Cum poti purta o rochie tip camasa?

cum poti purta o rochie tip camasa

Printre cele mai îndrăgite rochii de damă se numără cele tip cămașă. Aceste obiecte vestimentare sunt practice, ușor de purtat și mai ales de asortat și, în plus, se potrivesc oricărui tip de siluetă. 

Rochiile tip cămașă sunt ideale pentru ținute office, casual, elegante, fiind disponibile într-o varietate de modele, croiuri și texturi. Iată cum poți purta o rochie tip cămașă!

Rochiile tip cămașă în outfituri lejere de vară 

Rochiile tip cămașă din bumbac și alte materiale potrivite sezonului sunt foarte apreciate de către doamne și domnișoare în lunile de vară. Deseori, ele nu lipsesc din bagajul pentru mare, având în vedere că sunt perfecte pentru serile la terasă, plimbările pe faleză și chiar ca ținute de plajă. 

Ce spui de rochia Anda, care vine într-o nuanță pudrată de roz, cu imprimeu cu pene în partea de jos? Un model care te va avantaja indiferent de siluetă și care denotă o eleganță aparte nu doar datorită fluidității materialului din care este realizată, dar și grație crăpăturilor laterale. 

Rochie Anda roz cu imprimeu cu pene la baza - DyFashion

Sursă: Rochie Anda roz cu imprimeu cu pene la baza - DyFashion

Partea bună este că, pentru a obține un outfit lejer de vară, poți purta rochia tip cămașă simplă, fără a adăuga o centură, de exemplu. Poți alege un model cu croi drept sau unul în formă de „A”, la care să asortezi o pereche de sandale cu platformă sau cu talpă netedă. O pălărie cu boruri mari te va proteja de soare și îți va completa lookul, dându-i o notă foarte stylish!

Rochie Kasia albastra tip camasa cu imprimeu negru - DyFashion

Sursă: Rochie Kasia albastra tip camasa cu imprimeu negru - DyFashion

Unul dintre cele mai frumoase articole de îmbrăcăminte din colecția noastră este modelul Kasia, o rochie tip cămașă care are niște culori și un imprimeu deosebit și care oferă o notă de eleganță oricui o va purta. 

Cum să porți rochia-cămașă în ținute de stradă 

Dacă vrei să creezi ținute relaxate și confortabile de stradă, dă-le o pauză blugilor și încearcă o combinație vestimentară cu un aer mult mai fresh: o rochie cămașă din denim purtată cu o pereche de sneakers sau teniși. 

Pune-ți pe cap o șapcă basic, adaugă un rucsac și ești gata pentru o plimbare în parc sau pentru o sesiune de shopping la mall! Pentru a oferi ținutei un vibe și mai tineresc, poți îndoi mânecile rochiei. 

Alte modele de rochii casual care se pretează purtării în ținute de zi cu zi sunt cele de inspirație army. Îți propunem, așadar, rochia Mara, într-o nuanță de kaki, accesorizată cu nasturi aurii, al cărui design amintește de uniforma militară. 

Rochie Mara kaki cu nasturi si buzunare - DyFashion

Sursă: Rochie Mara kaki cu nasturi si buzunare - DyFashion

Cum porți rochia tip cămașă la birou 

Rochiile tip cămașă au devenit atât de „versatile“ încât pot fi purtate în diverse ocazii, inclusiv la birou. Desigur, pentru un outfit office, vei avea nevoie de modele mai elegante; de exemplu, o rochie A-line, stil cămașă, cu imprimeu tartan este o alegere cât se poate de inspirată. Modelul Melinda din colecția noastră este varianta ideală pentru o zi călduroasă în care trebuie să mergi la birou, având mânecile scurte și o croială vaporoasă în partea de jos. 

Rochie Melinda bleumarin cu carouri maro si fir lurex - DyFashion

Sursă: Rochie Melinda bleumarin cu carouri maro si fir lurex - DyFashion

Pentru sezonul rece, îți propunem un alt model de rochie office, din stofă, accesorizată cu nasturi la bust și cu un cordon din piele ecologică. Scapă de grija ținutelor pentru birou optând pentru rochiile noastre! Modelul este disponibil în mai multe variante cromatice, așadar, alege-ți combinația preferată de culori!

Rochie Dy Fashion gri cu nasturi la bust si cordon in talie - DyFashion

Sursă: Rochie Dy Fashion gri cu nasturi la bust si cordon in talie - DyFashion

Rochii tip cămașă pentru ținutele de seară

O rochie tip cămașă poate fi purtată și la ocazii speciale dacă optezi pentru un model potrivit. Din fericire, pe site-ul nostru, vei găsi întotdeauna ținute care se pretează oricărui eveniment. De data aceasta, îți prezentăm o rochie tip cămașă foarte interesantă și deosebită totodată. Este vorba despre rochia Anisia cu bust roz și fustă bej, confecționată din organza, un material prețios, ideal pentru obținerea unui look rafinat.  

Rochie Anisia cu bust roz si fusta bej - DyFashion

Sursă foto: Rochie Anisia cu bust roz si fusta bej - DyFashion

Detaliile brodate din zona bustului, precum și mânecile bufante sunt câteva dintre elementele care fac aceasta una dintre cele mai frumoase rochii de ocazie din colecția noastră. Pe de altă parte, centura care marchează talia oferă un plus de feminitate și pune în evidență orice tip de siluetă. 

Dacă îți dorești o rochie elegantă de seară, dar dintr-un material mai lejer, atunci optează pentru rochia Leona, disponibilă în trei variante de culoare. 

Rochie Leona verde cu imprimeu bej si curea in talie - DyFashion

Sursă foto: Rochie Leona verde cu imprimeu bej si curea in talie - DyFashion

Rochia se remarcă prin lungimea sa, care te va învălui într-o aură de mister, prin imprimeul deosebit, dar și prin textura satinată a materialului. 

Rochia tip cămașă este un item care trebuie să se regăsească în garderoba ta în variante potrivite oricărui sezon. Îmbogățește-ți colecția de haine cu piese vestimentare de calitate premium alegându-ți produsele preferate de pe dyfashion.ro!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon