Cum sa porti pantofii stiletto pentru a face senzatie

 

Pantofii stiletto au fost, sunt si vor fi o lunga perioada de timp in trend. Asadar, nu sta prea mult pe ganduri si porneste la cumparaturi! De altfel, in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi o serie larga de modele diversificate de pantofi stiletto care cu siguranta iti vor incanta privirea si fata de care nu vei rezista, fara sa-i comanzi.

Ideal la aceste perechi de pantofi este faptul ca pot fi usor de asortat nenumaratelor tipuri de tinute. De alfel, fashionistele adora sa ii combine atat cu rochii, cat si cu jeansi. Atat timp cat asortarea este corecta din punct de vedere al nuantelor si a texturilor, efectul va fi intotdeauna unul de senzatie.

Mai mult decat atat, pantofii stiletto pot fi purtati cu maximum de incredere, atat la evenimente importante precum nunti sau botezuri, cat si la tinute office sau de zi. Cu toate acestea, pentru multe femei, purtarea tocurilor dau mari batai de cap si nu se simt deloc bine purtandu-le, chiar daca arata pur si simplu senzational incaltate cu pantofi inalti.

Cu toate ca tocurile nu au fost niciodata un prieten de nadejde pentru tine, aceste sfaturi te vor ajuta sa devii mult mai relaxata purtand o superba pereche de pantofi stiletto, care sa iti lungeasca si sa iti subtieze piciorul considerabil:

· Alege marimea potrivita pentru tine - nici prea mica, nici prea mare. In cazul in care vei alege o pereche de pantofi prea mica, poti fi sigura ca te vor incomoda si iti va fi extrem de greu sa pasesti purtandu-i. Daca insa vei opta pentru una mai mare, chiar si cu un numar, exista marele risc de a-ti face bataturi ingrozitoare.

Tocmai de aceea, indicat este sa o alegi pe cea care te face sa te simti cat mai confortabil.

· Inainte de a-i etala in public, poarta-i prin casa. Cateva zile de purtat prin casa o astfel de pereche de incaltari, te vor ajuta sa formezi materialul in functie de forma piciorului tau, astfel ca in public vei fi mult mai relaxata cand ii vei purta - te vei simti confortabil si nu va exista riscul de a-ti provoca vreun fel de disconfort.

· Cu cat vor fi mai mici pasii pe care ii vei face, cu atat va fi si mai mic disconfortul in momentul in care vei purta pantofii. Asadar, nu te grabi, paseste usor, cu incredere, iar efectul va fi unul de senzatie pentru ca vei arata de-a dreptul uluitor.

· Opteaza pentru pantofii din piele naturala. Cu toate ca pantofii stiletto din piele naturala sunt mult mai scumpi, te vei simti mult mai confortabil purtandu-i, iar durata lor de viata este intr-adevar mult mai lunga decat in cazul celor confectionati din piele ecologica. Asadar, o astfel de investitie o vei resimti cu adevarat.

Pantofii stiletto rosii - ideali pentru femeile sexy si senzuale

Pantofii rosii nu pot fi purtati chiar de oricine. Femeile carora le place sa iasa in evidenta, sa fie apreciate pentru look-ul lor si in acelasi timp sa emane multa feminitate, poarta cu incredere pantofii stiletto rosii. Acestia reusesc de fiecare data sa scoata din anonimat orice fel de tinuta, indiferent cat de simpla este din punct de vedere a croielii, a texturilor sau a culorilor. Tocmai de aceea, atunci cand se doreste pur si simplu a straluci atat in ochii femeilor, cat si a barbatilor, pantofii stiletto rosii reprezina cea mai potrivita si recomandata alegere.

Aceste incaltari le poti asorta la tinute de office, pentru club, dar si la evenimente mult mai importante si mai semnificative precum nunti sau botezuri. Asadar, ideea e ca odata ce ai achizitionat o pereche de pantofi stiletto rosii, poti fi 100% sigura ca e o buna investitie. Aceasta o porti purta in nenumarate randuri, la evenimente diverse, asta numai daca optezi pentru o pereche din piele care sa iti ofere confort si sa prezinte o durata lunga de viata.

Daca esti o femeie increzatoare in fortele proprii, care adora sa se puna in valoare, atunci pantofii rosii reprezinta cea mai buna alegere pentru tine. Te asigur ca toate privirile vor ramane atintite asupra ta, intocmai pentru ca aceasta culoare emana senzualitate, feminitate si incredere. De altfel, barbatii sunt pur si simplu fascinati de femeile care poarta rosu. De fapt, chiar si o serie de studii realizate de specialisti, redau faptul ca un barbat se simte mult mai atras de o femeie imbracata in rosu decat de una care poarta o oricare alta culoare.

Un alt avantaj a acestei perechi de pantofi consta in faptul ca poate fi purtata cu maximum de incredere atat in combinatie cu o pereche de jeansi, cat si cu rochii lejere. Asadar, ai toata libertatea de a face o serie larga de combinatii de culori, texturi si croieli. Nu ramane decat sa dai frau liber imaginatiei tale si sa porti pantofii stiletto rosii ori de cate ori simti ca vrei sa iesi in evidenta mai mult decat de obicei.

 

De altfel, in cadrul magazinului nostru DyFashion.ro vei gasi o uimitoare pereche de pantofi rosii de tip stiletto, realizati din piele 100% naturala, ce te vor ajuta nu doar sa te simti confortabil purtandu-i, ci si sa stralucesti in lumina senzualitatii depline. Spor la shopping!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon