Cele mai chic ținute pentru adolescente: 6 combinații la modă

Orice adolescentă cochetă are nevoie de schimbări dese în dulapul ei. Îi place să facă combinații interesante și să se îmbrace în tendințe. Chiar dacă nu există fonduri generoase pentru cumpărăturile de haine, totuși bugetul este unul rezonabil, astfel încât să poată acoperi toate noutățile din sezonul actual. Dacă și tu te regăsești în această categorie, află care sunt ținutele la modă pe care le poți aborda vara asta. 

Tu ce porți în 2021

1. Tricouri oversized și bike shorts

Hainele supradimensionate sunt foarte la modă, dar trebuie să știi cum să le combini astfel încât să nu pară că sunt de la sora ta mai mare. Deoarece sunt adesea fără formă, tricourile oversized trebuiesc combinate cu piese structurate, pentru a aduce un echilibru ținutei. Piesele de structură sunt articole care au formă chiar și atunci cînd nu le porți, așa cum sunt și pantalonii scurți. Denumiți și bike shorts, aceștia sunt preferații tuturor în zilele fierbinți de vară. Combinația dintre un top supradimensionat și o pereche de pantaloni scurți este cea mai comodă pe care o poți alege pentru plimbările tale în parc sau întâlnirile cu prietenii. 

2. Blugi cu talie inalta și bluze tip crop top

Combinația de blugi cu talie înaltă și bluze tip crop top nu se demodează niciodată. Dacă te întrebi cu ce să te îmbraci la liceu, la picnic sau la film, poți alege cu încredere această variantă. Blugii cu talie înaltă sunt preferați de multe femei, deoarece creează iluzia unei talii mici și a picioarelor lungi. Practic, efectul este o siluetă înaltă și subțire. 

Crop top-urile au fost lansate în anii 80, dar după o perioadă în care au dispărut din tendințe, au revenit și nu au mai părăsit colecțiile anuale. Sunt șic, elegante și seducătoare, cu singura condiție să fie combinate perfect. Blugii cu talie înaltă sunt cea mai potrivită alegere pentru completarea unei ținute care conține un crop top. Rezultatul este o ținută versatilă, care poate fi purtată atât la un eveniment formal cât și la o petrecere cu stil, prin adăugarea unor accesorii adecvate. 

Genți și accesorii

3. Combină imprimeurile îndrăznețe și culorile neon

Orice culoare neon te va situa ca pe o cunoscătoare în ale modei și te va face să ieși în evidență în mulțime. Dacă până acum ai admirat culorile neon doar de la distanță, fără a îndrăzni să le porți, acum este momentul să începi să experimentezi cu ele. 

Imprimeurile îndrăznețe, cum este și animal print, nu se demodează niciodată. De fapt, în fiecare sezon, apare o nouă combinație, care determină reacții favorabile chiar și de la cei mai stricți critici de modă. Deoarece este un imprimeu clasic, este doar o chestiune de interpretare pentru a-l scoate în evidență și a-i da o nouă viață. Orice fashionistă ar trebui să aibă cel puțin un accesoriu neon pe care să-l combine cu animal print, iar rezultatul va fi o ținută icon. 

4. Asortează-ți ochelarii de soare cu geanta preferată

Ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil, indiferent de sezon. Multe femei nu știu cum să accesorizeze ochelarii astfel încât să obțină un efect maxim. Pentru un look wow, asortează-i cu geanta, astfel încât ambele vor fi puse în valoare fără eforturi deosebite. De exemplu, alege niște ochelari cu rame metalizate, iar geanta poate fi în aceeași nuanță. Fii sigură că toată lumea te va remarca și va încerca să-ți copieze stilul. 

Cum rămâne cu pantofii?

5. Clasicii adidasi albi

Puține sunt variantele care formează o garderobă atemporală, iar clasicii adidași albi se numără printre acestea. La fel ca o pereche de blugi uzați, un tricou preferat sau un trench clasic, o pereche de adidași albi clasici poate fi purtată fără efort, indiferent de stilul pe care îl adopți. Versatilitatea lor este evidentă, iar atracția este maximă în orice sezon. Indiferent dacă îi porți cu o rochie de vară, cu o pereche de blugi evazați sau cu hanoracul preferat, nu poți nega atracția pe care o emană. 

6. Sandale funky comode

Poate că sandalele îți inspiră o încălțăminte de vară, dar nimic nu este mai interesant decât să le poți și în perioadele mai reci, împreună cu o pereche de șosete colorate sau un dres mat. Sandalele sunt un element mult mai versatil decât ai crede, totul se reduce la alegerea unei ținute în concordanță cu vremea de afară. Toamna poate oferi zile surprinzător de calde și uscate, astfel încât combinarea unor sandale cu un trench poate fi o alegere foarte inspirată. 

Multe adolescente consideră că achiziționarea celor mai noi modele de haine din magazine le asigură crearea unor ținute interesante și atrăgătoare. Adevărul este că cel mai important este să faci cumpărături inteligente, care să nu-ți afecteze bugetul. Prea multe haine pot umple dulapul și să facă dificilă realizarea unor look-uri deosebite, plus că nu înseamnă neapărat și combinații confortabile. Nu există reguli stricte la care să te raportezi, așa că lasă-ți imaginația să-și spună cuvântul. Păstrează întotdeauna câteva piese de rezistență și accesorii pe care să te poți baza, iar restul va veni de la sine. 

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon