Cum sa te imbraci la petrecerea de revelion in functie de locatie. Sfaturi și recomandari

revelion de poveste

Te gândești deja la felul în care o să arăți de Revelion? Noaptea dintre ani se apropie, așa că îți trebuie ținutele potrivite în care să arăți perfect. Pentru că te vei uita entuziasmată la pozele de la cel mai important eveniment al anului, ai nevoie de rochii de Revelion care să-ți pună în valoare silueta.

Nu este ușor să faci alegerea potrivită referitor la vestimentația de Revelion, însă poți începe cu un criteriu important - ține cont de locație! Dacă știi unde vei petrece noaptea dintre ani, stresul în legătură cu crearea outfitului o să dispară.

Ți-am pregătit sfaturi și recomandări utile ca să te îmbraci minunat la petrecerea de Revelion, în funcție de locație. Iată ce merită să ai în vedere!

Cum să te îmbraci de Revelion dacă mergi la restaurant

rochia MBG albastră, din catifea

Mergi de Anul Nou la un restaurant cochet și elegant? Poți opta pentru rochia MBG albastră, din catifea. Ai nevoie de rochii de Revelion care să nu fie nici banale, dar nici prea extravagante. Alege rochii de ocazie midi sau modele de cocktail care îți asigură o apariție feminină.

Dacă mergi la un restaurant luxos, ai la dispoziție și rochii elegante din dantelă, pe care să le asortezi cu pantofi la fel de eleganți, cu toc. Ia cu tine și un palton de damă care se potrivește din punct de vedere al culorii cu rochia de revelion.

Cum să te îmbraci de revelion dacă mergi în club

rochia MBG cu mâneci din paiete și bust din tull

În cazul în care la o petrecere organizată la restaurant nu îți dorești să atragi prea mult atenția, un revelion în club îți oferă șansa să întorci toate privirile! Poți să îmbraci rochia MBG cu mâneci din paiete și bust din tull care nu o să treacă neobservată. Fiindcă se poartă paietele, această rochie scurtă îți dă voie să ieși în evidență. Poart-o alături de pantofi într-o nuanță subtilă, de nude.

Pune accent și pe rochii elegante de lux care se potrivesc de minune în peisajul ținutelor de revelion din club. Nu ai la dispoziție un buget generos? Nu te teme, poți să găsești și rochii de seară ieftine, în care să arăți perfect. Orice rochii de revelion ai alege, clubul este locul perfect să etalezi ținute sexy și feminine!

Cum să te îmbraci de revelion la o petrecere cu prietenii

Rochia MBG bordo tip sacou

Continuăm seria ținutelor de revelion cu o idee pentru seara alături de prieteni. Rochia MBG bordo tip sacou este un exemplu clasic de ținută comodă pentru revelion, dar suficient de elegantă încât să fii remarcată de către cei dragi.

Croiul și lungimea rochiei de revelion îți pun în valoare silueta și te transformă în vedeta serii! Poartă rochia sacou cu o pereche de pantofi cu toc și un clutch elegant. Prietenele tale vor fi încântate. Dacă ți se pare că nu te avantajează acest model, poți să alegi și rochii casual, pe care să le porți cu încredere, alături de botine sau de bocanci.

Cum să te îmbraci dacă îți petreci revelionul în oraș

rochia Moze neagră tip sacou cu rever din paiete

Mergi în oraș în ultima noapte din an? Bucură-te de acest eveniment special și poartă o rochie de revelion! Din colecția de rochii de revelion face parte și rochia Moze neagră tip sacou cu rever din paiete. Acest model unic poate fi purtat cu pantofi de damă eleganți, cu toc înalt și vârf ascuțit.

În cazul în care nu îți sunt pe plac rochiile de revelion midi, poți opta pentru rochii de seară lungi, mai ales dacă petreci într-un loc în care se impune un cod vestimentar mai sobru.

Outfit de revelion pentru vizita la rude

fustă Dy Fashion magenta cu pliuri

Revelionul merită să fie celebrat cu un look pe măsură, chiar dacă mergi într-o simplă vizită la rude. Ai la dispoziție outfituri casual sau rochii de seară scurte, dacă îți dorești ca toți membrii familiei să te complimenteze pentru ținuta ta.

În situația în care nu vrei rochii de revelion, avem o idee pentru tine! Alege o fustă Dy Fashion magenta cu pliuri pe care să o porți cu o bluză elegantă. Te poți inspira din această imagine, pentru un look de vis! Acest outfit se potrivește perfect cu o pereche de cizme înalte și o beretă călduroasă, care oferă ținutei un aer șic!

Inspiră-te din lista noastră de recomandări și poți să te îmbraci perfect la petrecerea de revelion! Ține întotdeauna cont de locul în care mergi, astfel încât să alegi cele mai potrivite rochii de revelion, scurte, midi sau lungi. Și nu uita că te poți bucura și de fuste, pe care să le asortezi cu bluze elegante sau cu pulovere călduroase.

Noi îți dorim petrecere frumoasă, indiferent de vestimentația pe care o alegi pentru noaptea dintre ani!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon