Cum sa faci o buna impresie la prima intalnire, cu ajutorul hainelor

 

Daca iti doresti sa il impresionezi pe cel cu care urmeaza sa te intalnesti, trebuie sa stii ca prima impresie conteaza foarte mult. Astfel, prezenta ta trebuie sa fie de-a dreptul impresionanta pentru a-l fascina de-a dreptul. Cu siguranta esti interesata de aceasta persoana si iti doresti ca totul sa mearga ca pe roate, insa pe langa atitudinea pe care va trebui sa o ai in fata lui, trebuie sa acorzi o atentie deosebita si articolelor vestimentare pe care le vei purta.

Totusi, inainte de a porni la cumparaturi, trebuie sa tii cont de anumite lucruri.

· Unde va avea loc intalnirea?

Este extrem de important ca atunci cand iti alegi hainele pe care le vei purta, sa stii si care va fi locatia in care va veti petrece timpul impreuna. Va fi vorba de o iesire in aer liber sau de o cina? Sau poate ca partenerul tau si-a propus sa faceti ceva mult mai antrenant, precum ar fi o iesire la patinoar. In cazul in care ai ocazia sa afli ce urmeaza sa faceti la prima voastra intalnire, iti va fi mult mai usor sa iti alegi potrivit hainele. Daca in schimb iti va spune ca este vorba de o pura supriza, atunci misiunea ta devine alta. De altfel, intr-o astfel de situatie iti recomand sa optezi pentru o tinuta lejera, in stil casual, care sa iti permita sa te integrezi usor in orice situatie, indiferent daca e vorba de o simpla plimbare sau de o cina la un restaurant.

· Ce sa NU porti la prima intalnire?

Odata ce vei tine cont de aceste sfaturi, iti va fi mult mai usor sa faci alegerea potrivita in ceea ce priveste tinuta ta de la prima intalnire.

- Renunta la stilul sport! In niciun caz nu ar trebui sa iti faci simtita prezenta la o prima intalnire, purtand o pereche de adidasi si un trening. Indiferent cat de mult te pasioneaza tinutele in acest stil, indicat este ca intr-o asftel de situatie sa renunti catusi de putin la stilul sport. Cu siguranta nu te va invita la sala de forta sau la alergat, asa ca mai bine eviti tinutele de acest gen.

- Renunta la articolele vestimentare cu prea multe paiete. Da, stiu ca iti doresti sa il impresionezi pe partenerul tau, insa nu trebuie sa exagerezi cu asta. Pentru a-l cuceri cu adevarat trebuie sa apelezi la stralucirea personalitatii tale, nicidecum la cea a hainelor purtate de tine.

- Nu-ti dezgoli trupul mai mult decat e necesar. Multe femei, din disperarea de a cuceri un barbat, apeleaza la afisarea anumitor zone ale corpului, care de fapt ar trebui sa fie acoperite. Daca totusi iti doresti sa ai o prezenta sexy, nu apela la un decolteu prea adanc, ci unul mai cuminte. Cu cat vei starni mai mult mister, cu atat va deveni mai fascinat de tine. De altfel, niciodata sa nu alegi purtarea unui decolteu alaturi de o rochie mult prea scurta. Efectul va fi unul de-a dreptul jenant si devastator, ce nu te va ajuta sa il cuceresti cu adevarat, ci doar sa il inciti.

- Nu purta tocuri prea inalte, care sa te incomodeze. In situatia in care nu stii unde urmeaza sa aiba loc intalnirea dintre voi, nu trebuie sa apelezi la ajutorul tocurilor exagerat de inalte. Gandeste-te ca poate iti va propune o plimbare, iar abia mai apoi servirea unui cocktail intr-un pub. Ti-ar fi extrem de incomod sa te plimbi atat timp cat nu te vei simti confortabil, asa ca nu te vei putea bucura cu adevarat de acest moment.

Nu renunta la stilul ce te defineste cu adevarat!

Este foarte important sa nu te schimbi prea mult. Cu siguranta cel cu care te vei intalni, deja te-a analizat, iar din moment ce ti-a propus sa va cunoasteti mai bine doar voi doi inseamna ca i-a placut de tine. Astfel, nu incerca sa schimbi prea multe la look-ul tau, chiar daca in mod cert iti doresti sa il impresionezi.

Daca esti adepta stilului casual nu e necesar sa optezi pentru purtarea unei rochii extrem de elegante. Pe langa faptul ca nu te vei simti prea confortabil purtand ceva ce nu te defineste, exista si posibilitatea ca nici partenerului tau sa nu ii placa articolul vestimentar ales de tine.

 

Chiar in cadrul magazinului online DyFashion.ro vei gasi articolele vestimentare de care ai nevoie pentru a-l impresiona pe barbatul cu care urmeaza sa te intalnesti. Indiferent ca vei merge la un film, o simpla plimbare sau sa cinati, aici vei descoperi hainele care sa te puna cel mai bine in valoare si care totodata sa te reprezinte.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon