversized si cu pantofi sau sandale cu toc - vei obtine o tinuta simpla, dar cu o nota binevenita de eleganta. 

Pe de alta parte, in cazul in care contextul unde vei purta fusta este unul mult mai putin formal, poti opta pentru un look casual mult mai relaxat. De pilda, daca iei brunch-ul de duminica impreuna cu prietenele tale, la o terasa, poarta fusta cu tricou sau cu maiou. De asemenea, poti alege incaltaminte confortabila, precum espadrilele, sandalele cu talpa joasa sau tenisii.

Rochie scurta din denim

La fel ca salopeta lunga, rochia scurta, dar cu maneci lungi, din denim este un item pe care il poti purta, in diverse combinatii, pe tot parcursul anului. De pilda, opteaza cu incredere pentru o rochie de blugi si pentru tenisi sau espadrile, in zilele racoroase de vara si in cele blande de primavara, in care iti doresti o tinuta confortabila, dar cu o nota feminina. 

Nu uita ca poti purta aceeasi rochie si in sezonul rece: tot ceea ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti tenisii cu cizme lungi, peste genunchi. In aceasta situatie, dresurile sunt, evident, un must

Speram ca acest articol te va incuraja sa faci macar una dintre combinatiile vestimentare sugerate in randurile de mai sus sau ca, de ce nu, te va inspira sa creezi tu insati altele. 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon