Cu ce ma imbrac azi? Citeste raspunsurile de la un stilist

 

Aceasta intrebare ti-o adresezi, cel mai probabil, in majoritatea cazurilor inainte de a te pregati sa iesi din casa. Indiferent ca urmeaza sa mergi la serviciu, la plimbare sau la o petrecere, aceasta intrebare se afla in mod constant pe buzele tale. Cu toate acestea, "Nu stiu!" pare sa fie de cele mai multe ori raspunsul tau. Toate acestea se vor schimba insa odata ce vei lectura acest articol. Incepand din minutele ce urmeaza, nu te vei mai decide atat de greu cu ce sa te imbraci atunci cand urmeaza sa iesi din casa.

Organizeaza-ti bine articolele vestimentare din dressing

Este extrem de importanta maniera in care iti aranjezi piesele vestimentare din dressing. Odata ce ai asezat rochiile langa rochii, sacourile langa sacouri, fustele langa fuste, jeansii langa jeansi si camasile langa camasi, iti va fi mult mai usor sa faci combinatiile potrivite, iar in felul acesta sa nu mai pierzi un timp util.

Organizeaza-le in functie de sezon. De exemplu, puloverele nu au ce cauta in vizorul tau in anotimpul vara, cum nici rochitele lejere nu trebuie sa se afle in campul tau vizual pe timpul geros. Astfel, vei scuti un timp esential si totodata vei gasi mult mai usor ceea ce cauti.

Asadar, primul pas prin care sa iti gasesti mai rapid hainele care sa te imbraci atunci cand iesi din casa, este sa iti organizezi dressingul. Renunta la toate articolele vestimentare pe care nu le mai porti din diverse motive. Indiferent ca decizi sa le donezi sau sa le depozitezi in alta parte, este extrem de important sa iti eliberezi dulapul si sa gasesti mai rapid ceea ce cauti de fapt.

Organizeaza-ti articolele vestimentare in functie de culoare, textura si eveniment. Astfel, in doar cateva secunde sau cel mult minute, vei reusi sa iti compui o tinuta care sa ti se potriveasca de minune si care sa fie recomandata pentru locatia in care urmeaza sa mergi.

Cu siguranta ai in dressing cateva articole vestimentare "de suflet", pe care le-ai primit de la niste persoane apropiate. Cu toate ca din anumite motive nu le porti, continui sa le adaposesti in dulap - ceea ce e complet gresit. In acest fel risti sa "te impiedici" de haine care nu sunt intocmai pe gustul tau si sa le pierzi din vizor pe cele care iti sunt intr-adevar potrivite.

Nu te sfii in a purta tinute simple!

Daca porti o tinuta simpla nu inseamna ca nu esti pusa in valoare. De altfel, odata ce vei opta pentru accesoriile potrivite, vei face senzatie, indiferent de locul in care iti vei face simtita prezenta. De exemplu, chiar in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro vei gasi cateva modele de pantofi care iti vor scoate orice tinuta din anonimat.

In plus, orice doamna si domnisoara are nevoie de o geanta care sa aiba un look deosebit si care totodata sa fie suficient de incapatoare. Tot aici vei gasi si diverse accesorii ce iti vor permite sa porti oricand tinute simple si lejere, dar care sa fie puse in valoare printr-o piesa de senzatie.

Nu trebuie sa iti lipseasca articolele vestimentare de baza!

Din niciun dressing nu trebuie sa lipseasca anumite piese vestimentare. Atat timp cat acestea se afla in dulapul tau, nu vei avea cum sa spui vreodata ca nu ai cu ce sa te imbraci sau ca nu stii cum sa faci combinatiile potrivite. Incearca sa te asortezi daca nu ai prea mult curaj, insa nu exagera cu acest lucru pentru ca nu vei mai arata la fel de chic. E de dorit ca, cel putin din cand in cand, sa faci o serie de schimbari in ceea ce priveste tinutele tale - astfel, iti va fi mult mai usor sa vezi ce te reprezinta si in ce te simti mai bine sa porti.

Printre articolele vestimentare de baza, ce nu trebuie sa iti lipseasca din dressing, se numara jeansii, camasa alba, sacoul, jacheta de jeans, pantalonii negri si little black dress.

 

De azi inainte, nu te vei mai trezi ca pierzi in fiecare zi cateva zeci de minute bune pentru a-ti alege tinutele pe care sa le porti.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon