Cum sa te imbraci ca o veritabila pasionata de fashion

 

Stii acele momente cand pui un accesoriu in plus si tinuta ta arata de milioane? Ei bine, asta inseamna sa stii sa alegi acele piese care au efect asupra imaginii tale, pun in valoare anumite detalii si sunt fix ce trebuie si cand trebuie. Pana la urma tine si de adaptarea la trendurile pe care le ai in vizor, intrucat simpla aglomerare de lucruri si culori nu va fi de bun augur.

Incercam sa te inspiram astazi si sa iti propunem cateva lucruri care pot fi un look de milioane:

Palarii – bucura-te de ele tot sezonul

Practic nu trebuie sa treci de un prag al extravagantei, daca ne gandim ca palarii sunt chiar utile pe timp de vara. In mod special ceva oversized sunt in prim plan, o atractie si un trend totodata. Vei descoperi ca si pe aceasta nisa sunt colectii lansate, ai de unde alege incat o palarie purtata sa fie element chic pentru o tinuta casual poate chiar una ideala  pentru plaja.

Una dintre cele mai relaxate moduri de a combina o palarie la tinuta este sa alegi o rochie vaporoasa de vara, cu pantofi wedges cu talpa din iuta spre exemplu si totul asortat cu o palarie de paie.

Pantaloni scurti si bermude

Nu mai este o surpriza ca bermudele, egarii si acei pantaloni ca de ciclist au luat cu asalt sezonul cald. Cat mai multa vedere la picioare inseamna totusi sa iti asumi si cat de tonifiati sunt muschii si cat de bine arati. Daca aceasta este zona ta atu, atunci poarta pantalonii scurti de orice fel ar fi ei.

Pentru zile toride poti opta pentru pantalonii chino cu talie inalta. O alternativa este stilul mai sobru si office, mai masculin dupa cum ar spune unii, referindu-se la pantalonii scurti mai largi, cu dunga pe mijloc. Ii poti asocia ca o camasa, tricou sau un top scurt.

Piesele vestimentare multicolore, tropicale sau in degrade

De inspiratie din anii 60, un astfel de print sa spunem este pe aceeasi lungime de unda cu sezonul cald. Te duce cu gandul la exotic, vacante asadar printul tropical ar putea sa ti se potriveasca perfect. Pentru momente cand iti doresti sa definesti eleganta tinutei tale poti opta pentru croiuri ce iti pun in valoare silueta, cu un print deloc plictisitor – in degrade.

Daca vorbim de printuri atunci nu uitam nici de combinatia contrastanta clasica, alb-negru, de accentul floral sau de buline.

Franjuri

Pornind de la trendului toamnei cu tinutele de inspiratie cowboy se pare ca era inevitabil ca franjurii sa faca parte din lista de detalii hot anul acesta. Sunt de inspiratie western si se pot infiltra la tinute diverse. Iata ca nu te duc cu gandul nu doar la eleganta vintage.

De la genti la rochii franjurii pot fi elementul decorativ central pentru piese vestimentare si accesorii care te vor pune in valoare.

Neon

Nuantele neon sunt dorite pentru ca au o vibratie aparte. Doar ca, ce-i drept, trebuie sa fii si ceva mai indrazneata sa porti asa ceva. In conditiile in care credeai ca trebuie sa te axezi pe pasteluri, tonuri potolite care sa scoata in evidenta nuanta pielii perfect bronzata iata ca trendurile de actualitate iti aduc in discutie si alte optiuni.

Am pregatit si o selectie de rochii neon, roz sau galben intens. Te vor surprinde cu eleganta lor si rafinament si nu sunt deloc acel gen de rochie ce ostentativ iese in evidenta. 

Paietele, moda nemuritoare

Daca esti genul care mereu surprinde cu acel ceva aparte atunci mizeaza si pe paiete. Aparitiile tale la evenimente de seara vor fi uluitoare. O rochie complet paietata sau cu insertii de acest gen este fara egal. Atentie insa cum o accesorizezi pentru ca paietele sunt sofisticate si nu permit rivalitate cu alte accesorii si elemente stralucitoare.

Cand nu te-ai hotarat inca ce sa imbraci, dar stii in linii mari ce trenduri sunt potrivite tie, te asteptam in cadrul magazinului nostru cu tinute variate din care sa alegi.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon