Cum sa maschezi imperfectiunile corpului cand participi la evenimente nocturne?

Atunci cand vine vorba despre iesirile de seara, indiferent ca este vorba despre o cina la restaurant sau despre o petrecere, orice femeie isi doreste sa radieze. Gusturile sunt diferite, ceea ce convine pentru ca asta ne diferentiaza ca persoane si cu atat mai convenabil este pentru reprezentantele feminine pentru ca stiu ca nu risca sa poarta aceeasi rochie cu altcineva in cadrul aceluiasi eveniment.


Exista dorinta de a te face remarcata, iar pentru asta trebuie sa iti dai interesul si sa gasesti ceva care sa ti se potriveasca pana in cel mai mic detaliu, mai ales cand incerci sa ascunzi si mici imperfectiuni. Cu toate ca nu exista o definitie a perfectiunii, uneori anumite zone ale corpului ne par inestetice si necesita ajutorul nostru pentru a fi estompate, respectiv puse intr-o lumina mai buna.

In orice caz, frumusetea a fost si este relativa, deci sunt sanse ca o tinuta comuna pentru unii sa fie vazuta ca una chiar simpatica pentru altii. Unele imperfectiuni chiar exista, in timp ce altele exista doar in imaginatia femeilor, care isi dau silintele cu adevarat pentru a elimina orice sansa de a le dezvalui. Cert este ca orice neregula a siluetei poate sa fie finisata, atunci cand rochia aleasa este si cea potrivita.

Cum maschezi un bust proeminent

De obicei, reprezentantele feminine vizeaza la un bust proeminent si nu au probleme de genul mascarii acestuia. Sunt insa si cazuri in care chiar aceasta este intentia - de a crea senzatia unui bust mai mic, intrucat posesoarele nu vad acest fapt intocmai ca un avantaj.

Cand vine vorba despre rochiile de seara mulate cu siguranta ca un astfel de bust nu va fi decat evidentiat, mai ales daca rochia este de culoare neagra sau in tonuri inchise. Pentru cele care detin un astfel de bust si doresc sa il estompeze propunem rochiile petrecute in zona bustului si nu cele care vin cu bretele in jurul gatului de exemplu.

Cum salvezi situatia in cazul unui bust plat?

Exista si cazul celor care se confrunta cu problema unui bust parca prea plat. Acestea considera ca prezenta lor la un eveniment de seara ar putea fi compromisa de faptul ca zona sanilor nu iese suficient in evidenta.

Recomandam in acest caz sa eviti rochiile cu decolteu in forma de V sau orice inseamna decolteu adanc. Mai potrivit in acest caz este a opta pentru ceva care ofera acoperire zonei pieptului. Mai bine este a alege o rochie ce adauga volum din punct de vedere vizual.

Spre exemplu sunt solutii de bifat rochiile cu volane sau chiar cele care dispun de accesorizare proeminenta in partea superioara. Gasesti in acest sens si in magazinul nostru rochii ce ofera textura, respectiv modele cu pietricele, paiete si alte astfel de detalii.

Cum sa maschezi o talie nedefinita?

Nu oricine reuseste sa mentina o talie bine definita, ceea ce e de inteles. Necesita munca asidua, antrenamente care sa devina o obisnuinta si mai ales o alimentatie deosebit de atenta. Asadar, nu este tocmai ceva rusinos daca esti posesoarea unei astfel de talii. In fapt, ceea ce trebuie sa stii este ca poti repara orice cu ajutorul rochiei potrivite. Asadar, daca urmeaza sa participi la un eveniment nocturn si doresti sa ai siguranta ca nu vei trada o silueta cu imperfectiuni in zona taliei, opteaza pentru rochiile mai lejere, respectiv cele care sa nu decupeze zona respectiva, ci sa accentueze alte parti ale corpului.

La fel trebuie sa te interesezi sa gasesti solutii si in situatii precum cele in care silueta este difinita de coapse prea pline, o inaltime miniona si altele asemenea. Nu trebuie sa te preocupi insa, pentru ca vei gasi solutii indiferent de trasaturile ce iti sunt caracteristice, chiar in cadrul site-ului nostru dyfashion.ro.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon