Cum sa fii o fashionista punk-rock

Inspiratiile punk-rock sunt in trend de ani de zile si cu siguranta nu se vor demoda niciodata, atat timp cat articolele vestimentare si accesoriile alese vor pastra o anumita linie armonioasa. E important sa se urmareasca si tendintele din moda de la ora actuala, astfel incat tinuta sa fie corect aleasa. Atat timp cat vei avea atitudinea potrivita si vei purta cu maximum de incredere piesele vestimentare cu influente punk-rock, efectul va fi cel dorit.

Daca in anii precedenti tinutele punk-rock de pe cele mai inalte si cele mai populare podiumuri ale modei, faceau referire la estetica punk originala din anii '70, acum se pune mult mai mult accent pe zona grunge, insa mai ales pe cea glam.

Chiar daca aceasta moda a aparut ca o atitudine de revolta asupra a tot ceea ce era comercial, acum putem spune ca esti in trend daca porti astfel de piese vestimentare, adoptand bineinteles si atitudinea potrivita. Chiar daca motivul celor care purtau astfel de haine cu tente punk-rock era de a soca, in prezent nu mai putem spune acest lucru, luand in considerare cat de extravagante sunt tinutele purtate de celebritati si nu numai. Totusi, daca intr-adevar iti doresti sa sochezi prin tinuta punk-rock pe care o porti, o poti face optand pentru accesoriile si combinatiile potrivite.

Iata care sunt elementele potrivite unei tinute punk-rock de invidiat care va atrage privirile fiecarei persoane din jur:

· ATITUDINEA PRIMEAZA

Nu poti purta o tinuta cu tente punk-rock atat timp cat esti o fire rezervata, nu iti doresti sa iesi prea mult in evidenta si speri sa fii cat mai departe de privirile celor din jurul tau. Odata ce alegi sa porti piese vestimentare sau accesorii cu aceasta tenta, cert e ca trebuie sa iti asumi intreaga tinuta.

Atunci cand evidentiezi un stil punk-rock, trebuie sa te asiguri ca inclusiv atitudinea, machiajul si coafura se afla in ton. Intreaga ta prezenta de ansamblu trebuie sa aiba o tenta nonconformista.

Totusi, cine poate adopta acest stil?

Indiferent de varsta fizica pe care o ai sau de silueta cu care te mandresti mai mult sau mai putin, o tinuta punk-rock ti se va potrivi de minune atat timp cat fiecare detaliu a prezentei tale, emana acest look. Atat timp cat iti vei alege corect fiecare piesa vestimentara, incaltamintea si restul accesoriilor, tinuta ta va fi una cat se poate de misterioasa si in acelasi timp impunatoare.

· Tintele

Tintele reprezinta elementul principal ce sta la baza oricarei tinute punk-rock. Fie ca alegi o camasa, o geanta, o jacheta sau o pereche de incaltari care sa contina tepi si tinte, efectul va fi intotdeauna cel dorit.

Daca preferi sa nu fii chiar atat de extravaganta, iti sugerez sa investesti mai mult in accesoriile punk-rock cum ar fi curelele cu tinte sau bijuteriile statement ce vor acorda oricarei tinute o nota cool.

· Ghetele biker

Acest tip de incaltari intotdeauna va fi asociat cu ideea de punk-rock, tocmai datorita culorii negre, a accesoriilor metalice aplicate, insa si a stilului usor nonconformist. Chiar daca la ora actuala acest tip de ghete este la mare cautare si purtat de persoanele de toate varstele, indiferent de stilul vestimentar pe care il adopta, atat timp cat vrei sa impresionezi printr-un look unic, trebuie sa investesti in fiecare element vestimentar in parte. De altfel, fiecare accesoriu si haina trebuie sa se afle intr-o armonie perfecta de nuante si texturi.

Chiar daca pe piata vei gasi acest model de ghete in culori diferite, cele negre sunt cele cu adevarat potrivite pentru o tinuta punk-rock. Asadar, evita sa alegi alte nuante, atat timp cat efectul iti doresti sa fie usor stilat, extravagant si in acelasi timp chic.

Cu ce poti asorta o pereche de ghete biker? Ghetele si bocancii in general, vor reda acel look punk oricarei tinute - totusi, indicat ar fi sa o asortezi cu o pereche de jeansi skinni, o fusta tartan sau chiar si o rochie cu tente feminine. Atat timp cat vei completa intreaga tinuta si cu o jacheta din piele, efectul va fi unul surprinzator de atragator.

· Stofa cadrilata

Chiar daca stofa cadrilata a aparut pentru primele dati in perioada anilor '60, specifica Casei Regale britanice, la ora actuala acest material este la fel de popular in randul tinerilor. Niciun alt material nu va evidentia mai bine ideea de punk decat aceasta stofa cadrilata ce e perfecta de purtat in anotimurile friguroase.

De obicei, fustele creion din acest material sunt cele mai potrivite pentru a evidentia stilul punk-rock, dar mai ales atunci cand se afla in combinatie cu o pereche de bocanci si cu jacheta cu tinte.

Totusi, imprimeul cadrilat nu este potrivit doamnelor si domnisoarelor care au cateva kilograme in plus. Asadar, daca te bucuri de o silueta de invidiat, stofa cadrilata e intr-adevar potrivita pentru tine - la fusta, cardigan sau chiar pantalon.

· Culoarea neagra

Nicio tinuta punk-rock nu este mai bine evidentiata atunci cand negrul este prezent in una sau in toate piesele vestimentare purtate. Asadar, indiferent de silueta pe care o ai, negrul il poti purta cu maximum de incredere.

Asadar, sansele ca tinutele tale sa fie in tente punk-rock, vor creste considerabil atat timp cat vei opta pentru culorile sobre, in special pentru negru.

Unde gasim accesorii si piese vestimentare punk-rock?

Chiar daca in magazinul nostru online DyFashion.ro sunt disponibile articole vestimentare si accesorii pentru evenimente importante din viata oricarei persoane, nu sunt excluse nici cele cu tente punk-rock. De altfel, aici veti gasi genti, clutch-uri, cardigane, pantofi si jeansi care sa se potriveasca perfect unor astfel de tinute.

 

Pe scurt, atat timp cat vei opta sa porti articole vestimentare din piele, cu tinte si de culoarea neagra, iar atitudinea ta va fi una cat se poate de impunatoare si de sigura, vei reusi sa porti cu succes o tinuta cu tente punk-rock, exact ca celebritatile nonconformiste de pe podiumuri.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon