Cum sa te imbraci iarna si sa arati provocator?

 

Cele mai multe femei inceteaza sa se mai imbrace sexy atunci cand anotimpul rece isi intra in drepturi, iar acest lucru nu ar trebui sa se intample. Este adevarat ca trebuie sa va protejati corpurile pentru a evita racelile, insa asta nu inseamna ca nu va puteti adapta in asa fel incat sa fiti si bine imbracate si atragatoare.

In continuare dorim sa a oferim cateva sfaturi de care puteti tine cont daca va doriti ca si in perioada sezonului rece sa atrageti privirile celor din jur si sa va simtiti bine in orice tinuta. Tot ce trebuie sa faceti este sa aveti vointa si lucrurile se vor indrepta in directia dorita. Cel mai important este sa nu renuntati la ideea de a arata bine, de a straluci, cand toate cele din jur apeleaza la jeansi si pulovere numai pentru ca sunt de parere ca reprezinta cea mai practica tinuta.

Suprapunerile de haine pot constitui tinute remarcabil de simpatice, atat timp cat se fac combinatiile potrivite de culori si modele. De fapt, aceasta reprezinta arma secreta de care  ar trebui sa profite din plin orice persoana de parte feminina, indiferent de varsta.

Spre exemplu, daca aveti o rochie mai subtirica pe care o indragiti si nu mai aveti rabdare pana se intoarce anotimpul calduros pentru a o imbraca, ati putea sa o accesorizati cu o pereche groasa de dresuri si un cardigan calduros. Pe langa faptul ca veti straluci si va veti simti in largul vostru, veti capata si un plus de feminitate si stil. Puteti sa optati si pentru o bascuta colorata pentru a adauga un plus de viata tinutei. Aceasta nu numai ca va va apara de aerul rece, dar va contribui si la imbunatatirea starii proprii de confort.

Mai nou se poarta pulovere de dimensiuni mari, asortate cu diverse tipuri de colanti grosi, o combinatie destul de practica de altfel, pe care orice femeie ar putea sa o incerce. Fara indoiala nu se va crea nici un fel de disconfort, ci din contra, veti avea libertatea de a va simti cat mai confortabil. Pentru a completa cu succes imaginea, va sfatuim sa apelati la o pereche de bocanci mai finuti si la o curea subtire care sa dea impresia ca aveti talia mult mai subtire.

Nici de cardiganuri nu ar trebui sa uitati in aceasta perioada friguroasa. Profitati de fiecare ocazie pentru a le purta, pentru ca acestea sunt si calduroase si confortabile in acelasi timp. Indiferent daca optati pentru cele scurte sau pentru cele lungi, puteti reusi sa transformati orice tinuta intr-o adevarata splendoare. Acestea pot fi asortate atat cu jeansi, cat si cu rochite sau fustite, precum si cu o geaca scurta de piele. Fara indoiala veti crea o tinuta deosebita, dupa ultimele tendinte.

Ce parere aveti despre fustitele scurte? Acestea se potrivesc manusa cu o pereche de dresuri mate, grosute. Nu numai ca va vor proteja impotriva frigului, dar, in acelasi timp, va vor ajuta sa straluciti si sa va simtiti in elementul propriu. De obicei multe femei evita sa poarte astfel de fuste pe perioada verii din cauza micilor imperfectiuni ale picioarelor. Aceasta este sansa perfecta de a imbraca fusta preferata fara a va ingrijora in legatura cu acest aspect.

 

Asadar, daca veti tine cont de aceste sfaturi practice, este imposibil sa nu intoarceti toate privirile, dar, mai ales, sa va simtiti mai energice si mai pline de viata ca niciodata.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon