Cum sa concepi o tinuta calduroasa si stilata pentru zilele aspre de iarna?

„Merită să acorzi atenție ținutei și să te îmbraci cu stil în fiecare zi, întrucât aceste lucruri te ajută să te bucuri mai mult de viață” – este sfatul venit din partea specialiștilor. Iar faptul că frigul se va instala la un moment dat nu este un motiv suficient pentru a te determina să nu mai propui look-uri chic și îndrăznețe, care să iți confere o stare de bine și care să îți pună în evidență personalitatea!

Dacă faci selecția hainelor pe care le porți iarna având drept reper căldură pe care acestea o oferă fără a ține cont de stil, este posibil să constați la un moment dat că nu iți place imaginea pe care o vezi în oglindă.

Din fericire, există numeroase trucuri care te vor ajutaaiparte de confort și căldură în timpul zilelor friguroase ale anotimpului rece, păstrând în același timp un look demn de invidiat, aliniat cu cele mai recente tendințe din fashion. Iată despre ce este vorba!

Optează pentru haine din materiale de cea mai bună calitate

Unul dintre secretele care te vor ajuta să creezi și să porți ținute stilate, chiar și toamna sau pe timp de iarnă, este să optezi pentru piese vestimentare realizate din materiale de cea mai bună calitate. Indiferent dacă este vorba despre un pardesiu sau un palton de damă, ori o haină lungă și confortabilă de fâș, calitatea materialului se va reflecta în cele din urmă în aspectul ținutei tale. 

De pildă, o jachetă din lână elegantă poate fi purtată atât primăvara, cât și toamna târziu, alături de jeanși, ori de fuste midi sau scurte. Cu astfel de ținute te vei simți confortabil oricând, gata să faci față temperaturilor scăzute, dar și să te simți deosebit de stylish! 

Deprinde arta suprapunerii hainelor

Outfit-urile în straturi se vor înscrie mereu în tendințe, nu doar pentru că asigura confort și căldură, ci maiales pentru efectul creat. nu există o rețetă sigură care să îți dezvăluie cum să mixezi hainele, astfel că va trebui să dai frâu liber imaginației tale. Orice mix ai face însă, este bine să te limitezi la maximum trei straturi de haine. Odată ce ai depășit aceastălimită, există riscul de a obține un aspect ușor neglijent. 

Poți de exemplu porți o maletă pe sub un pulover, peste care să îmbraci o jachetă. Atunci când temperaturile sunt foarte scăzute, ia și un palton pe deasupra. Nu dai greș, de exemplu, cu un palton de damă cu imprimeu tip zebra print, detaliu care va adăuga un accent interesant unei astfel de compoziții vestimentare. 

Alege un palton care te pune în valoare

Nu cumpăra un palton sau o geacă având drept criterii grosimea și căldură pe care o conferă. Mizează mai degrabă pe ceva care îți flatează silueta și care te ajută să radiezi. Făcând asta, îți va veni cheful de ieșit din casă, chiar și atunci când vremea de afară este departe de a fi prietenoasă! 

De pildă, poți opta pentru o culoare la modă, cum ar fi această într-o nuanță caldă și originală de verde fistic din colecția DY Fashion. O astfel de jachetă de damă accesorizată cu o curea în talie și cu două rânduri de nasturi te va pune frumos în valoare și îți va sublinia linia mijlocului, indiferent de tipul tău de siluetă. 

Folosește trucuri pentru a-ți accentua feminitatea 

Poți adaugă un plus de personalitate hainei de iarnă cu ajutorul unei curele sau centuri cu care să îți subliniezi talia. Deși este un truc clasic de styling, să știi că funcționează cu succes pentru orice tip de haină de iarnă. E simplu de aplicat chiar și pentru persoanele fără pic de experiență în ale modei. 

Vestea bună e că există opțiuni nenumărate de paltoane și geci, create să îți vină ca turnate, chiar în cadrul magazinului nostru. Secretul este să ai răbdare și să alegi unul potrivit, atât în ceea ce privește croiul, lungimea, cât și culoarea. 

Alege accesorii stilate 

Atunci când vine iarna, gândul îțizboară direct la ghete, pulovere călduroaseși pantaloni groși. Toate aceste piese sunt indicate, pentru îțițin de cald.

Cu toate acestea, în sezonul rece nu totul se rezumă la confort. Contează totodată  ai o ținută decentă și armonioasă, pentru  asta îți atrage privirile admirative ale celor din jur.

Pe lângă paltonul sau pardesiul potrivit, poți realiza acest lucru și cu ajutorul accesoriilor. De pildă, mizează pe o pălărie sau o beretă care  fie piesa de rezistență a ținutei.

Alege un model versatil, care poate fi asortatlaținute din cele mai diverse. Câtprivește materialul, de preferat ca acesta fie gros, precum fetrul saulână. Pe lângă faptul că este confortabil, are un aspect deosebit și îți va completa potrivit ținuta. 

Nu evitablănurile!

Pânălaurmă, trebuie vezi șiparteabună a iernii – e practic singurul anotimp care îți permite porțiblănuri! Blana este extrem de versatilă, putând fi integratăîn zeci de combinații. Înplus, conferățintei tale un aer aparte, elegant și rafinat, chiar dacă este vorba doar de un simplu guler al unui palton sau hanorac de fâș. 

Dacă militezi pentru drepturile animalelor, optează pentru imitații, care aratăla fel de bine, fiind accesibile lascaralargă

În concluzie, nu este greu te îmbraci cu bun gust în zilele geroase! Este necesară o dozămaimare de atențieșimaimultă pricepere pentru a gândi un look de iarnă, compus din piese groase, dar este ceva ce îți poate aduce la fel de multă satisfacție precum un outfit de vară.

Ținecont de sfaturile de maisusșidescoperă în colecțiile noastre de noutăți zeci de produse destinate sezonului rece!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon