Cum te îmbraci de Valentine’s Day: 7 idei de ținute pentru o zi romantică în doi

Ziua de Valentine's Day este mai mult decât o ocazie în care îndrăgostiții din lumea întreagă celebrează iubirea și își arată sentimentele unul față de celălalt. Fiind o sărbătoare romantică, este cel mai bun prilej să vă oferiți unul altuia cadouri simbolice și să petreceți împreună clipe de neuitat. 

Și pentru că ziua de 14 februarie este deosebită, ea se cere pregătită minuțios, din timp. Acum ai cel mai bun prilej de a-ți surprinde iubitul cu o ținută elegantă sau, de ce nu, de-a dreptul spectaculoasă. 

Îți venim în ajutor cu câteva idei de rochii și accesorii atrăgătoare pe care să le porți acum, pentru a fi sigură că această dată va rămâne de neuitat. Iată mai multe detalii despre cum poți să te îmbraci pentru o zi memorabilă de Valentine's Day.

Ținută cu rochie roșie din catifea

Pentru că Valentine's Day este o sărbătoare a iubirii, ce ocazie mai potrivită este de a purta acum o rochie într-o culoare ce simbolizează în primul rând dragostea? 

Alege pentru această zi o rochie elegantă Moze roșie, din catifea. Decolteul pătrat, gulerul la baza gâtului și mâneca lungă îi conferă o notă structurată și bine definită, iar croiul cloș și evazat îi conferă feminitate. O poți accesoriza cu o pereche de cercei mari, cu perlă. 

Rochia Moze din catifea este potrivită pentru ieșirile în locații elegante, de exemplu la un restaurant.

Rochie Moze din catifea cu decolteu pătrat

Rochie Moze din catifea cu decolteu pătrat, Dy Fashion

Rochie în culoarea iubirii

O altă ținută în culoare roșie, simbol al iubirii, potrivită pentru ziua îndrăgostiților este rochia Mia. Este realizată din bumbac și dantelă, cu un decolteu oval, simplu și rafinat, la baza gâtului.

Croiul acestei rochii este conic, lungimea medie iar mânecile sunt trei sferturi, ceea ce o face deosebit de senzuală și elegantă. Detaliile care o pun și mai bine în evidență sunt volănașul de pe un singur umăr, care coboară până în zona taliei, și crepeul de la spate. În plus, este accesorizată cu o curea fină. 

Este o rochie perfectă pentru momentele intime pe care le petreceți în doi, de ziua îndrăgostiților. 

Rochie Mia roșie din dantelă și curea în talie

Rochie Mia roșie din dantelă și curea în talie, Dy Fashion

Rochie senzuală cu crepeu lateral

Dacă dorești să îți surprinzi în cel mai plăcut mod iubitul în această zi specială, alege un model de ținută senzuală într-o culoare intensă. Rochia roșie Moze este realizată din jerse, are croiul conic și mânecă lungă. 

Detaliile feminine, aparte ale acestei rochii sunt date de decolteul în V, crepeul lateral și accesoriul din talie pe care sunt aplicați doi nasturi aurii. Toate acestea îi adaugă un plus de seducție și de rafinament.

Întregește ținuta cu pantofi eleganți, înalți. Cei mai indicați în această combinație sunt cei negri, sau unii într-o gamă multicoloră de nuanțe, de exemplu pantofii Risse negri din piele întoarsă, cu mici inserții aurii. 

Rochie Moze roșie cu crepeu lateral

Rochie Moze roșie cu crepeu lateral, Dy Fashion

Ținută cu rochie roșie cu aplicații

Pentru o apariție stilată și non-conformistă de Valentine's Day, poți opta și pentru un alt model de culoare vie, extrem de sexy. Rochia MBG roșie are un design petrecut spre bază, aceasta fiind asimetrică iar croiul conic, mulat.

Detaliile care individualizează această ținută sunt fronseul frontal și broderia florală din zona bustului. Mai mult, volănașul din porțiunea suprapusă la închidere adaugă un plus de efect, și face ca această ținută să fie deosebit de rafinată. 

Rochie MBG roșie cu fronseu frontal și broderie florală

Rochie MBG roșie cu fronseu frontal și broderie florală, Dy Fashion

Rochie diafană roz

Dacă îți dorești o apariție serenă, optează pentru un model midi, diafan și elegant, de culoare roz. Rochia Ines este realizată din dantelă delicată și are aplicații cu pietricele pe bust. Croiul este ușor cambrat, mânecile trei-sferturi și decolteul oval. 

Întreaga ținută are o notă senzuală și cât se poate de feminină, care îți garantează o apariție de neuitat în această zi specială de Sfântul Valentin.

Pentru a te simți cât mai confortabil, completează ținuta cu o pereche de pantofi ton-sur-ton, de exemplu modelul Ana cu vârf ascuțit și toc mediu. În privința accesoriilor, ai nevoie doar de o pereche de cercei discreți și eleganți, de exemplu o pereche de cercei Victoria cu  piatră albă

Rochie Ines roz cu dantelă și pietricele

Rochie Ines roz cu dantelă și pietricele, Dy Fashion

Rochie provocatoare bordo

Dacă ai tenul deschis la culoare și părul blond, te avantajează culorile tari cum sunt verde smarald sau bordo. Pentru Valentine's Day poți alege o rochie într-o culoare romantică, și anume rochia Sarah bordo cu tull brodat

Această ținută de ocazie de lungime medie, elegantă și confortabilă, are croiul cloș și o curea detașabilă în talie. Este realizată din vâscoză, iar mânecile trei sferturi sunt din tull brodat. Decolteul în formă de inimă, adică ideal pentru a te pune cât mai bine în valoare în această zi specială în care sărbătoriți amândoi iubirea.

Completează cu o pereche de pantofi înalți, închiși, de tip stiletto și cu niște mici cercei aurii Viena cu strasuri și piatră rotundă

Rochie  Sarah bordo cu tull brodat

Rochie  Sarah bordo cu tull brodat, Dy Fashion

Mai sus sunt doar o parte din ținutele de pe Dy Fashion potrivite pentru tine. Indiferent care este alegerea ta, oricare dintre aceste ținute îți garantează o apariție de senzație de Valentine's Day, astfel încât tu și iubitul să să petreceți împreună momente unice!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon