Cele mai inspirate tinute pe baza sarafanului – piesa de baza in acest sezon

 

Orice femeie interesata de propriul look, dar si de cele mai bune modalitati prin care poate straluci cu adevarat in sezonul primavara-vara din anul 2017 stie in mod mai mult decat sigur ca sarafanul este acel articol vestimentar care s-a bucurat de popularitate in anii din urma, iar in prezent a revenit in forta, clasificandu-se ca vedeta sezonului calduros.

Pentru ca reprezentantele sexului frumos se preocupa mereu de aspectul fizic, ei bine, in continuare va vom descrie care sunt cele mai perfecte moduri in care puteti obtine un look de succes cu ajutorul sarafanului ca piesa vestimentara de baza:

 

1. Sarafanul din denim alaturi de o bluza versatila cu volanase: o astfel de bluza reprezinta un alt articol de imbracaminte preferat de specialistii fashion in 2017. Asadar, sarafanul combinat cu un astfel de top in partea de sus, fie ca este din dantela, matase sau alt material usor, va reprezenta un succes adevarat. De asemenea, o astfel de tinuta se dovedeste cu adevarat utila in zilele toride de vara cand trebuie sa aveti un look pe cat se poate de feminin, insa practic.

 

2. Sarafanul purtat cu o maleta: aceasta modalitate de a purta sarafanul – piesa vedeta in 2017 – este mai mult recomandata in cazul zilelor mai racoroase. O asemenea decizie de imbracaminte este pe cat se poate de inteleapta, deoarece veti beneficia de un aspect adolescentin si copilaresc, care va va proteja in acelasi timp si de temperaturile mai scazute. Printr-o astfel de combinatie veti da dovada ca va bucurati de un gust deosebit in materie de moda, desi temparaturile nu sunt in favoarea dumneavoastra din acest punct de vedere.

 

 

3. Sarafanul alaturi de o camasa boyfriend: combinatia dintre stilurile feminin si masculin nu par sa dea gres nici in prezent. Asa cum bine stiti deja, sarafanul este un articol de imbracaminte pe cat se poate de feminin, insa alaturi de o camasa boyfriend, foarte putin sau deloc cambrata veti avea un outfit final impresionant. Bineinteles, recomandat ar fi sa optati pentru o pereche de sandale cu toc, care sa va avantajeze purtarea sarafanului de o lungime mai scurta.

 

4. Daca va doriti un look pe cat se poate de copilaresc, atunci sarafanul este din nou alegerea ideala in acest caz. Asadar, combinarea sarafanului cu un tricou ce se bucura de un imprimeu haios, iar optarea in cazul accesoriilor pentru un ghiozdanel in culori metalizate va va oferi un plus de tinerete si de naturalete. Elementul cheie pentru o astfel de varianta de tinuta este, de fapt, coafura, intrucat va puteti hotari intre codite sau impletituri.

 

 

5. O tinuta pe cat se poate de fresh, dar si de comoda este cea formata din combinarea sarafanului cu o bluza de stilul sport. Aceasta modalitate de a purta piesa vedeta din primavara – vara 2017 cu siguranta este o alegere preferata de iubitoarele de moda. Versatilitatea sarafanului se dovedeste, astfel, inca o data prin faptul ca vine minunat chiar si cu o bluza sport, fiind nu numai o tinuta perfecta pentru fashioniste, ci si pentru acele femei ale caror stil propriu este cel sport, insa isi doresc un strop de feminitate.

 

6. Purtarea sarafanului cat mai senzual, lipsita de inhibitii: daca celelalte modalitati de a purta sarafanul implicau si optarea pentru un element in partea superioara pe dedesubtul acestuia, ei bine, pentru acele zile pe cat se poate de toride de vara, va recomandam sa purtati sarafanul liber si fara nici o bluza sau tricou pe dedesubt. Totusi, pentru a va incadra perfect in tenditele actuale si a evita un look vulgar, indicat ar fi sa va alegeti o pereche de incaltaminte cu talpa joasa sau medie. De asemenea, o astfel de vestimentatie ar trebui asortata cu o coafura mai lejera si cu o esarfa sau un colier de tip choker.

 

 

 

Asadar, nu e chiar atat de greu sa poti fi feminina si in tendinte simultan. Daca vei opta pentru una dintre tinutele prezentate mai sus, in mod definitoriu vei atrage atentia, dar si admiratia tuturor celor din jur. Sfatul nostru este ca orice piesa vestimentara aleasa sa te reprezinte in totalitate, intrucat daca tu te simti bine aceasta se va vedea si in tinuta ta.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon