Cum se imbraca o femeie stilata

 

O femeie care isi doreste sa se faca remarcata printr-un stil vestimentar de-a dreptul stilat, isi alege cu mare grija si atentie articolele vestimentare pe care le poarta si implicit accesoriile pe care sa le asorteze. Tinuta pe care o poarta de fiecare data vine impreuna cu o atitudine pe masura, aceea denotand increderea pe care o are in propriile sale forte.

Totusi, sa vedem cum este de  fapt o femeie stilata si ce o defineste cu adevarat pe aceasta:

O femeie stilata intotdeauna va avea o atitudine pe masura!

Nicio doamna sau domisoara bine imbracata nu va putea fi numita stilata atat timp cat atitudinea pe care o prezinta in fata celor din jurul sau nu este intocmai cea mai corecta. Atat timp cat ea are incredere in ceea ce poarta, isi asuma ceea ce e cu adevarat si nu ii este frica sa tina piept oricarui fapt, va fi vazuta de cei din jur ca fiind cu adevarat o prezenta plina de stil, eleganta, rafinment si mult bun gust.

Asadar, in clipa in care iti vei asuma tot ceea ce porti si adopti o pozitie a corpului corecta si in acelasi timp impunatoare, prezenta ta va fi perceputa de cei din jur ca fiind una cu adevarat spectaculoasa si interesanta.

Unei femei stilate nu ii lipsesc din garderoba articolele vestimentare, precum:

· Jeansii - jeansii intotdeauna ne sunt alaturi, indiferent ca mergem la shopping, ne intalnim cu o veche cunostinta sau pur si simplu iesim la plimbare. Pe langa faptul ca sunt comozi si usor de asortat, denimul nu se va demoda cu siguranta niciodata. Pe acestia ii poti purta atat cu incaltari sport, precum tenisi sau adidasi, cat si cu cizme, pantofi de tio stiletto sau sandale. In functie de croiala pe care o au, vei face si combinatiile care sa te puna in valoare.

· Camasa alba - este nelipsita din garderoba unei femei stilate, tocmai pentru ca aceasta piesa vestimentara este potrivita in nenumarate tinute pentru diverse evenimente. De altfel, aceasta se potriveste de minune tinutelor purtate la birou, insa pot fi la fel de corect alese si in situatia in care e are in vizor o iesire in oras, o plimbare sau la shopping.

· Geaca neagra din piele - o geaca neagra din piele e nelipsita din garderoba unei femei stilate, tocmai pentru ca atunci cand temperaturile sunt mai scazute, aceasta scoate orice doamna si domnisoara din incurcatura. De altfel, geaca din piele poate fi asortata pentru un look punk-rock mai feminin, inclusiv cu o pereche de jeansi, un sweater si o pereche de pantofi stiletto rosii.

· Pantalonii negri - trebuie sa fie nelipsititi din garderoba unei femei stilate. Aceasta piesa vestimentara ne scoate din incurcatura absolut de fiecare data cand trebuie sa iesim din casa si nu stim pentru ce tinuta ar trebui sa optam. De altfel, pantalonii negri pot fi purtati cu maximum de incredere atat la tinute office, cat si in club, la plimbare sau la shopping.

O femeie stilata nu isi evidentiaza excesiv calitatile fizice!

Oricat de multe calitati fizice ar avea, o femeie stilata niciodata nu va face un exces din a le expune. Esti posesoarea fericita a unor picioare lungi si subtiri? Ei bine, ca sa fii intr-adevar stilata, nu trebuie sa le expui exagerat de mult, purtand de fiecare data fuste si rochii exagerat de scurte. Atat barbatii, cat si femeile din jur pot observa asta chiar si fara sa le evidentiezi in mod excesiv.

O femeie stilata intotdeauna va arata ca scoasa din cutie

Ce inseamna asta mai exact? Ei bine, asta inseamna ca articolele vestimentare pe care le poarta sunt intotdeauna perfect calcate si curate, ca machiajul e de fiecare data realizat perfect si ca parul este ingrijit corespunzator. De altfel, o femeie stilata va pune intotdeauna un accent deosebit pe micile detalii in ceea ce priveste tinuta pe care o poarta, accesoriile pe care le alege si maniera in care le poarta.

O femeie stilata intotdeauna isi va contrui un stil personal

A avea un stil personal inseamna a-si pune amprenta catusi de putin pe tinutele pe care le poarta. Asta inseamna ca nu va incerca sub nicio forma sa copieze o celebritate sau un manechin. Tocmai de aceea, de fiecare data isi alege hainele cu grija si le combina in asa masura incat sa fie absolut deosebita.

 

Acestea fiind spuse, o femeie stilata e cea care are grija ca intotdeauna sa aiba o prezenta decenta, feminina, dar si care adopta tinute pe care si le asuma, indiferent de stilul lor.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon