Completeaza-ti tinuta lejera de vara cu Geanta Floral Elisa

 

Indrazneste in aceasta vara sa cuceresti privirile tuturor celor din jur printr-o tinuta vesela si colorata. Fie ca esti adolescenta sau ai trecut deja de prima tinerete, asta nu te opreste din a adopta un stil ce capteaza intotdeauna admiratie din partea celor care te inconjoara. Fa-te remarcata si completeaza-ti intreaga tinuta cu o super geanta Floral Elisa!

In caz ca nu erai la curent cu faptul ca fiecare femeie, in functie de silueta pe care o are, trebuie sa isi aleaga si geanta, trebuie sa stii ca aceasta se potriveste de minune oricarei persoane care stie ce o avantajeaza. Astfel, fie ai prezenta unui model, esti miniona sau te definesc formele mai accentuate, acest tip de poseta ti se va potrivi de minune.

La ce tinute poti asorta aceasta formidabila geanta?

Lista este foarte lunga cu privire la articolele vestimentare pe care le porti purta, precum si a incaltamintei pentru care optezi. De ce? Pentru ca acest tip de geanta Floral Elisa are un stil mai chic, combinat cu o tenta vintage si poate fi purtata cu succes la o plimbare, ori la o iesire intr-un pub cu fetele. Dat fiind faptul ca este ideala pentru o tinuta mai lejera, o poti lua cu tine peste tot.

Geanta este acel accesoriu ce iti defineste feminitatea, astfel ca de fiecare data cand iesi din casa, nu uita sa o si porti corespunator. In plus, aceasta trebuie sa completeze stilul vestimentar, bineinteles, prin pastrarea intacta a acestuia.

Totusi, atunci cand vine vorba de fabuloasa poseta Floral Elisa pe care o poti comanda chiar si in acest moment, trebuie sa stii ca ai oportunitatea de a o purta in accesorizarea diverselor articole vestimentare. Asadar, daca doresti sa emani o doza consistenta de feminitate si eleganta, o rochie simpla si lejera va reda exact ceea ce iti doresti. In plus, accesorizand-o cu atractiva si incapatoarea geanta Floral Elisa, vei reusi sa creezi un impact unicat. Deoarece aceasta este deja incarcata cu modele de flori, acand si culori diverse, ar trebui sa eviti sa o porti cu tinute mult prea colorate. Astfel, o rochie simpla si lejera ce este completata de prezenta acestei posete, te vor ajuta sa iesi rapid din anonimat.

Chiar daca este vara, in unele zile vei mai renunta la rochii si fustite si vei opta pentru o pereche de pantaloni. Dat fiind faptul ca geanta despre care vorbim in cadrul acestui articol are si nuante de negru, se va asorta de minune cu o pereche de jeansi de aceeasi culoare.

In plus, atunci cand vine vorba de incaltaminte, trebuie sa stii ca nu vei da gres cu o pereche de sandale, de pantofi sau balerini. Asadar, in functie de articolele vestimentare pe care le porti in acel moment, iti vei alege si incaltarile potrivite care cu siguranta se vor afla intr-o armonie de culori cu geanta Floral Elisa.

O fi ea atractiva din punct de vedere al design-ului, dar oare este si practica? Ei bine, acest produs ce are dimensiunile de grosime de 15 cm, inaltime de 27 cm si latime de 31,5 cm, ceea ce iti permite sa transporti cu lejeritate un portofel, smartphone-ul, incarcatorul, cosmetice, precum si alte obiecte necesare oricarei femei.

In plus, datorita faptului ca beneficiaza de doua manere de care poti sa o tii - unul mai lung si reglabil, precum si unul mai scurt - ai ocazia sa o porti atat in stilul postas, cat si ca o adevarata lady, pe antebrat.

Gentile si codul bunelor maniere

Cu toate ca poate nu stiai, chiar exista in codul bunelor maniere anumite pasaje ce se refera la modalitatea in care se poarta gentile, dar si unde suntem libere sa le asezam atunci cand mergem in vizita la cineva, ori cand suntem la un restaurant. Astfel, daca vei tine cont de cele mentionate, vei fi privita si perceputa de cei din jur ca o adevarata femeie plina de gratie si de eleganta. Asadar, indiferent de modelul pe care il porti, cele ce urmeaza a fi mentionate trebuie sa fie urmate cu maximum de strictete.

· Atunci cand intri intr-un restaurant, un pub, sau pur si simplu in casa unui apropiat, sa nu iti asezi niciodata geanta pe masa, indiferent cat de atractiva ti se pare.

· Indiferent cum te-ai acomodat, Codul Bunelor Maniere spune ca intotdeauna trebuie sa porti geanta pe umarul sau in mana stanga. De ce? Pentru ca, exista posibilitatea sa fii nevoit sa dai mana cu cineva sau sa i te prezinti unei persoane. Purtand-o in partea stanga, nu vei simti nevoia de a o muta astfel incat sa ai libertatea de a da mana cu persoana respectiva.

· Nu iti aseza geanta direct pe podea. Cu toate ca nu este o modalitate prea igienica, persoanele mai superstitioase considera ca asta te va tine departe de a castiga multi bani. Asadar, nu risca sa iti ratezi sansa... cine stie, poate intr-o zi vei deveni milionara!

· Nu este prea recomandat sa iti asezi geanta pe spatarul scaunului, mai ales atunci cand te afli intr-un local public. Acest lucru il poti face insa atunci cand acesta este indreptat cu spatele spre perete. Indicat ar fi sa o asezi in spatele scaunului, atat timp cat spatiul iti permite asta, astfel incat sa incapi si tu lejer.

· Ai grija ca intotdeauna aceasta sa fie curata, iar inauntru sa fie o ordine perfecta. In momentul in care vei fi nevoit sa scoti ceva din geanta, iar dezordinea este prezenta, cu siguranta vor observa asta si cei din jurul tau. De altfel, cu siguranta iti doresti ca intotdeauna sa lasi o impresie placuta.

· Atunci cand esti accesorizata cu o geanta mai voluminoasa si mergi intr-un local public, indicat ar fi sa o asezi pe scaunul din dreapta ta, atat timp cat nu este ocupat.

· Niciodata sa nu intrebi o alta femeie (atat timp cat nu este vorba de o persoana apropiata) daca poseta pe care o are este din piele naturala sau care este pretul pe care l-a achitat pentru achizitionarea acesteia.

 

Fii mereu cu zambetul pe buze, completeaza-ti tinuta cu o geanta atractiva, colorata si incapatoare si oglindeste vara intr-o maniera cat mai splendida! Nu uita: o tinuta de vara implica culoare si curaj!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon