Cele mai deosebite rochii de Oscar din toate timpurile

Ce poate avantaja mai bine o femeie decat o rochie? Ei bine, mai ales atunci cand vine vorba despre o tinuta care sa merite purtata la decernarea premiilor Oscar, cu siguranta aceste piese de vestimentatie reusesc pe deplin sa avantajeze trasaturile feminine ale oricarei femei.

Asadar, in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai gratioase si mai deosebite modele de rochii purtate de vedete din toate timpurile la decernarea premiilor Oscar, fiind o adevarata sursa de inspiratie pentru orice femeie care isi doreste sa straluceasca pe deplin la un eveniment special in viata sa:

1. Audrey Hepburn a decis in 1954 sa poarte o rochie deosebit de gratioasa, marca Givenchy, rochie care a reusit sa ii scoata in evidentia feminitatea si eleganta la castigarea statuetei Oscar pentru rolul absolut remarcabil din filmul Roman Holiday. Fiind o rochie fara umeri, insa voluminoasa in partea de jos, acest model reuseste sa se pastreze si la ora actuala in trendurile feminine. Asadar, orice femeie care se bucura de maini subtiri si doreste sa isi mascheze o silueta usor robusta, poate sa opteze pentru o astfel de piesa vestimentara, De asemenea, dantela este unul dintre materialele ce par nelipsite in fiecare sezon, astfel incat poate fi usor purtata in orice eveniment special.

 

 

2. Marion Cotillard a impresionat publicul la decernarea premiilor Oscar, optand pentru o rochie tip sirena, de culoare alba, ce poarta amprenta Jean Paul Gaultier. Observam ca acest model de rochie, cel sirena, este deosebit de popular indiferent de eveniment. Asadar, daca doriti sa purtati o rochie lunga, acest gen de piesa de vestimentatie va va transforma prezenta intr-o aparitie uluitoare si demna de admirat. Modelele de rochii sirena reusesc sa avantajeze orice silueta feminina inalta, supla si cu forme bine conturate. Totusi, daca nu va incadrati perfect in aceasta tipologie, nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece si persoanele mai mici de statura pot straluci complet astfel, rochia sirena creand un efect de alungire a corpului, mai ales daca este accesorizata cu tocuri inalte.

 

 

3. Charlize Theron a reusit sa uimeasca in 2005 printr-o alegere de rochie absolut inspirata. Asadar, rochia sa marca John Galliano pentru Christian Dior, de culoare albastru pal a atras privirele de admiratie tuturor, dar in acelasi timp a reprezentat pe deplin feminitatea vedetei. De asemenea, dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, modelul rochiei cu volanase a atras atentia din zona bustului spre cea inferioara, fiind cu adevarat un efect vizual de dorit in cazul in care nu va bucurati de un bust generos. Totodata, in anul 2017, culoarea aleasa de Charlize Theron in aceasta postura se mentine cu succes in topul celor mai preferate nuante feminine.

 

 

4. In anul 2006, Michelle Williams a optat pentru un model de rochie Vera Wang in cadrul festivitatii de decernare a premiilor Oscar. Asa cum orice iubitoare de moda stie, culoarea galben mustar a revenit din nou pe podiumuri in sezonul calduros din 2017, fiind o alegere absolut inspirata pentru orice femeie la ora actuala. De asemenea, modelul de rochie ales de vedeta atunci reuseste sa avantajeze absolut orice tip de silueta, indiferent daca este supla sau robusta, fiind deosebita atat prin material, cat si prin alungirea sa de trena.

 

 

5. Ce alegere ar fi fost mai potrivita pentru Penelope Cruz decat rochia cu pene purtata pe covorul rosu la decernarea Oscarurilor din 2007? Ei bine, nu doar culoarea roz pal care continua sa fie una dintre tonurile cele mai feminine preferate de femei la orice eveniment rafinat, cat si modelul atragator in partea de jos au reusit sa o claseze pe vedeta in topul celor mai inspirate tinute in acel moment. Asadar, daca ezitati in privinta alegerii unei rochii putin mai excentrice, in mod definitoriu nu trebuie sa va ingrijorati, deoarece sunt foarte mari sansele sa atrageti admiratia celor din jur.

 

 

Dupa cum ati observat, o aparitie socanta in cadrul unui eveniment rafinat nu trebuie neaparat sa fie de-a dreptul excentrica, ci sa se evidentieze prin modelul ales si prin culoarea sa. Asadar, rochia pe care poate sa o poarte o femeie la o ocazie deosebita ii va reprezenta si stilul, astfel incat trebuie sa fiti pe deplin atente asupra alegerii pe care o faceti. Pe site-ul nostru, dyfashion.ro, veti gasi cele mai elegante modele de rochii de ocazie, care sa va avantajeze in totalitate silueta si care sa va aduca un plus de stralucire la orice petrecere veti merge.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon