Cum sunt produsele hainele marca DyFashion? Materiale, proces, sustenabilitate

rochie portocalie

Dacă te afli în acest loc, cu siguranță te numeri printre cei care ne vizitează magazinul online și ești printre cele peste 200.000 de cliente care au comandat deja de la noi, fiind încântate de produsele și serviciile noastre. DY Fashion pune la dispoziția iubitoarelor de modă din România, și nu numai, rochii sau bluze elegante, pentru ocazii speciale, dar și alte colecții de piese vestimentare din gama premium pentru care este recunoscută.

Votul de încredere oferit de către public, de peste 20 de ani, și investiția în calitate, care a fost de la bun început o deviză noi, sunt elementele care ne-au susținut evoluția în tot acest timp. În plus, materialele de cea mai bună calitate precum și procesul de producție, caracterizat prin atenția la detalii pentru fiecare articol în parte, sunt atuuri care diferențiază brandul nostru față de alte mărci similare de pe piața fashion. 

Din rândurile de mai jos vei afla cum sunt produse hainele DY Fashion, din punct de vedere al materialelor, procesului de fabricație și sustenabilității. Astfel, te vei convinge, o dată în plus, că alegerile tale vestimentare sunt cele potrivite.

Cine suntem: despre brandul DY Fashion și produsele sale

DY Fashion este un brand românesc cu o istorie de peste 20 de ani, recunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate. În colecțiile noastre de îmbrăcăminte de damă vei regăsii atât rochii de ocazie sau casual, cât și paltoane de lână, jachete sport, pantaloni, compleuri de damă și încălțăminte. 

Produsele DY Fashion se caracterizează prin design-uri elegante și inovatoare, cu detalii fine, create special pentru a face fiecare femeie să se simtă specială. Vei regăsi cu siguranță ceva potrivit pentru tine, deoarece hainele sunt create astfel încât să se potrivească oricărei figuri feminine și oricărei siluete, inclusiv mărimi mari. 

Calitatea este elementul pe care punem întotdeauna accent, indiferent de stilul vestimentar, astfel încât vei găsi întotdeauna piese cu care să te mândrești și cu care să fii la modă.

Care sunt materialele folosite pentru producerea pieselor DY Fashion?

Brandul DY Fashion se bazează pe o abordare inovatoare a produselor de îmbrăcăminte pentru femei, oferind o colecție diversificată de piese vestimentare realizate întotdeauna din materiale de cea mai bună calitate. 

Astfel, în colecțiile noastre vei regăsi ținute office, rochii de ocazie, bluze elegante de zi sau de seară, sacouri sau rochii din tricot, hanorace și paltoane de damă confecționate din materiale premium precum catifea, bumbac, mătase, voal, lână, viscoză, satin, tricot, jacard, brocart sau poliester.

Bumbacul este un material rezistent și durabil, care poate rezista la îndoire și netezire și care se simte confortabil la purtare. Este un material natural cu proprietăți hidrofile, care permite respirația corpului. Cu aspectul său îmbietor și fin, cu pori deschiși și moale la atingere, este perfect pentru a intra în compoziția blugilor și pantalonilor de tip denim.

Mătasea, un material luxos și elegant, este moale la atingere însă rezistentă la îndoire și netezire, ceea ce permite realizarea unor haine care arată elegant și feminin. Are proprietăți excelente de absorbție a umezelii, ceea ce face ca acest material să fie perfect pentru rochiile sau bluzele de ocazie marca DY Fashion.

Tricotul este și el un tip de bumbac, dar mai ușor, mai flexibil și mai elastic, fiind din acest motiv preferat pentru realizarea colecțiilor de iarnă, a rochiilor de tricot sau a puloverelor de damă. Este combinat adesea cu nylon, viscoză sau poliester, pentru a imprima produsului final caracteristicile dorite de rezistență sau elasticitate.

Inul este un material folosit mai rar, fiind relativ costisitor, însă oferă o textură unică și plăcută la atingere. În plus, are proprietăți anti-alergice și termoregulatoare, fiind ideal pentru îmbrăcămintea de vară.

Poliesterul este un material sintetic cu proprietăți rezistente la stres și ușor de curățat și de întreținut, oferind hainelor strălucire și un aspect modern, efervescent. În plus, imprimă elasticitate și durabilitate, prevenind deformarea hainelor în timpul purtării sau spălării repetate.

Velurul se obține din bumbac și mătase, fiind unul dintre materialele favorite pentru rochii de catifea de la Dy Fashion, deoarece este plăcut, definește bine forma corpului și îți conferă un adevărat look de zeiță la purtare! 

Așadar, ai toate motivele să optezi pentru materiale excelente folosite pentru crearea pieselor noastre, pentru orice eveniment important din viața ta! Ele îți vor oferi confort si ușurință în purtare pe parcursul întregii zile sau a unei nopți de gală.

rochie catifea

Cum sunt produsele de îmbrăcăminte de damă marca DY Fashion?

Brand-ul DY Fashion se adresează femeilor care își doresc un look modern și stilat pentru a ieși în evidență la ocaziile speciale. Toate produsele sunt create cu grijă și cu deosebită atenție la detalii.

Aproape 90% dintre colecțiile noastre sunt fabricate în România, iar acest lucru ne oferă un avantaj calitativ, din punctul de vedere al materialelor și procesului de producție. Fiecare piesă de îmbrăcăminte, special gândită pentru a oferi un plus de feminitate, oferă diverse stiluri și opțiuni de materiale, cu modele care se potrivesc tuturor siluetelor și personalităților, în funcție de stilul vestimentar preferat

Fiecare produs din magazinul nostru online poartă emblema calității, iar noi căutăm perfecțiunea până în cele mai mici detalii, de la cusăturile atent realizate la modul de ambalare și expediere. Suntem parte a programului Magazin de încredere, marcă înregistrată la OSIM, iar de acest lucru beneficiezi și tu indiferent de variantele de îmbrăcăminte, încălțăminte sau accesorizare pe care le preferi.

femeie imbracata cu blugi si pulover alb

Sustenabilitatea materialelor folosite pentru crearea hainelor DY Fashion

Materialele de calitate, majoritatea din fibre naturale precum lână, bumbac sau denim folosite în confecționarea produselor noastre, au un impact redus asupra mediului, și ne asigurăm că folosim practici și tehnologii inovatoare pentru respectarea acestuia.

Așadar, indiferent de opțiunile tale în ceea ce privește stilul, vei găsi în colecțiile DY Fashion o gamă variată de modele și culori, potrivite cu orice gust. Gecile și paltoanele de damă au un design modern și sunt disponibile într-o varietate de nuanțe diferite, de la gri, negru sau maro, la verde, alb și portocaliu. Rochiile de zi sunt disponibile în forme clasice precum A-Line sau evazat, midi, lungi sau scurte, iar în colecțiile de gală găsești și unele cu croială asimetrică, perfecte pentru ocazii.

Designul deosebit ale pieselor noastre, create din materiale ecologice și durabile, cu proprietăți sustenabile, îți vor conferi întotdeauna o senzație confortabilă și catifelată pe piele, asigurând în plus durata lor mare de viață.

rochii elegante

De ce să optezi pentru vestimentația DY Fashion

DY Fashion îți oferă produse de îmbrăcăminte unice, potrivite oricărui stil. De la rochii de ocazie extravagante la paltoane casual realizate din materiale de cea mai bună calitate precum lână sau brocart, la DY Fashion găsești întotdeauna opțiuni inedite și designuri moderne.

Textura impecabilă a materialelor folosite pentru crearea produselor noastre îți conferă un aspect sofisticat și elegant indiferent de variantele pe care le alegi. În plus, acestea sunt rezistente la uzură și la murdărie, permițându-ți astfel să te bucuri de ele mult timp.

Vizitează săptămânal colecțiile noi din magazinul nostru online și alege hainele DY Fashion dacă îți dorești piese vestimentare elegante și durabile pe termen lung, de o calitate garantată!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon