Culori in tendinte – ce se poarta in vara lui 2018

Suntem in plin sezon estival si profitam din plin de bucuriile verii! Mai ales partea feminina este nerabdatoare sa isi etaleze din tinutele din garderoba. Cele care au dezvoltat o adevarata pasiune pentru aceasta vor cauta sa fie cat mai in tendinte, fara a face insa vreun compromis legat de calitate. Este in fapt caracteristica esentiala vizavi de confort. Insa nu aceasta vom urmari in acest articol. Va prezentam in randurile de mai jos cateva dintre culorile in tendinte la care va puteti raporta pentru a face alegeri inspirate in materie de imbracaminte. Iata deci prin ce nuante va puteti evidentia vara acesta:

Radiant Orchid

Se pare ca trendurile in materie de nuante reinvie. Radiant orchid este considerata o culoare romantica, insa in aceeasi masura una misterioasa, senzuala si exotica. Cele dintre voi care inca aveti rochita in acest ton in garderoba nu va sfiiti in a apela la ea. Desigur, inainte de a face asta, recomandarea noastra este sa consultati modelele in tendinta. Cele simple renteaza cu succes si in prezent, insa un model sofisticat e posibil sa fi suferit ceva modificari in prezent.

Daca aveti inclinatie spre aceasta nuanta, de roz cu tenta usor violeta, nu ezitati sa achizitionati modele recent lansate, articole vestimentare ce deseneaza vara si ii contureaza magia. Puteti opta pentru un look ceva mai indraznet, respectiv pentru o rochie cu un decolteu mai adanc, pentru a simti adierea usoara a vantului de vara, pentru a simti anotimpul in deplina lui frumusete. Atentie insa – este de preferat ca totul sa ramana in linia decentei. Chiar si asa puteti constitui o prezenta coplesitoare.

Albastru in diverse nuante

De asemenea vedete ale verii in curs sunt nuantele diverse de albastru. Diversitatea tonurilor de albastru da startul imaginatiei, imbiind la tinute elegante, lejere, trendy si senzuale. Cu siguranta ca acestea, indiferent ca e vorba despre albastrul cerului senin, albastru cobalt, placid blue, aduc prospetime in stare de spirit a purtatoarelor, imbiindu-le la a savura frumoasele zile ale verii in stil mare.

Spre exemplu albastru cobalt este considerata a fi culoare regala, facandu-se sesizata mai ales in randul vedetelor. Nici placid blue nu este mai prejos, acest ton de albastru pastelat fiind tot mai frecvent intalnit in randul celor care indragesc moda si tot ce presupune aceasta. A fi dispus spre schimbari ce includ aceste tonuri de albastru se va dovedi in final o decizie de succes.

Galben citron

Pentru verii ii este specific bronzul accentual, puteti profita de acesta pentru a iesi din anonimat. Iesiti din zona de confort optand pentru nuanta galben citron, cu totul speciala si mai ales vesela. Este ideala atunci cand reprezinta rochite de vara confectionate din materiale vaporoase, ce indeamna la relaxare. Puteti avea in vedere aceasta culoarea mai ales in ceea ce priveste costumul de baie. Constituie modalitatea ideala de a va etala formele frumoase, atragand priviri.

Rosul corai

Fara indoiala ca aceasta este o nuanta de rosu care nu va iesi vreodata din trend. Continua sa fie in tendinte si in vara lui 2018, fiind ideala pentru rochitele specifice unor evenimente selecte, in care se impune un anumit nivel de eleganta.

Verdele pastelat

Atunci cand paleta coloristica cu care v-ati obisnuit devine obostitoare si in aceeasi masura de plictisitoare, nu va sfiiti in a diversifica si a realiza combinatii neobisnuite de culori. Spre exeplu verdele pastelat este o alegere aparte, ce se traduce printr-o eleganta subtila si totodata printr-un rafinament de neeglat.

Puteti include aceste tonuri de culori in tinutele preferate, indiferent ca au specific stilul casual, sport, elegant, office. Important este sa va ofere confortul psihic si fizic necesar, evidentiindu-va in peisaj. Va asteptam in magazinul nostru cu articole vestimentare de actualitate, la preturi decente.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon