Cum sa-ti accesorizezi tinuta pentru a da impresia ca ai o garderoba noua

 

A venit primavara - este momentul pentru un nou inceput, pentru noi preferinte, pentru o perspectiva proaspata asupra noastra si a mediului inconjurator.

Oricat de mult ne-am dori o garderoba complet schimbata la inceperea fiecarui an, adevarul este ca nu avem posibilitatea sa facem asta mereu. Adesea se intampla sa ne uitam in dulapul plin cu haine si sa ne intristam la gandul ca nu stim cu ce sa ne mai imbracam.

Din fericire, nici nu este nevoie sa investim sume mari de bani sau ore intregi la cumparaturi, intrucat mici accesorii pot schimba radical aspectul unui outfit!

Am adunat pentru tine patru dintre cele mai ieftine, la indemana si simple lucruri pe care le poti adauga hainelor tale pentru a le oferi un aspect nou, indiferent de stilul pe care vrei sa il abordezi in acest sezon.

Esarfele

Esarfele sunt accesoriul ideal pentru aproape orice tinuta - rochii, camasi, tricouri si multe altele. Pe langa faptul ca iti ofera oportunitatea sa adaugi un strop de culoare la o combinatie neutra, ele sunt si un liant nemaipomenit pentru a oferi pieselor vestimentare un aspect integrat.

Iti recomandam sa te joci cu esarfe de diferite dimensiuni, tesaturi si culori! De exemplu, un trench clasic cere o esarfa mica si colorata, legata pe laterala gatului, in timp ce o rochie subtire poate fi asortata cu o esarfa maxi, purtata pe post de sal.

Brosele

Candva, brosele erau un accesoriu elegant, adesea purtat de doamne la un eveniment formal. Intre timp, trendurile s-au schimbat si brosele au capatat noi modele si culori, astfel incat au devenit un detaliu indispensabil pentru orice persoana pasionata de moda.

Fie ca vorbim despre brose din lemn, material textil sau plastic, cu siguranta vei gasi ceva potrivit si pentru tine! Recomandam utilizarea lor in special in combinatie cu paltoane, camasi si pulovere de primavara.

Palariile

A venit caldura, deci este timpul sa inlocuim fesurile groase cu palarii frumoase! La fel ca si accesoriul precedent, palariile erau candva rezervate pentru evenimente speciale sau strict pentru protectia fetei de soare. Din fericire, la ora actuala exista zeci de modele si culori, potrivite pentru oricine.

Poti alege o varianta maxi, asortata cu o rochie lunga sau o varianta mini (de exemplu, o bereta) pentru tinutele mai casual. Combinatiile sunt nenumarate!

Ochelarii de soare

Se pare ca in ultimii ani, aceste accesorii au devenit indispensabile pentru oameni din orice domeniu: de la vedete pana la oameni de rand, toata lumea are minim o pereche de ochelari de soare. Ceea ce multi nu stiu, insa, este ca aceasta completare a tinutei poate schimba radical aspectul, cat si atitudinea celui care-o poarta.

Te invitam sa probezi mai multe modele decat cele pe care le ai deja acasa - poti incerca ochelari mari sau retro, patrati sau rotunzi - incearca sa iesi din zona de confort si vezi ce bine te vei simti!

Acestea au fost patru dintre cele mai simple, ieftine si disponibile accesorii pe care le poti adauga la garderoba ta, care vor schimba complet felul in care tu si ceilalti oameni cu care interactionezi te vor vedea de acum incolo.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon