Cum sa fii sexy si seducatoare chiar si cand porti haine groase de toamna-iarna

 

Esti femeie, drept urmare adori sa ai un look impecabil si in acelasi timp sa atragi prin vestimentatie, machiaj si coafura, atentia sexului masculin, precum si a celui feminin. Atunci cand e vara, e mai usor sa iti alegi hainele pe care urmeaza sa le porti in asa masura incat sa inspiri senzualitate si bune abilitati de designer amator. Ei bine, ceea ce trebuie sa stii e ca poti capata un look sexy si original, fara sa iti expui prea mult anumite parti ale corpului care sa fie bineinteles si dezgolite.

Ceea ce trebuie sa nu uiti niciodata este faptul ca poti arata absolut seducator, chiar si purtand un palton lung pana in pamant, atat timp cat adopti atitudinea potrivita si stii cum sa iti accesorizezi intreaga tinuta. Daca inca nu stii prea bine ce trebuie sa faci pentru a capata un aspect sexy si in acelasi timp potrivit, acest articol iti va fi de mare folos, precum si articolele noastre vestimentare pe care le gasesti la preturi extrem de accesibile in cadrul paginii web DyFashion.ro.

Cheia secreta a fiecarei tinute impecabile

Moda este schimbatoare, insa atitudinea potrivita nu trebuie sa fie la fel. Asadar, atunci cand adopti o atitudine corespunzatoare, vei atrage atentia tuturor celor din jur, bineinteles, in maniera in care iti doresti cu adevarat asta.

Psihologii ne declara cat de importanta este increderea in propria persoana - indiferent cat de spectaculos esti imbracata, atat timp cat iti asumi ceea ce porti si esti multumita de alegerile facute, inclusiv cei din jurul tau te vor percepe la fel. Acest lucru se intampla doar datorita atitudinii increzatoare pe care o afisezi in fata celorlalti.

Totusi, o importanta absolut deosebita ar trebui sa o oferi propriei tale posturi - atunci cand porti o rochie sau o fusta, cu certitudine trebuie sa ai grija la gesturile pe care le faci cu intregul corp. Umerii sa ii ai in permanenta drepti, iar in cazul in care decizi ca vrei sa porti tocuri, pasii realizati trebuie sa fie cat se poate de lejeri si de senzuali. Daca esti sigura ca nu te avantajeaza prea mult tocurile, insa iti doresti cu ardoare sa le porti, mai indicat ar fi sa le combini cu o rochie sau o fusta peste genunchi, tocmai pentru a nu evidentia faptul ca iti sunt incomode.

Personalizeaza-ti fiecare tinuta pe care o porti

Inainte de toate, trebuie sa stii ca personalizarea fiecarei tinute in parte pe care o porti are in vizor in principal accesorizarea pe care o alegi. Aceasta nu e deloc o misiune grea, atat timp cat iti cunosti bine stilul pe care doresti sa il evidentiezi. De fapt, un bun exemplu in acest caz la care apeleaza multe femei este reprezentat de palariile ce amintesc de anii '70 si care sunt in mare trend in acest an. Pentru a avea un look seducator, sexy si misterios in acelasi timp, completarea tinutei cu o pereche moderna de ochelari de soare, iti va scoate cu siguranta tinuta din anonimat.

Alte exemple de accesorii ce te vor ajuta in functie de tinuta pe care o porti, sa iti creezi un look unic si interesant: o bentita, o curea prinsa in talie, o pereche de ochelari cu rame moderne, bijuterii extravagante si multe altele. In functie de ceea ce doresti sa exprimi prin ceea ce porti, iti vei alege si accesoriile potrivite.

Cum poti fi sexy chiar si cand porti cardigane si poncho-uri oversized

· Cum porti un poncho cu stil

Poncho-ul este, cel mai probabil, piesa de senzatie a acestei perioada friguroase in care suntem nevoite sa ne acoperim trupurile cu cat mai mult stil.

Country poncho se incadreaza foarte bine in tendintele anului 2016-2017, drept urmare ar fi o investitie buna pe care chiar ar trebui sa o faci, luand in considerare ca iti ofera un look unic si te fereste de temperaturile scazute din aceasta perioada. Pentru un plus de unicitate, asorteaza acest poncho cu o pereche de jeansi, o camasa in nuante pamantii, o pereche de cizme, dar si o palarie care sa completeze intreaga tinuta.

Daca esti miniona si intr-adevar iti doresti sa porti cu incredere un poncho care sa ti se potriveasca de minune, atunci unul mai scurt sau unul foarte larg, dar accesorizat cu o curea in talie, te va ajuta sa adopti acea tinuta fashion pe care cu siguranta o doresti. Indiferent de greutatea sau de inaltimea pe care o ai, un poncho XXL iti va reda acel look exotic la care majoritatea fashion-designerilor apeleaza frecvent, tocmai pentru ca denota unicitate si in acelasi timp lejeritate.

Pentru o aliura sexy, iti recomand sa completezi tinuta cu o pereche de cizme sau de botine cu toc. Pe langa faptul ca acestea iti vor face corpul sa para mult mai subtire, vei fi in centrul atentiei printr-o prezenta feminina si senzuala.

Salopetele de toamna-iarna - unde se poarta?

Salopetele raman in tendinte chiar si dupa cativa ani de zile in care au fost la moda. Totusi, acest lucru se datoreaza faptului ca de la an la an, designerii le reinventeaza, astfel incat sa capete un aspect din ce in ce mai deosebit. Asadar, chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi o serie de modele de salopete ce se afla in tendinte in acest an si sunt potrivite pentru mai multe tipuri de siluete.

Aceasta piesa vestimentara este indragita de femeile care isi doresc sa dea lovitura prin tinuta pe care o poarta, fara sa piarda prea mult timp in fata oglinzii. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu sunt necesare adaugarea unor alte elemente vestimentare, tocmai pentru ca salopeta acopera atat partea inferioara a corpului, cat si cea superioara. Asadar, ramane de ales doar accesorizarea potrivita.

Salopetele pot fi purtate atat la evenimente importante precum sunt nuntile sau botezurile, insa si in club. In functie de culoare, model si material, se va alege si locul in care vor putea fi purtate cu maximum de incredere. In plus, atat timp cat vei alege sa completezi tinuta cu o pereche de incaltari cu toc, efectul va fi cel dorit de fiecare femeie.

 

Asadar, atat timp cat optezi pentru accesorizarile potrivite, adopti atitudinea corespunzatoare si iti pui in valoare silueta prin articolele vestimentare pe care le porti, vei fi sexy si seducatoare chiar si in anotimpul racoros.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon