Cum sa te imbraci la prima intalnire pentru a-l determina sa te invite si la urmatoarea?

Mai mult ca sigur iti doresti sa il impresionezi inca de la prima intalnire, insa pregatirea pentru un astfel de eveniment poate dezlantui o adevarata tornada. Nu este vorba despre o simpla iesire cu fetele, ci despre o intalnire cu el, cel pentru care iti doresti sa arati absolut impecabil. Este de la sine inteles sa vrei asta, dat fiind faptul ca prima impresie reprezinta de multe ori debutul unei relatii.

Personalitatea este cel mai de pret accesoriu, insa sunt si alte detalii care contribuie la crearea unei prime impresii faborabile. Este vorba despre tinuta, motiv pentru care iti oferim cateva reguli de care sa tii cont atunci cand urmeaza sa iesi la prima intalnire.

Cumpara haine pe care le poti asorta cu cei mai ai in dressing

De obicei, atunci cand iesi la prima intalnire cu cineva de care iti place apare tendinta de a cumpara o tinuta completa. Mai intelept ar fi sa achizitionezi cateva piese noi si sa le asortezi cu ce mai ai in garderoba. Cu siguranta detii deja piese de baza precum o pereche de jeansi care sa te avantajeze, o geaca simpla din piele, un sacou clasic, o pereche de pantofi cu toc si niste ghete confortabile. Opteaza pentru ceva simplu, insa de efect.

Imbraca-te conform cu evenimentul

Daca ati decis de comun acord unde veti merge, ai grija sa porti hainele adecvate. Daca este vorba despre o cafenea, un outfit casual – un tricou cu un mesaj amuzant spre exemplu - poate fi o alegere inspirata. In cazul in care urmeaza sa cinati la restaurant, orienteaza-te catre ceva mai elegant si materiale fine precum matasea. O seara in club este un prilej de a-ti pune in evidenta senzualitatea, iar o rochie sau un top fara maneci este cea mai in masura sa te ajute la asta. Ai grija insa sa nu te expui prea mult.

Indiferent de locatia intalnirii, este indicat sa porti ceva comod. Poti purta pantofi cu toc numai atunci cand stii sigur ca rezisti cu ei in picioare pe tot parcursul intalnirii.

Stil, personalitate si confort

Mizeaza pe un outfit care exprima cat mai fidel propria personalitate. Este esential sa te simti bine in tinuta pe care o porti, intrucat acest lucru se reflecta in comportamentul tau. Poarta hainele cu incredere si atitudinea potrivita si il vei cuceri iremediabil. Evita sa abordezi un look nou la prima intalnire si alege o varianta cu care esti deja familiarizata.

Alege cu grija inaltimea tocurilor

Daca te intalnesti cu o persoana pe care nu ai mai vazut-o in realitate anterior, este de dorit sa optezi pentru o inaltime medie a tocurilor, intrucat este posibil sa fii mai inalta decat el. Mai mult decat atat, iti vei da seama cat de inspirata ai fost atunci cand iti va propune o plimbare pe jos care iti va solicita picioarele destul de mult.

Nu exagera cu imprimeurile

O astfel de intalnire nu este momentul prielnic pentru a testa noi trenduri sau combinatii de haine. Imprimeurile grafice prea proeminente nu sunt potrivite la o intalnire romantica, pentru ca unii barbati au gusturi mai ponderate in materie de culori si forme. Alege mai degraba imprimeuri florale romantice sau combinatii sigure de culori precum alb si negru.

Nu alege o tinuta office

Daca te reprezinta stilul office il poti adapta intr-un outfit ceva mai feminin. Alege o bluza din matase, o pereche fina de pantofi si bijuterii frumoase. De asemenea, poti asorta pantalonii de birou de obicei cu un croi mai sever cu un top pretios cu bretele subtiri.

Poarta ceva elegant

Daca tot ai lucrat intens la pregatirea unei tinute de succes, trebuie sa inchei misiunea in aceeasi nota. Opteaza in acest sens pentru o piesa deosebita, un sacou, un trench sau o camasa eleganta care sa se potrivesca si sa completeze look-ul. Ia-ti doza de inspiratie din colectiile din cadrul magazinului nostru.

Completeza tinuta cu accesoriile potrivite

Accesoriile potrivite pot scoate din anonimat si cea mai banala tinuta. Un ceas frumos evidentiaza o incheietura gratioasa, la fel cum o pereche de cercei focalizeaza atentia asupra fetei. Identifica acel accesoriu care te pune in valoare si poarta-l cu incredere.

Alege o geanta potrivita

Un rucsac la o tinuta eleganta sau un plic pretios la o tinuta casual sigur nu reprezinta alegeri inspirate. Geanta trebuie sa completeze look-ul tau, nu sa se remarce intr-un mod caraghios. Alege cu grija marimea si modelul acesteia. Investeste intelept in astfel de accesorii care, in afara de rolul estetic, bifeaza si functia de utilitate.

Tine cont de toate aceste sfaturi si fii sigura ca te va invita si la a doua intalnire. Te asteptam la noi pe site sa iti alegi piesele care te inspira la un raport pret-calitate excelent!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon