Cum alegem geanta potrivita?

 

Una din pasiunile femeilor o reprezinta gentile. Putem remarca in jurul nostru, fie cand mergem la cumparaturi, fie cand iesim in oras la o terasa sau cand mergem la o petrecere  faptul ca nu toate femeile stiu sa isi asorteze geanta cu tinuta sau cu personalitatea. Nu de putine ori probabil ne-am spus in gand ca "daca purtam eu rochia respectiva as fi optat pentru alt model de geanta" sau "la modelul asta de rochie nu se potriveste geanta asta". Totusi, este evident ca gusturile sunt diferite si alegerea unei genti este o decizie subiectiva, care deseori nu tine cont decat de propriile nevoi si preferinte.

Forma gentii este importanta

Atunci cand te gandesti sa iti achizitionezi o geanta, trebuie sa tii cont de forma acesteia si sa incerci sa iti dai seama daca aceasta se potriveste cu conformatia ta si cu stilul tau vestimentar. Este mult mai indicat sa porti o geanta care se potriveste cu corpul tau, decat una care pare sa nu te reprezinte deloc, insa despre care stii ca este in trend in aceasta vara, de exemplu. Nu tot ceea ce este la moda ni se potriveste. Intotdeauna forma gentii noastre trebuie sa fie in opozitie cu conformatia noastra. Daca esti miniona, de exemplu, ti se potriveste foarte bine o geanta rectangulara, cum ar fi de exemplu Geanta Nude Petra, disponibila la DyFashion la pretul de 119 lei. Daca esti slaba si inalta, poti opta pentru gentile cu forme rotunjite, cum este de exemplu Geanta Nude Carlisa. In acelasi timp, persoanele scunde nu ar trebui sa poarte genti care sa atarne mult pe langa corp, pentru a nu parea si mai mici de inaltime.

Materialul si culoarea gentii conteaza destul de mult

In conditiile in care o geanta trebuie asortata vestimentatiei, este evident ca trebuie avem grija pentru ce culoare optam. Este de prost gust sa ne alegem o geanta de culoarea roz, iar noi sa ne imbracam in verde, la fel cum vom fi o aparatie spectaculoasa daca la o petrecere vom avea o vestimentatie galbena, iar geanta noastra va fi de culoarea mov.

Si pantofii trebuie asortati cu geanta, asada atentie mare atunci cand mergeti la cumparaturi! Nu achizitionati haine, pantofi si genti pe care nu le puteti asorta sau care nu vi se potrivesc. Sunt persoane carora le sta foarte bine daca se imbraca in portocaliu, in timp ce altele nu sunt la fel de avantajate de aceasta culoare. La fel este si cu geanta pe care o avem. Deseori, cel mai bine este sa cumperi genti in culori neutre, care se potrivesc  pentru aproape orice tinuta si care intotdeauna vor fi elegante.

De exemplu, gentile de culoara neagra, maro sau alba se pot asorta cel mai usor cu hainele tale. Totusi, daca intr-o zi decizi sa te imbraci intr-o tinuta care are mai multe culori, indicat este sa porti o geanta intr-o singura culoare, preferabil una neutra. Daca in schimb decizi sa te imbraci in alb, nu strica o pata de culoare, pe care o poti aduce prin purtarea unei genti cu imprimeuri florale de exemplu, cum este Geanta Floral  Elisa prezentata pe dyfashion.ro. Nu trebuie sa ignori nici materialul din care este confectionata geanta. Este bine sa alegi materialul in functie de sezon, hainele pe care le porti si chiar evenimentul la care mergi.

Cat de confortabila este geanta pe care vrei sa o cumperi?

Atunci cand poti o geanta, trebuie sa te simti comod, sa nu ai senzatia ca ceva nu este in regula sau ca ai vrea sa ai un alt model. O geanta trebuie sa fie practica si comoda, sa fie utila pana la urma.

Noi, femeile, intotdeauna avem nevoie de o geanta in care sa ne incapa diverse lucruri, de la portofel la clame de par, pana la perie, ruj, oglinda sau parfum. De aceea, nu iti cumpara o geanta prea mica, daca stii ca esti genul de persoana care intodeauna are nevoie de foarte multe lucruri atunci cand iese din casa sau care petrece multe ore la birou sau pe drumuri.

In acelasi timp, daca faci parte din categoria femeilor carora le este suficienta o geanta de mici dimensiuni, nu iti cumpara in nici un caz o geanta foarte mare, pe care sa o porti mai mereu aproape goala. Daca in schimb, vrei sa mergi la o nunta, un botez sau o petrecere organizata de firma, este evident ca va trebui sa alegi o geanta de mici dimensiuni, eleganta.  Poti opta pentru Clutch Negru  Miruna, la pretul de 99 de lei, Clutch Auriu Venus, la 109 lei, Clutch Negru Paula, la 85 de lei.

Oferta DyFashion este variata, asa incat vei gasi cu siguranta geanta care ti se potriveste din toate punctele de vedere. Si preturile acestor genti sunt foarte avantajoase, astfel incat din acest punct de vedere nu trebuie sa iti faci griji. Poti gasi genti din materiale de calitate al caror pret nu depaseste 150 de lei. Poti fi eleganta si iti poti asorta hainele cu o geanta deosebita fara un efort financiar deosebit.

Siguranta conferita de o geanta

Chiar daca nu ne place sa recunoastem, suntem o tinta sigura pentru hoti, iar acest lucru este demonstrat de numarul mare al talhariilor inregistrate in fiecare luna. Atunci cand alegi o geanta, trebuie sa te uiti sa vezi daca are inclus un compartiment separat pentru portofel, telefon sau cheile de la casa sau de la masina. Nu iti lasa aceste obiecte intr-un buzunar extern si incearca pe cat posibil sa eviti locurile aglomerate din metrouri, statiile de autobuz, piete sau chiar centre comerciale. Cea mai buna metoda de a te feri de hoti o reprezinta atentia sporita si de ce nu, o geanta cat mai sigura, care sa fie greu accesibila acestora.

Bucura-te de cele mai frumoase genti oferite de Dyfashion

 

La Dyfashion vei gasi intotdeauna modele variate de genti, indiferent de sezon; important este sa fii creativa si sa iti folosesti imaginatia pentru a le asorta cu tinutele tale. Dyfashion te asteapta sa ii descoperi ofertele! La Dyfashion vei gasi calitatea pe care ti-o doresti!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon