Cu ce ne incaltam sezonul acesta?

Se pare ca toamna si-a intrat cu totul in drepturi, iar anotimpul iarna nu intarzie sa trimita primele semne de racoare, ceea ce inseamna ca deja trebuie sa ne pregatim garderoba si sa inlocuim pantofii si sandalele cu incaltamintea potrivita.

Este important sa ne alegem incaltamintea in functie de imbracaminte pentru ca altfel riscam sa aratam destul de caraghios si cu siguranta nici o femeie nu isi doreste acest lucru. In acest anotimp, trendurile se schimba, iar noile tendinte vin cu idei destul de interesante: piele intoarsa, catarame, franjuri. In continuare va prezentam cateva dintre principalele noi tendinte pentru botine, cizme si ghete pentru perioada ce va urma.

Ghete, botine, cizme si pantofi pentru sezonul rece - Aplicatii, imprimeuri, culori si materiale in trend!

Pentru ca anotimpul friguros deja s-a instalat, toate femeile se grabesc la cumparaturi. Principalele articole spre care acestea isi indreapta atentia sunt cele de incaltaminte. Este foarte important ca in aceasta perioada intregul corp sa fie protejat corespunzator. In acest sens, fiecare cauta incaltamintea in care sa se simta comod si lejer, dar in acelasi timp care sa ii confere o nota de eleganta si de stil.

Chiar daca raceala a cuprins intreaga natura, asta nu inseamna ca trebuie sa luam pauza de la petreceri sau de la evenimentele mondene, de aceea ideal ar fi sa achizitionam cat mai curand o pereche de pantofi eleganti pe care sa o accesorizam cu o tinuta adecvata. In acest anotimp, s-au facut remarcati pantofii in tonuri neutre, insa si cei aurii, rosii, glam (cu accente stralucitoare si strasuri).

De asemenea, au ramas in trend pantofii cu diverse imprimeuri precum bulinutele, printuri florale, figuri geometrice, leopard si reptile style. Acestea au reusit intotdeauna sa scoata in evidenta formele frumoase ale picioarelor si sa le puna intr-o lumina buna, motiv pentru care inca au ramas un element cheie.

In ceea ce priveste aplicatiile, acestea au devenit o adevarata moda, astfel, ca nici o pereche de pantofi care nu este accesorizata cu paiete sau catarame nu atrag atat de mult atentia. Bineinteles, cele mai noi elemente, care au reusit sa capteze interesul oricarei doamne si domnisoare in acest sezon, sunt franjurile si broderiile. Chiar daca pielea a fost intotdeauna principalul material utilizat in confectionarea oricarui tip de incaltaminte, acum se poarta in mod deosebit lacul, satinul si pielea intoarsa.

Ghetele, botinele si pantofii in stil clasic revin in trend, insa nici platformele nu se lasa mai prejos. Astfel, toamna aceasta readuce in atentia tuturor pantofii in forma clasica. In acest an, designerii au revenit cu modele diverse, in ceea ce priveste pantofii cu toc: modele simple, neincarcate, care se potrivesc la mai multe tinute. Dat fiind faptul ca tendintele sunt destul de fluide, este foarte posibil ca si anul viitor sa se poarte aceleasi tipuri de pantofi.

Cu toate acestea, probabil ati observat ca platformele inca se mai poarta, acestea reusind si in prezent sa domine piata si sa atraga femeile. Astfel ca si platformele pot fi purtate fara grija ca nu mai sunt in trend sau ca par nepotrivite. In ceea ce priveste nuantele, atat culorile clasice, cat si cele neon sunt in trend si fac furori in randul femeilor.

Ghetele elegante si cele in stil militar se poarta in acest sezon rece! In aceasta perioada, fiecare gust este indeplinit de minunatele modele de ghete ce vin in intampinarea celor ce iubesc sa fie la moda. Cele cu tinte si catarame sunt ideale pentru persoanele care prefera incaltamintea intr-un stil mai lejer  si relaxat, stilul casual.

Cele care doresc sa se puna in evidenta prin ceva mai extravagant, pot adopta un stil mai indraznet. Astfel, acestea pot purta ghetel cu toc cui, cu sireturi si catarame. Cele ce au cui metalic au devenit un adevarat trend si sunt la mare cautare.

De asemenea, cizmele au reusit sa acapareze o buna parte a femeilor care opteaza pentru stilurile mai elegante, mai rafinate. Atat cele din piele simpla, cat si cele din piele intoarsa,  pot contribui substantial la completarea unei tinute fara cusur. Fiecare poate sa opteze pentru o pereche de cizme mai scurte sau mai lungi, in functie de inaltimea pe care o are, dar si de tinutele pe care le adopta.

 

Dupa cum puteti observa, variantele sunt nenumarate si in acest sezon in ceea ce priveste incaltamintea, de aceea nici o femeie nu trebuie sa isi faca griji ca nu va gasi incaltamintea potrivita pentru a completa orice tinuta.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon