Cum sa iti alegi accesoriul principal in functie de imprejurimi - sfaturi utile pentru tine

 

In cadrul unei tinute, accesoriile, dar mai ales geanta, sunt cele care dau o nota finala intregii imagini. Un lucru util si indispensabil, geanta este cea care salveaza intregul tablou al tinutei, dar ne si permite sa o incarcam cu diverse lucruri.

Totusi, alegerea ei nu este cel mai usor lucru. Trebuie sa tii cont de anumite criterii ce privesc dimensiunea, numarul de compartimente, dar si aspectul exterior. Pentru a-ti fi de ajutor, noi, echipa Dyfashion am pregatit pentru tine cateva ponturi de baza, dar si genti ce, cu siguranta, vor satisfice cerintele tale.

Chiar ai nevoie de o geanta de dimensiuni mari oricand?

Poate esti tentata sa achizitionezi mereu doar genti mari, cu multe compartimente pentru a-ti putea pune o multe de lucruri in ea. Sa zicem ca participi la o petrecere, e evident ca nu ai nevoie de o geanta de dimensiuni mari ce, automat, nu va aduce un plus tinutei. Pentru a-ti scoate outfit-ul in evidenta ai nevoie de o geanta de dimensiuni mai mici ce va reprezenta elementul cheie al imaginii. Daca ai optat pentru o tinuta cu accesorii stralucitoare, noi iti recomandam sa iti achizionezi din cadrul magazinului nostru un clutch cu paiete reversibile. Pare ca nu iti permite sa iti depozitezi prea multe lucuri, nu? Ei bine, este suficient pentru a-ti pune telefonul, portofelul rujul preferat si cateva produse cosmetice de care ai nevoie pentru a-ti retusa machiajul.

Iesirile cu prietenii - ocazia perfecta pentru a-ti etala noua achizitie

Gentile de dimensiuni medii precum gentile Emma din magazinul nostru sunt perfecte pentru o simpla iesire. Avand in vedere ca sunt disponibile intr-o paleta larga de culori, poti s-o alegi pe cea potrivita pentru tine. Datorita design-ului exterior, acestea sunt usor asortabile cu orice tinuta alegi sa porti. Faptul ca dispun de sistem de inchidere metalic iti ofera automat un plus de siguranta deoarece vei fi sigura ca nu vei pierde nimic din geanta.

Tot in cadrul acestor imprejurimi iti recomandam si geanta Anne, brand consacrat, ce dispune la randul ei de inchidere metalica. Detaliile aplicate pe aceste genti prezinta un plus de eleganta si stil ce te vor face sa atragi toate privirile. O poti purta lejer pe umar, cureaua acesteia poate fi si ajustata dupa preferintele tale pentru a te simti confortabil. Chiar daca este confectionata dintr-un material ce imita pielea, aceasta prezinta rezistenta in timp. Compartimentata cu doua buzunare, este perfecta in cazul in care vrei sa iei la tine si lucruri de dimensiuni mici. Le vei gasi mai usor asa.

Rucsacul - cum si de ce il porti

In ultimul timp, ai observat si tu tot mai multe femei ce opteaza pentru rucsac in locul gentii. Este o idee buna sa optezi din cand in cand pentru un rucsac datorita spatiului pe care ti-l pune la dispozitie. Rucsacul Cory maro pe care iti recomandam sa il achizitionezi din cadrul magazinului, nu doar ca iti ofera un spatiu mare de depozitate, ci are si un design modern, usor asortabil. Maroul nu este singura culoare in care rucsacul se prezinta, poti alege atat negru, cat si alte culori. Confectionat din piele naturala, este esential atunci cand ai de luat cu tine o baterie externa sau un pachet cu mancare, spre exemplu. Compartimentat cu doua buzunare interioare, este ideal pentru a gasi rapid ceea ce cauti.

Nu este greu de loc sa-ti alegi geanta sau rucsacul potrivit pentru tine, trebuie doar sa tii cont de anumite cerinte pentru ca intreaga tinuta sa se afle in armonie. Te asteptam pe https://www.dyfashion.ro pentru a descoperi varietatea de modele pe care ti le punem la dispozitie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon