Cum sa te imbraci la prima intalnire pentru a-l impresiona placut

rochie cu buline

 

Atunci cand se apropie cu pasi marunti prima intalnire cu un băiat sau un barbat pe care chiar iti doresti sa il cunosti mai bine, apare si intrebarea Cum sa fac sa il impresionez?. Se pare ca prima impresie conteaza extrem de mult, tocmai de aceea modul in care iti faci cunoscuta apritia este foarte important. Primul lucru pe care il observi la o persoana este prezenta in ansamblu: pozitia corpului, expresia faciala, stilul vestimentar.

Cu siguranta iti doresti sa porti ceva deosebit, ceva mai nou in care nu doar sa te simti confortabil, ci sa ii starnesti si mai mult curiozitatea barbatului cu care ai prima intalnire. Este o decizie importantă, de aceea trebuie să alegi piesele vestimentare potrivite. 

Înainte de a porni la cumpărături, te vom ajuta cu câteva idei și sfaturi de care să ții cont pentru a face alegerea ideală. 

De ce este importantă prima întâlnire cu un bărbat

O primă întâlnire cu un bărbat poate fi un prilej de mari emoții, pentru că acum o serie de necunoscute își fac simțită prezența. Pe de o parte, este curiozitatea de a afla mai multe despre persoana cu care interacționezi, iar pe de altă parte pot interveni stări de stres cauzate tocmai de această incertitudine.

Momentul primei întâlniri stabilește un fel de stare sau ”amprentă” emoțională, o impresie cu care veți rămâne mult timp după ce v-ați cunoscut. Tocmai de aceea trebuie să te pregătești atent, iar ținuta este o parte importantă a acestui proces. 

Sfaturi pentru a ști cum să te îmbraci la prima întâlnire

  • Fii tu însăți: alege piese vestimentare care te definesc

Ideea unei prime întâlniri este aceea de a vă cunoaște și de a afla mai multe unul despre celălalt, așa încât trebuie să alegi haine în care să te simți bine și care te definesc. Doar în acest fel, vei putea fi în largul tău, astfel încât totul să decurgă cât mai natural. Este opțiunea ta dacă preferi o rochie lungă, sexy sau una lejeră, de zi, însă este important ca aceasta să te reprezinte.

  • Alege haine în nuanțe potrivite tipului tău de ten

Ca să te simți în largul tău și să faci o impresie pozitivă încă din prima clipă, alege hainele pentru un first date în acord cu tipul tău de ten. Astfel, dacă pielea ta are o tentă măslinie și un subton cald, alege rochii de ocazie în culori din gama celor naturale, de pământ, precum bordo, cărămiziu, verde, galben muștar, iar dacă ai un subton rece poți miza pe albastru deschis, bleu, violet sau chiar negru. În schimb, orice culoare te avantajează dacă ai un subton neutru al pielii.

  • Alege croielile care îți flatează silueta

Este important să alegi acele piese vestimentare care îți pun în evidență silueta, mai ales dacă la prima întâlnire optezi să porți rochie sau fustă. De exemplu, poți alege o rochie care sa îți arate decolteul în mod discret. Multe femei apelează la acest truc care se pare că dă într-adevăr roade.

  • Optează pentru ținute comode

La o primă întâlnire, mizează pe o ținută sexy, dar în care să te simți în același timp confortabil. Chiar daca vrei să pari mai slabă într-o rochie neagră, mulată pe corp, poți da greș, pentru că te va incomoda destul de mult. Dacă vrei să scoți în evidență atitudinea și felul tău de a fi, atunci o ținută cuminte, simplă și clasică reprezinta tot ceea ce ai nevoie. De exemplu, o rochie tricotată, care să-ți evidențieze frumos forma corpului, este perfectă pentru sezonul de toamnă. 

  • Alege ținuta și încălțămintea în funcție de locul întâlnirii

Atunci când iți alegi ținuta, ține cont de locul în care va avea loc prima voastră întâlnire. Ideal ar fi să știi din timp locul în care te va invita. În cazul în care este vorba de o surpriză, îți recomandăm să apelezi la pantaloni, iar in partea de sus la o bluziță lejera și elegantă. Astfel te vei încadra perfect in orice decor. În funcție de sezon, poți opta pentru sandale elegante sau pantofi casual, cu toc.

Idei de ținute pentru prima întâlnire

Rochie lila cu volănașe pe bust

Rochie ivory din tricot, cu nasturi decorativi și crepeu

Bluză roz cu guler tip eșarfă

Rochie bordo petrecută, cu imprimeuri orange

Rochie neagră din lurex, cu bază asimetrică și franjuri

Știm că dorești să-ți impresionezi partenerul încă de la prima întâlnire, dar el te va plăcea cu adevărat doar atunci când vei fi tu însăți. O ținută cât se poate de feminină te va ajuta întotdeauna să obții un plus uriaș. Mult succes și zâmbetul pe buze!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon