Cum sa te imbraci la un botez: Idei de tinute si sfaturi de asortare

Cum să te îmbraci la un botez

Urmează să participi la un botez? Un astfel de eveniment fericit aduce clipe de emoție nemărginită atât pentru familia micuțului creștin, cât și pentru invitații prezenți.

Ca să te încadrezi perfect în tabloul de ocazie, merită să alegi ținuta perfectă care să te reprezinte. Vrei să știi cum poți să te îmbraci la un botez?

Ține cont de următoarele idei de ținute și ai în vedere sfaturile noastre de asortare, pentru un look de excepție.

Rochie elegantă din dantelă

Rochia Mira

Dacă-ți place să te îmbraci elegant și preferi negrul pentru astfel de evenimente speciale, o ținută pentru botez poate fi compusă ușor, dacă alegi Rochia Mira. Este un model din dantelă, scurt în partea din față și mai lung în spate, care se închide cu fermoar, ce avantajează orice siluetă.

Acest model cu trenă are mâneci trei sferturi, un decolteu rotund, cordon în talie și se face remarcat printr-un croi cloș. Vei arăta minunat în această rochie potrivită pentru un botez, fiindcă este comodă și feminină.

Asortează rochia fluidă și elegantă cu o pereche de sandale aurii, cu toc mediu și bijuterii minimaliste. Pentru că vorbim despre un material precum dantela, ar fi bine să nu o încarci inutil, cu accesorii în exces.

Rochie midi din satin

Rochia Moze

La un botez la care să te simți bine, poți opta și pentru Rochia Moze, cu un croi mulat, din satin. Acest model elegant vine într-o nuanță unică de olive, are un fronseu pe fustă și decolteu rotund, care pune în valoare zona bustului.

Rochia Moze este opțiunea ideală pentru un botez, fie că mergi la o petrecere în timpul zilei sau seara. O ținută colorată atrage mereu atenția, așa că ți se potrivește de minune pentru petrecerea de botez.

În funcție de preferințe, o poți asorta cu o pereche de pantofi deschiși la culoare, cu toc mic sau mediu, care să-ți permită dansul sau socializarea pe toata durata evenimentului.

Rochie elegantă, cu mâneci trei sferturi

Rochia Anemona

Îți plac nuanțele intense și cauți o rochie cu decolteu rotund și tull transparent? Ai în vedere Rochia Anemona, cu mâneci trei sferturi și croi mulat. Modelul din imagine se potrivește oricărei femei care este în căutarea unei rochii elegante, de botez.

Cureaua subliniază talia, iar modelul rochiei scoate în evidență picioarele și silueta zveltă. Se recomandă acest model feminin și delicat, într-o nuanță frumoasă de verde, pe care să-l asortezi cu o pereche de sandale elegante, cu toc mediu și un clutch potrivit din punct de vedere cromatic.

Rochie în cloș, cu paiete

Rochia Moze cu broderie

La un botez la care ai fost invitată, poți miza și pe Rochia Moze cu broderie, pentru o ținută impecabilă, care nu trece neobservată. Accesorizează cu sandale în nuanțe deschise, cu toc mediu, care îți oferă confort.

Pentru că la un botez nu există reguli stricte în ceea ce privește gama de culori, rozul este o alegere optimă, indiferent de nuanța pielii sau a părului.

Acest model elegant de ocazie este accesorizat cu paiete și broderie în zona bustului, pentru un efect plăcut din punct de vedere estetic. În plus, se potrivește și persoanelor care nu preferă un croi mulat, ci unul cloș, care nu lasă prea mult la vedere coapsele sau picioarele. Combină rochia cu sandale sau pantofi stiletto.

Rochie cu volane la bust

Rochia Dy Fashion turcoaz

Tot din gama rochiilor elegante, perfecte pentru un botez, face parte și Rochia Dy Fashion turcoaz. Cu un decolteu în V și un croi cambrat pe talie, acest model este ideal pentru femeile care vor să-și arate silueta într-un mod subtil.

Volanele și nuanțele diferite în zona bustului transformă rochia din satin și catifea într-o ținută de zile mari, pe care o vei adora. Mai mult, cu ajutorul nuanței, vei atrage toate privirile. Evită accesoriile opulente, ci optează pentru un clutch de dimensiuni mici și o pereche de pantofi cu toc, în nuanțe de nude. 

Botezul este un eveniment fericit, la care se încurajează purtarea rochiilor în diferite croiuri, modele și culori. Desigur, poți să lași deoparte rochiile cu un decolteu mult prea adânc sau modelele extrem de scurte.

Nu mai rămâne decât să te distrezi și să alegi ținuta care te reprezintă! Care este preferata ta?

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon