Cele mai stilate modalitati de asortare a imprimeurile florale in 2017

 

Ce femeie nu isi doreste sa straluceasca pe deplin prin orice tinuta? Ei bine, anul 2017 este cel mai potrivit pentru a face asta. Odata cu apropierea sezonului cald, tinutele subtiri si racoroase sunt scoase in primele rafturi ale dulapului pentru a fi cat mai la indemana celor mai fashioniste doamne si domnisoare.

Asa cum orice femeie interesata de tot ceea ce tine de moda va sti cu siguranta, imprimeurile florale sunt un must have in anotimpul calduros al anului 2017. Dar care sunt cele mai indicate modalitati de asortare a acestor imprimeuri, cu scopul de a crea un look cat mai stilat?

Flori evidentiate de tonurile metalizate: nu este un secret pentru fashioniste nici faptul ca anul 2017 se axeaza pe crearea de contraste pe cat se poate de inovative. De asemenea, ce poate fi mai potrivit pentru o tinuta de primavara-vara decat accesorizarea unei piese vestimentare cu imprimeuri florale decat cu tonurile metalizate? Totusi, pentru un look pe cat se poate de atragator este bine sa mentinem un echilibru al culorilor.

Tonuri kaki cu imprimeuri florale: de obicei, in anii trecuti, kaki-ul era culoarea predominanta in tinutele potrivite pentru sezonul rece. Totusi, in anul 2017, se petrec foarte multe schimbari in privinta culorilor in trend pentru primavara sau vara, kaki-ul fiind una dintre principalele optiuni ale pasionatelor de moda. Totodata, puteti opta in aceasta combinatie mentionata, prin purtarea unei camasi cu flori alaturi de o pereche de jeansi kaki sau chiar o geaca in aceasta culoare. Cu siguranta nu veti da gres cu un astfel de look, emanand un maxim de putere si siguranta prin inspiratiile militare, dar in acelasi timp feminitate si delicatete alaturi de imprimeurile florale.

Pasteluri: in mod definitoriu, primavara si vara sunt doua anotimpuri pe cat se poate de vesele, acest fapt fiind notabil mai ales prin tinutele femeilor. Asadar, daca considerati ca trasaturile dumneavoastra forte sunt mai evidentiate in tonuri pastelate, aceasta combinatie dintre pasteluri si imprimeurile florale trebuie sa fie principala alegere atunci cand cautati o tinuta stilata. De asemenea, avand in vedere ca tonurile de baza vor fi destul de calme, nu faceti o greseala daca optati pentru imprimeuri florale voluminoase. Aceasta alegere va va scoate din anonimat si va trezi admiratia tuturor.

Doar imprimeuri florale: cu siguranta adorati imprimeurile florale care se regasesc in aproape orice piesa vestimentara sau accesoriu din acest an. Ei bine, daca doriti o tinuta cat mai extravaganta, atunci nu trebuie sa va sfiiti de la purtarea florilor in toate elementele ce alcatuiesc tinuta. Totusi, pentru a pastra un look stilat si rafinat, secretul consta in alegerea culorilor: de obicei, se recomanda optarea pentru un maxim de trei culori de baza, iar restul tinutei in tonuri neutre, intrucat aceasta deja va fi incarcata de imprimeurile florale. In acest fel, de fiecare data cand adoptati o asemenea vestimentatie, va veti simti pe cat se poate de gratioasa si eleganta.

Imprimeuri florale combinate cu nuantele si tonurile din acelasi imprimeu: aceasta optiune este pe cat se poate de sigura si de recomandata in cazul oricarui imprimeu, intrucat va asigurati corectitudinea tinutei din punct de vedere cromatic. Bineinteles, puteti adauga o pata de culoare diferita cu ajutorul accesoriilor de natura pantofilor, gentilor, ceasului sau a unei esarfe.

Flori pe piese vestimentare transparente: atunci cand vine vorba de piese vestimentare transparente cu siguranta ne amintim de moda anilor 2000. Ei bine, nu este o greseala, aceste elemente au revenit in trend, cu mult mai mult curaj, reusind sa creeze cele mai frumoase tinute vestimentare. Asadar, va sfatuim sa optati pentru un astfel de look in special seara, pentru a evita neconcordante. De exemplu, puteti sa asortati un top sau o bustiera cu imprimeuri florale cu un top negru transparent pe deasupra.

 

Asadar, daca va plac imprimeurile florale, acum aveti ocazia sa creati cele mai incantatoare tinute pe baza acestora. Trebuie, totusi, sa fiti atenta la tonurile folosite in intregul look, pentru a evita supraincarcarea sa.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon