Cum poti sa stralucesti cu succes la un eveniment special?

Cine nu asteapta parada tinutelor vestimentare, la care concureaza cu incredere si gratie fiecare reprezentanta a sexului frumos in cadrul oricarui eveniment caracterizat prin fastuozitate? Ei bine, pentru ca femeile sunt cunoscute ca fiind acele personaje care nu raman in anonimat indiferent de petrecere sau alta ocazie speciala, acestea trebuie sa isi aleaga cu grija tinutele astfel incat sa transmita in jur doar eleganta si rafinament.

Din acest motiv, exista o serie de secrete la care pot apela doamnele si domnisoarele iubitoare de moda in alegerea pieselor vestimentare care le aduc succesul unei aparitii uimitoare:

1. Alegerea unei rochii este pasul esential de parcurs pentru a va defini personalitatea cu eleganta

Cu siguranta, rochia pe care va decideti sa o purtati in cadrul evenimentului la care ati fost invitata trebuie sa va reprezinte intru totul stilul propriu, insa achizitia unei astfel de piese de imbracaminte cat mai potrivita trebuie sa tina cont de:

- Silueta dumneavoastra: este bine cunoscut in randul fashionistelor faptul ca fiecare femeie se incadreaza intr-un anume tipar de silueta, motiv pentru care acest aspect nu trebuie omis in alegerea rochiei elegante ideale. Astfel, in functie de atuurile propriei siluete si de modelul de rochie care va avantajeaza si va evidentiaza trasaturile frumoase cel mai bine, veti putea face o alegere absolut inspirata din acest punct de vedere.

 

- Culoarea rochiei: nici tonurile in care modelul de rochie ales va va acompania nuanta parului, a tenului si a ochilor nu este un element care sa poata fi neglijat atunci cand doriti sa fiti remarcata de privirile admirative ale celorlalti invitati ai petrecerii. Din acest motiv, incercati intotdeauna sa fiti caracterizata prin stil si eleganta, facand alegerile cele mai potrivite pentru propria dumneavoastra persoana si nu in functie de cat de mult va place o anumita culoare.

 

- Materialul rochiei: desi este de la sine inteles faptul ca intotdeauna trebuie sa optam pentru calitate, cel mai recomandat ar fi sa ne orientam in privinta rochiei pentru materialele care ne vin cel mai bine. Astfel, spre exemplu daca dispuneti de o silueta robusta, catifeaua s-ar putea sa nu fie cea mai inspirata alegere daca modelul rochiei este mulat pe liniile corpului, ci o rochie din materiale vaporoase s-ar potrivi mai bine in acest sens.

Va asteptam in cadrul site-ului nostru, dyfashion.ro cu cele mai speciale, de seara si de banchet, astfel incat sa gasiti cea mai perfecta tinuta pentru dumneavoastra.

2. Pantofii cu care pasim cu un plus de feminitate

Cine nu stie ca pantofii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei? Pe langa diamante, bineinteles. Asadar, daca v-ati ales un model de rochie eleganta care va vine perfect, urmatoarea etapa consta in orientarea dupa o pereche de incaltaminte, care nu numai sa acompanieze natural rochia (de parca ar fi fost create una pentru cealalta), ci si care sa va ofere comoditate pentru a deborda de energie intreaga seara.

Prin urmare, cel mai recomandat ar fi sa alegeti o pereche de pantofi care sa se asorteze cu nuantele rochiei si sa va ajute sa straluciti pe ringul de dans. Incepand de la materialul din care sunt confectionati, tonurile alese si pana la dimensiunea sau forma tocurilor, important este sa alegeti o preche de pantofi in care nu doar aratati bine, ci va si simtiti pe masura!

 

3. Clutch-ul – accesoriul de baza al unei tinute elegante

Cine spune ca o femeie nu poate purta si o geanta de dimensiuni mici? Desi aceasta pare diferita de alegerile maxi ale posetelor din viata de zi cu zi a femeilor, nici un clutch nu pare sa fie de ignorat atunci cand vine vorba despre accesorizarea unei tinute elegante, dar si de purtarea celor mai importante produse femeiesti in cadrul sau. Astfel, cea mai inspirata alegere pentru un eveniment fastuos consta intr-un clutch usor de incadrat in intregul look, care sa va fie util toata noaptea.

 

 

Prin urmare, tinuta dumneavoastra este gata. Tot ce trebuie sa mai faceti este sa va alegeti bijuteriile potrivite (insa, cu grija fara sa va supraincarce look-ul) si sa va aranjati machiajul si coafura pentru a fi o prezenta de neuitat in cadrul evenimentului la care veti participa.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon