Culoarea albastru – o nota de stridenta in tinutele tale

O culoare puternica iti poate schimba cu succes un outfit, oferindu-ti un look remarcabil care sa atraga toate privirile. Multe femei prefera sa nu iasa din zona confort si obisnuiesc sa se orienteze catre nuante pale care sa nu iasa prea mult in evidenta, insa personalitatea unei doamne sau domnisoare este cel mai mai bine conturata de prezenta unor culori stridente si a unor combinatii indraznete.

Una din culorile favorite in colectiile marilor designeri ramane albastru, o culoare care a traversat de-a lungul timpului toate tendintele modei, iar femeile care au optat pentru a imbraca cu mandrie albastrul nu au dat gres niciodata. Aceasta culoare reprezinta sensibilitate si armonie, iar includerea sa intr-o tinuta de a ta va stimula echilibrul interior si energia feminina. Pe langa plusul de culoare pe care il aduce in outfit-ul tau, albastrul simbolizeaza pacea si linistea, iar atitudinea ta va fi cu mult influentata de spiritul ei pozitiv.

Sclipitoare si intense, hainele definite de aceasta nuanta electrica se potrivesc magistral oricarei reprezentante a sexului frumos, indiferent ca e blonda, bruneta, satena sau roscata. Esential este sa stii cum sa il asortezi si mai ales cat de mult ar trebui folosit intr-o tinuta.

Cum sa imbraci albastrul in 2019?

Variantele in care ai putea include albastrul sunt multiple, insa tricourile, camasile si mai ales puloverele iti vor deschide drumul catre dobandirea curajului de a-l purta si de a face senzatie in noile colectii. Magazinul nostru gazduieste o gama larga de bluze si camasi care sunt inspirate din eleganta si claritatea nuantelor de albastru, incepand de la cele mai deschise pana la cele inchise care pastreaza o nota importanta de regalitate si rafinament. Bluzele de acest fel pot fi combinate excelent cu articole vrestimentare din denim sau unele de nuanta alba, imaculata. In acelasi timp, poti sa te orientezi si catre culoarea pasiunii, rosul, cel mai indicat fiind la pantofii cu toc.

Chiar daca albastrul a fost mereu considerat de catre unii o culoare masculina, dorim sa te asiguram ca feminitatea ta nu va avea deloc de suferit. Poti purta cu incredere aceasta culoare in rochiile tale sexy si vaporoase, ori cele mai inchise, specifice sezonului de iarna fara sa sfiezi. In mod cert, este vorba de o culoare de impact care adesea este considerata a fi mai eleganta si stridenta decat rosul. Accesoriile in nuante la fel de puternice care sa formeze un contrast excelent te vor transforma intr-o diva urbana care denota incredere si forta in puterile proprii.

Ai putea adauga discret o doza importanta de culoare electrica unei tinute, apeland la o fusta sau o pereche de panataloni. Acestia ilustreaza un aer clasic, siguranta si stabilitate, toate contribuind la completarea unui look indraznet care a iesit din tiparele obisnuite.

De asemenea, si accesoriile sunt cele care au efectul de a realiza cu succes un outfit original si care are puterea de a te scoate din anonimat. Albastrul este una din acele culori foarte simplu de introdus in cromatica tinutei tale, devenind foarte usor de asortat cu celelalte piese vestimentare pentru a te ajuta sa te simti cu adevarat unica.

 

Aceasta culoare ne fascineaza, desi poate parea rece si inabordabila, predispune in totalitate la meditatie si aminteste de cele mai frumoase elemente specifice universului natural: marea, oceanul, cerul, flori, etc. Este o culoare profunda care surprinde mai multe implicatii din sfera spiritualitatii. Nu se poarta neaparat doar la ocazii speciale, dar nici nu este destinata exclusiv tinutelor casual, ea doar te imbie sa o imbraci la orice ocazie in care iti doresti sa fii perceputa altfel. Daca vrei sa te simti ca si cum ai fi admirata de pe un pediestal, poti opta pentru albastrul regal care asigura o nota importanta de eleganta si are efectul de a maturiza chiar si trasaturile cele mai dulci.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon