Cum te imbraci de Craciun: 7 idei de tinute pentru o seara de poveste

Cum te îmbraci de Crăciun

Dacă iubești sărbătoarea Crăciunului, mai mult ca sigur că aștepți cu nerăbdare acest eveniment magic. Fie că te bucuri de el acasă, alături de familie, mergi la o petrecere sau în vizită la o persoană dragă, nu sunt importante doar cadourile și meniul, ci și ținuta pe care o porți.

Poate că vrei să alegi rochițe de Crăciun sau te simți confortabil într-un outfit casual. Orice ai îmbrăca, meriți să strălucești. Vrei să știi cum să te îmbraci de Crăciun? Îți oferim sugestii și idei de ținute, pentru o seară de poveste!

Idei de ținute de Crăciun

Indiferent de vârstă, poți să apelezi la ținute care te reprezintă, în special cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Deși nu ești nevoită să porți rochii cu trenă sau pantofi cu toc înalt, poți să te îmbraci festiv, cu rochii de Crăciun. 

Desigur, ai la îndemână și alte variante, dacă rochia nu se numără printre articolele tale preferate. Tot ce contează este să alegi ținute de Crăciun în care te simți perfect, oricare ar fi locul în care te afli. Totodată, outfitul poate fi suficient de elegant, dar comod. Iată câteva alternative care nu dau greș:

Rochie midi din catifea, cu decolteu rotund

rochia Jasmine

Ai vrea să porți o rochie de Crăciun? Poate că ai fost invitată la petrecerea companiei la care lucrezi sau mergi într-un restaurant elegant. În aceste situații, poți opta pentru rochia Jasmine cu decolteu rotund. Este o rochie feminină, din catifea, accesorizată discret cu pene, la baza fustei și a mânecilor. Ți se potrivește de minune dacă îți place croiul mulat și vrei să-ți pui în valoare silueta.

Poartă acest model cu o pereche de pantofi eleganți de damă sau cu cizme și caută o poșetă clasică, neagră.

Rochie roșie, pe un umăr

Rochie roșie, pe un umăr

Cauți inspirație pentru rochițe de Crăciun? S-ar putea să-ți placă rochia Dy Fashion, de culoare roșie, pe un umăr. Poți alege o rochie de ocazie elegantă, mai ales că roșul reprezintă cea mai inspirată alegere pentru această sărbătoare.

În cazul în care petreci seara Crăciunului într-un loc care impune o ținută feminină și elegantă, acest model îți va fi pe plac. Este realizat din stofă, are un croi conic, dar și crepeu în față și cordon în talie. Îți garantăm că vei întoarce toate privirile! 

Totuși, nu uita să adaugi o pereche de pantofi stiletto și alege din gama de paltoane un model călduros și suficient de elegant precum rochia. 

Rochie elegantă, cu un croi cloș

Rochie elegantă, cu un croi cloș

Continuăm cu aceste rochițe de Crăciun și îți prezentăm rochia MBG. Este vorba despre un alt model, cu un croi diferit. Dacă nu îți plac rochiile mulate sau vrei să ascunzi anumite imperfecțiuni, această rochie de ocazie este perfectă pentru tine.

Face parte din colecția de rochii de catifea, un material perfect pentru petrecerea de Crăciun. Are un decolteu discret, în formă de inimă, care avantajează orice bust. Poți să o asortezi cu un set de bijuterii, fie că-ți plac cerceii, colierele sau brățările.

Rochie cu guler încrețit și mâneci din voal

Rochie cu guler încrețit și mâneci din voal

Ești în căutare de rochițe de Crăciun, cu mâneci elegante? Rochia MBG din catifea reprezintă o alegere potrivită pentru o petrecere acasă sau în oraș. Are un croi ușor cambrat și mâneci lungi, din voal, care atrag atenția în zona brațelor. O poți asorta cu pantofi, cizme sau botine.

Ai purta, mai degrabă, un model diferit? Verifică și colecția de rochii tricotate, într-o nuanță care te inspiră. Sunt perfecte dacă-ți dorești rochițe de Crăciun comode, pe care le poți purta oriunde.

Rochia cămașă

Petreci Crăciunul în intimitatea locuinței? Un nou exemplu de ținută ideală pentru zi și seară include rochia cămașă. Optează pentru un astfel de model dacă preferi rochii casual, care pot fi asortate inclusiv cu bocanci, ghete sau cizme.

Ar fi bine să cumperi rochii din material mai gros, care-ți țin de cald dacă ieși în curte sau pe afară. Le poți purta și în combinație cu dresuri, pentru un plus de confort. Vrei să oferi cadou unei femei din viața ta, pentru o ținută excelentă de Crăciun? Mizează pe un compleu de damă elegant, perfect pentru o zi în familie.

Jeanși și top elegant

Pe lângă rochițe de Crăciun, poți încerca și un alt tip de ținută, dacă nu vrei să renunți la pantaloni pentru această sărbătoare. Astfel, alege jeanșii preferați, pe care să-i combini cu bluze elegante.

Din fericire, găsești o varietate de bluze care arată excelent în combinație cu jeanșii în care te simți cel mai bine. Completează acest look drăguț cu încălțări comode și bijuterii discrete.

Fustă și pulover

Cauți o ținută simplă, dar cu un aer elegant? Apelează la fuste! Midi, scurte sau lungi, toate se asortează cu un pulover de Crăciun. Cele mai recomandate sunt modelele pufoase, cu decolteu în V. Cu ajutorul lor, obții o ținută elegantă, călduroasă și comodă, pentru sărbătorit Crăciunul.

Indiferent dacă ești în căutare de rochițe de Crăciun elegante sau casual, ori îți dorești ținute confortabile, toate aceste exemple pot servi ca sursă de inspirație. Care este preferata ta și cum ți-ar plăcea să te îmbraci de Sărbători?

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon