Construieste-ti propriul stil vestimentar. Afla cum!

 

Ne nastem unici si deosebiti, fapt pentru care dorim in permanenta sa ne diferentiem de cei din jur prin aspectul exterior. Cea mai simpla modalitate prin care putem sa ne dezvaluim unicitatea este prin piesele vestimentare pe care le purtam.

Moda reprezinta o ampla metoda de exprimare prin care ne putem face auziti si cunoscuti pentru ceea ce suntem cu adevarat. Cu toate ca aceasta este intotdeauna schimbatoare si impune anumite limite ce trebuie respectate cu strictete, dorinta de a fi sincera si creativa nu ar trebui sub nicio forma sa lipseasca. Facand acest lucru, nu vei reusi decat sa fii complimentata pentru gusturile tale in materie de vestimentatie, dar si de curaj. De altfel, e usor sa respecti anumite reguli si sa te supui in permanenta lor, insa nu oricine are si abilitatile de a-si lasa semnatura indiferent de tinuta pe care o poarta.

Fii indrazneata!

Fie ca ai 20 sau 50 de ani, pentru a putea avea un stil vestimentar definit de eleganta si unicitate, iti recomand sa fii cat se poate de indrazneata. In aceasta maniera vei reusi sa iei intr-un final cele mai potrivite decizii in materie de haine. Poate ca acum ti se pare o grozavie sa porti un anumit tip de rochie, ori sa asortezi tinuta cu niste accesorii extravagante. Important e insa sa incerci, caci doar in aceasta maniera vei putea sa iti descoperi cu adevarat stilul vestimentar care sa te avantajeze de minune.

Indiferent de vasta pe care o ai, dar si de numarul de kilograme, nu trebuie sa te lasi influentata de niciun aspect pe care tu il vezi ca fiind un defect. Profita din plin de tot ceea ce iti ofera anii si corpul tau! Vei vedea ca avand incredere in propriile tale forte, vei reusi sa starnesi furori de admiratie in jurul tau. Cu totii ii apreciem pe cei care sunt increzatori in ei insisi si intotdeauna vor fi cu un pas inaintea noastra in orice. De altfel, chiar si cele mai celebre citate motivationale ne indeamna sa fim mandri de ceea ce suntem.

Anna delo Russo, Madonna si Jennifer Lopez sunt doar cateva exemple de femei care demonstreaza ca moda nu cunoaste varsta.

Nu lua lucrurile mult prea in serios!

Moda implica o anumite libertate in alegerea articolelor vestimentare. Astfel, poti oricand sa te joci cu look-ul tau, astfel incat sa il mai schimbi cand te plictisesti de cel vechi, ori atunci cand pur si simplu simti ca cel de dinainte nu ti se mai potriveste atat de bine. Ceea ce porti ar trebui intotdeauna sa te defineasca, fapt pentru care alegerile ar trebui sa iti apartina in totalitate. Bineinteles, e extrem de important sa tii cont si de tendintele din acea perioada, precum si de legile nescrise in materie de moda.

Surorile Olsen, Rihanna si Kate Moss sunt cunoscute pentru abilitatile lor de fashioniste ce lupta contra curentului modern. De altfel, ele poarta doar ceea ce le face sa se simta cat mai sexy, mai increzatoare si mai seducatoare. De fapt, asta e cel mai important: sa te defineasca hainele pe care le imbraci.

Chiar daca de fiecare data trebuie sa te conformezi din punct de vedere vestimentar fiecarui eveniment la care urmeaza sa participi, ai dreptul si la o anumita libertate. Nu-ti fie teama sa optezi pentru doua stiluri diferite; atat timp cat se completeaza armonios una pe cealalta, nu va fi nicio greseala in materie de moda.

Lasa-ti amprenta pe orice tinuta porti!

Ideea de a fi unicata prin ceea ce porti inseamna foarte mult, atat timp cat vrei sa fii perceputa de cei din jur ca fiind o adevarata fashionista. Cu siguranta trebuie sa ai un model de accesoriu pe care pur si simplu il adori si l-ai purta intotdeauna. Ei bine, chiar ai ocazia sa faci asta. Totusi, trebuie sa ai grija ca acesta sa se imbine perfect cu tinuta pe care o porti.

Facand acest lucru, nu doar ca vei iesi din anonimat, dar te vei simti mult mai bine purtand ceva ce te defineste cu adevarat. Fie ca e vorba de o palarie, o brosa, o curea sau un accesoriu din par, atat timp cat este cu adevarat deosebit, vei reusi si tu sa iesi la lumina printr-o sclipire nemarginita.

Permite-i feminitatii sa te defineasca!

Indiferent care este stilul tau vestimentar pe care il adopti de obicei cu multa incredere, nu trebuie sa incetezi din a invata cum sa te pui cel mai bine in valoare. Ceea ce nu trebuie sa uiti niciodata e ca o rochie te va avantaja intotdeauna, indiferent de tinuta pe care o ai. Bineinteles, pe aceasta trebuie sa o alegi in functie de forma corpului, dar si de marimea potrivita. Optand pentru cele potrivite, vei reusi sa starnesti adevarate furori in jurul tau.

Barbatii sunt pur si simplu fascinati de femeile feminine, tocmai pentru ca opusul se atrage.

Cu siguranta nu exista nicio femeie in aceasta lume care sa fie 100% mandra de fiecare particica a corpului sau. Cu toate acestea, pentru a iesi in evidenta printr-un stil unic care sa te avantajeze, trebuie sa pui in valoare acea parte a corpului pe care o consideri a fi cea mai atragatoare la tine. Fie ca e vorba de chip, posterior, sani sau talie, nu trebuie sa eviti sa evidentiezi ceea ce e cu adevarat frumos la tine.

Documenteaza-te inainte de a cumpara!

Ceea ce porti trebuie sa se afle cat de cat in tendinte, astfel incat sa reusesti sa captezi in mod placut atentia celor din jurul tau. Tocmai de aceea trebuie sa citesti revistele de specialitate, dar sa arunci cate un ochi si pe magazinul nostru online DyFashion.ro ce mereu se aprovizioneaza cu cele mai moderne articole vestimentare si accesorii. Achizitionand din cadrul acestuia, nu doar ca vei face economii uriase, avand in vedere ca preturile sunt pentru toate buzunarele, insa te vei face si remarcata prin talentul tau de fashionista.

 

Nu lasa stilul sa te defineasca pe tine, ci defineste-l tu pe el! Fii intotdeauna increzatoare in propriile tale forte, poarta ceea ce te face sa te simti cu adevarat femeie si vei vedea cum aprecierile nu vor intarzia sa apara.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon