Cum sa te imbraci pentru a crea iluzia ca esti mai inalta si mai slaba

Toate femeile observa atat la televizor, cat si in revistele de moda faptul ca cele care sunt mai inalte si mai slabe au mai mult succes si sunt vazute mai bine, atat de sexul masculin, dar si de cel feminin. Acesta este si motivul pentru care curelele de slabire sunt la ordinea zilei, dar si documentarea in ceea ce priveste alegerea hainelor, in asa masura incat sa avantajeze fiecare silueta in parte.

Din fericire pentru majoritatea femeilor, oricine are ocazia sa para mai slaba, mai implinita, mai inalta sau mai scunda, atat timp cat alege si asociaza perfect anumite piese vestimentare. Ideea e ca in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro se gasesc haine diversificate care sa se potriveasca de minune oricarei siluete. Pentru noi cel mai important e ca femeile sa se simta bine in pielea lor si sa se faca remarcate prin tinute cu adevarat spectaculoase.

Tocurile inalte ti se vor potrivi de minune la orice tinuta!

Cu totii stim ca tocurile inalte intotdeauna au ajutat femeile sa isi evidentieze farmecul feminin si sa creeze impresia ca sunt mai suple. Daca cele deja inalte evita sa le poarte, tocmai pentru a nu arata caraghios, doamnele si domnisoarele scunde sunt mai mult decat incantate sa le si incalte, tocmai pentru ca sunt constiente de faptul ca le ofera un look mult mai sexy, mai impunator si mai increzator. Asadar, ele chiar sunt capabile sa poarte tocuri "ucigator" de inalte, tocmai pentru ca le pun cu adevarat in valoare si le ajuta sa obtina un look deosebit.

Ai picioarele scurte? Ei bine, in acest caz, pantofii cu toc inalt te vor ajuta de minune. Acestia nu doar ca iti vor alungi picioarele destul de mult, insa in acelasi timp se va crea iluzia ca sunt mult mai subtiri. Culoarea nude e cea mai potrivita pentru incaltaminte, asta in cazul in care iti doresti sa ai glezne mai subtiri si picioare mai lungi, respectiv mai frumoase, ca de gazela. De altfel, in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi astfel de modele de pantofi nude care cu siguranta ti se vor potrivi de minune la orice tinuta.

Ce tip de pantaloni ti se potrivesc?

Daca iti doresti sa pari mai inalta si in acelasi timp mai supla, iti sugerez sa ii porti pe cei evazati sau pe cei drepti, intr-o singura culoare. Pentru un efect si mai impresionant, important e sa alegi si o pereche de pantofi cu toc, care sa fie acoperiti in totalitate de jeansii alesi. In acest fel nu doar ca silueta ta va parea mai subtire, insa va fi si mult mai alungita.

Cert e ca nuantele pantalonilor nu trebuie sa fie intocmai cele mai deschise. In acest fel vei fi sigura ca nu vei da gres cu tinuta aleasa si ca efectul va fi intotdeauna unul de bun gust. In plus, opteaza pentru cei cu talie inalta, iar efectul va fi exact cel dorit de tine.

Ce rochii aleg doamnele si domnisoarele minione?

Din fericire pentru femeile minione, ele sunt libere sa poarte absolut orice model de rochie, datorita faptului ca orice croiala li se va potrivi de minune. Asadar, poti opta atat pentru cele cu volane, cat si cu imprimeuri sau care evidentiaza pieptul. Totusi, toate modelele ar trebui sa se termine pana la genunchi, tocmai pentru ca efectul sa fie cel dorit, de alungire a siluetei.

Daca ai o silueta de invidiat, in forma de clepsidra, rochiile mulate cu decolteu in V sunt extrem de potrivite pentru tine. Pe langa faptul ca silueta ta va parea mult mai alungita, toti ochii vor fi atintiti asupra ta, tocmai pentru ca vei fi de-a dreptul feminina si sexy.

Ce trebuie sa ai in vedere daca inaltimea ta e mai mica de 1.60m

· Cu toate ca poti purta cu maximum de incredere diverse combinatii de imprimeuri si volane, nu trebuie sub nicio forma sa faci exces de acestea.

· Ai libertate maxima in ceea ce priveste alegerea materialelor din care sa fie confectionate articolele tale vestimentare, cu toate ca recomandat ar fi sa eviti sifonul si crepul.

· Incearca sa eviti pe cat posibil gentile supradimensionate pentru ca te vor face sa pari mult mai scunda.

· In cazul in care iti doresti sa porti saluri si esarfe, iti recomand sa eviti sa le infasori in jurul gatului ca un colac, ci sa le lasi sa atarne, tocmai pentru a-ti alungi silueta si mai mult.

· Poarta intotdeauna un accesoriu care sa iasa in evidenta, fie ca e vorba de o curea ingusta, un colier sau orice alta bijuterie care iti place.

· Achizitioneaza-ti cateva modele de sacouri cambrate, tocmai pentru a-ti evidentia talia si pentru a iti alungi silueta.

· Dungile verticale reprezinta cel mai potrivit imprimeu vestimentar pentru care ar trebui sa optezi in cazul in care esti scunda.

· Evita sa porti haine prea largi sau sa le porti in mai multe straturi.

· Ideal ar fi sa optezi pentru aceeasi culoare atat in partea de sus, cat si in cea de jos, tocmai pentru a da impresia de lungime si continuitate.

 

Nu ramane decat sa vizitezi magazinul nostru online DyFashion.ro, locul in care vei gasi piese vestimentare ce te vor ajuta sa obtii o silueta mai subtire, dar si o alungire a trupului absolut impresionanta.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon