Cum pastrezi nota tinutelor office cand esti conditionata de starea de bine – tinute office pentru vara

Vara iti da acea senzatie ca ar trebui sa porti tinute vaporoase, cat mai scurte si subtiri. Insa obligatiile de peste zi, fie ca este vorba de programul de birou, fie ca este vorba de intalniri diverse, te supun la o provocare de a gasi o cale de compromis: sa arati bine, sa te simti bine si sa pastrezi nota de stil specifica unui cadru in care te vei regasi.

Pare destul de dificil sa iti construiesti anumite tinute, asadar astazi iti prezentam cateva sugestii pentru tinutele office pe care sa le incerci vara aceasta. Iata despre ce este vorba.

Tinute office potrivite vara

Desigur, si in aceasta categorie de articole vestimentare primeaza eleganta si mai cu seama rochiile, din sirul de tipare de vestimentatie. Acestea sunt si unele dintre cele mai avantajoase, pentru ca sunt purtate usor, nu mai au nevoie de alte completari de tip articole vestimentare, astfel ca indeplinesc cu succes tot necesarul de imbracaminte.

Incearca bulinele – un astfel de imprimeu atrage privirea catre acest look chic, astfel ca poti cu usurinta sa maschezi eventuale proportii sau aspecte ce tin de aspectul tau fizic. Ba chiar pot crea un aspect de iluzie, astfel ca va iesi in evidenta feminitatea ta si stilul, nu dimensiunea taliei spre exemplu.

La acest capitol poti incerca rochiile cu buline si print floral la tiv. O astfel de optiune de rochie cunoaste doua variante - fie cea mulata, fie acel tipar clasic in A, cu fusta usor plisata. Au un aspect vesel si sparg tiparul a ceea ce inseamna clasicul din tinuta office, anume ca exprima sobrietate si chiar ar putea sa te imbatraneasca.

De altfel, imprimeurile sunt o alegere ideala in acest caz. Acestea scot din anonimat acele tinute office ce parca sunt prea fade si acolo unde un stil simplu nu este varianta dorita. In acest sens printul floral cu diverse nuante este o optiune des intalnita, spre exemplu la rochii de genul Dalia. Imprimeul rochiei Cati in schimb este o emblema a stilului vintage, de aceea va fi o optiune pentru cele cu astfel de preferinte. Merita sa incerci si acest tipar.

Motivele traditionale – sunt si ele, in mod surprinzator, o optiune de imprimeu pentru rochii office. Acestea fac parte din rochiile cu un croi larg si lejer, cu maneci largi de asemenea, pe fond alb. Cu baza rosie sau cu roz, astfel de rochii sunt considerate o actualizare a ceea ce inseamna o identitate culturala pe care o stim cu totii, o adaptare la stilul rochiilor din designul carora nu avea cum sa lipseasca astfel de motive.

Rochiile asimetrice sau cele de lungime medie sunt de asemenea parte din aceasta colectie. Acestea surprind cu o nota feminina, cu delicatete si cu subtilitate in a contura purtatoarea intr-o prezenta greu de ignorat. Iti ofera acea imagine de femeie increzatoare, stapana pe sine si hotarata, fara insa sa uite de delicatetea caracteristicilor tale. Sunt rochii comode, sunt decente si perfecte pentru a te incadra in cadrul muncii, pentru birou, intalniri cu superiori, colaboratori etc.

Rochiile cu broderie – fac si ele parte din optiunile de tinute office, doar ca sunt minimaliste ca prezenta, pentru a nu da impresia ca sunt prea incarcate si mai degraba potrivite pentru seara. In acest sens sunt preferate tiparele clasice, spre exemplu cu fusta plisata, talia stramta, de tip A. Sunt albe si la extremitati se marcheaza un contrast de broderie ce innobileaza intregul aspect. Sunt rochii dorite de femei de orice varsta, sunt un stil versatil intrucat fie vorba de nevoia de a te prezenta intr-un cadru office, fie vorba de dorinta de a aborda o tinuta smart casual, astfel de rochii sunt mereu potrivite.

 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon