Cum sa fii fashion chiar si in anotimpul friguros

 

O adevarata lady care sa straluceasca cu adevarat, are grija de tinuta ei indiferent de anotimp, conditii metereologice sau de activitatea pe care o desfasoara. Pentru a evidentia cat mai bine o atitudine lejera, o prezenta chic si o alegere impecabila a pieselor vestimentare alese, este indicat ca orice femeie, fie ca este la sala, la plimbare sau in club, sa se faca remarcata printr-o tinuta de exceptie.

Unele femei tind sa mentioneze ca nu se pot simti prea sexy sau prea atragatoare atat timp cat nu este vara si nu pot opta pentru o fusta mini, ori pentru un maieu decoltat. Astfel de gandiri nu va avea niciodata o diva fashion, capabila sa intoarca toate capetele asupra sa, chiar si atunci cand poarta un palton lung pana in pamant care sa ii acopere atat picioare, cat si sanii in totalitate. Asadar, importanta este nu doar atitudinea, ci si piesele vestimentare pe care le alegem. Important e insa ca acestea sa se afle in tendinte si sa pastreze acel look extrem de cool.

Poti fi fashion atat la 18 ani, cat si la 60. Ceea ce conteaza este sa alegi piesele vestimentare care sa te reprezinte si care sa stea pe tine de minune. In plus, atat timp cat vei vizita magazinul nostru online dyfashion.ro, vei reusi sa fii intotdeauna in trend, tocmai pentru ca noi ne aprovizionam stocul cu cele mai moderne haine si accesorii.

Atitudinea chiar conteaza!

O atitudine pe masura vei capata doar atunci cand te vei simti foarte bine in pielea ta, dar si in hainele pe care le porti la momentul respectiv. Atunci cand optezi pentru o tinuta care simti ca nu te avantajeaza prea mult, cei din jur vor simti asta, mai ales din atitudinea pe care o afisezi. Asadar, atat timp cat tii cont de regulile din moda si alegi piesele vestimentare care sa iti defineasca cat mai bine stilul, vei reusi pur si simplu sa stralucesti si sa iesi in evidenta printr-o prezenta absolut uluitoare.

Atunci cand arati cat de increzatoare esti in propriile forte, indiferent ca esti imbracata intr-o rochie sexy sau cu un palton lung pana in pamant, atitudinea ta ii va influenta pe cei din jur si te vor privi cu alti ochi atat pe tine, cat si tinuta pe care o afisezi.

Completeaza-ti tinutele cu cele mai moderne genti

Gentile pe care le promovam prin intermediul paginii noastre web sunt dedicate atat anotimpurilor calduroase, cat si celor friguroase sau geroase. Cum sa iti dai seama pentru care sa optezi in functie de climat?

Ei bine, odata cu venirea anotimpului toamna, trebuie sa faci anumite schimbari majore in ceea ce priveste tinutele tale. Gentile in nuante de verde inchis, maro, negru, bleumarin sau gri sunt cele mai potrivite in perioada ce urmeaza. Daca iti doresti totusi sa redai o pata de culoare tinutei tale si sa iesi din anonimat, iti recomand sa optezi pentru o Geanta Negru Rosu Ester, Geanta Albastra Mara, Geanta Neagra Ivy, Geanta Negru Nude Eda, Geanta Bleumarin Artemis, precum si multe altele pe care le poti gasi chiar in cadrul magazinului online dyfashion.ro.

Opteaza pentru cardigane pufoase si frumoase

Cardiganele se afla in trend si in acest an, astfel ca sunt ideale in anotimpurile friguroase. Pe langa faptul ca iti vor oferi un look aparte, frigul nu se va face simtit deloc, tocmai pentru ca materialele din care sunt confectionate sunt de cea mai buna calitate. Fiind disponibile in nenumarate culori si modele, cardiganele disponibile in cadrul magazinului nostru online se potrivesc de minune atat femeilor aflate in floarea varstei, cat si celor trecute de prima tinerete.

Fie ca silueta ta este similara cu cea a unui model de top sau nu, un cardigan intotdeauna te va avantaja. In plus, acesta iti va oferi confortul dorit in anotimpurile geroase si friguroase.

Poncho-urile raman in trend in continuare si in acest an, astfel ca persoanele indraznete care doresc sa se faca remarcate printr-o tinuta deosebita, opteaza cu incredere pentru completarea tinutei cu o astfel de piesa vestimentara. Un poncho sau un cardigan vei reusi sa il pui in valoare si mai bine purtand una din camasile disponibile pe site, tocmai pentru ca vor da culoare si intregii tinute. In plus, cu o camasa Pink Florals vei reusi sa iesi din anonimat si sa inveselesti aceste anotimpuri destul de intunecate si de melancolice.

 

Daca simti ca frigul este mult prea intens, iar cardiganele pur si simplu nu mai fac fata, atunci una din jachetele Playing Black sau Dark Blue Blazer iti vor fi de mare folos. Pe langa faptul ca iti vor tine cald, iti vor reda acel look de invidiat pe care orice femeie si-l doresteMai mult decat atat, materialele sunt de o calitate ireprosabila, preturile sunt foarte mici, tocmai pentru ca fiecare doamna sau domnisoara sa isi permita sa fie intotdeauna in trend cu ultimele tendinte.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon