Ce tipuri de pantofi nu trebuie sa iti lipseasca din dressing

 

Pantofii au reprezentat inca din timpurile mai vechi, un element din tinuta oricarei femei care emana multa senzualitate, maretie si feminitate. Fie ca unele prefera tocul mai mic, sau altele mai mare, efectul este intotdeauna unul de senzatie. De altfel, indiferent de tipul de silueta pe care il are o femeie, aceasta intotdeauna va arata mult mai bine, purtand o pereche de pantofi.

Oricat de mult i-ar placea oricarei femei din aceasta lume sa aiba un dulap plin de incaltari, de cele mai multe ori bugetul e cel care nu permite acest lucru. Totusi, important de stiut e ca atat timp cat acestia sunt diversificati, tinutele oricarei doamne si domnisoare vor fi intotdeauna demne de invidiat. De altfel, din dulapul fiecareia nu ar trebui sa lipseasca cateva perechi de pantofi absolut esentiale, care sa scoata din anonimat orice tinuta purtata. De altfel, numarul lor nu trebuie sa fie foarte mare pentru a da intotdeauna bine, ci trebuie ca modelele sa fie alese corespunzator. Atat timp cat aceste achizitii vor fi facute, o buna perioada de timp  nu va mai fi necesara inca o sesiune de shopping. In plus, atat timp cat se va opta pentru incaltarile din piele naturala, longevitatea lor va fi mult mai crescuta.

Iata ce tipuri de pantofi nu ar trebui sa lipseasca din dulapul unei femei:

· Pantofii de dama de tip stiletto

Acest tip de incaltari inca se afla in trend si te asigur ca isi vor mentine ferm pozitia o lunga perioada de timp. Acesti pantofi sunt foarte usor de combinat cu diverse stiluri vestimentare, asadar, reprezinta intr-adevar o buna investitie. Pe langa faptul ca pantofii de tip stiletto ofera atat inaltime, aspect inegalabil si confort, acestia redau cu adevarat o feminitate aparte.

De altfel, doamnele si domnisoarele care isi doresc sa isi subtieze silueta, o pot face doar purtand o astfel de pereche de pantofi care ofera un efect magic de alungire a picioarelor. Acestia pot fi purtati cu incredere atat la evenimente importante, precum la petreceri exclusiviste, nunti sau botezuri, cat si la birou in viata de zi cu zi. In plus, pantofii de tip stiletto completeaza cu succes atat tinutele punk-rock, oferindu-le o doza de feminitate, cat si una casual, care doreste sa fie scoasa putin din anonimat.

De altfel iti recomand sa ii porti in combinatie cu o rochie, dar si cu o pereche de jeansi skinny. Efectul dat de pantofii stiletto intotdeauna va fi unul de invidiat si deosebit de feminin.

· Pantofii de dama negri

Pe cat sunt de simpli, pe atat de intens este efectul evidentiat de acestia atunci cand sunt purtati in combinatiile potrivite, iar pe cat de bine se potrivesc la stilul punk-rock, pe atat de magica este si combinatia cu o rochie din tiul, eleganta.

Acest tip de pantofi extrem de versatili pot fi purtati cu maximum de incredere atat la birou, cat si la plimbarile din jurul orasului. Putem spune ca o astfel de incaltaminte este intr-adevar o necesitate pentru dressingul oricarei femei care adora sa fie fermecatoare, sexy si impunatoare.

Luand in considerare ca poate fi purtat atat la tinutele elegante, cat si la cele casual, o astfel de investitie e intr-adevar avantajoasa si necesara.

· Pantofii de dama rosii

Femeile care adora sa se afle in centrul atenitiei, sa acapareze privirile fiecarui mascul din preajma si sa fie profund invidiata de sexul feminin, prefera sa poarte o pereche de pantofi rosii cu toc inalt de cel putin 12cm. Atunci cand tinuta purtata e destul de simpla si de banala, prin combinatia cu acest tip de incaltari, efectul va fi extraordinar de spectaculos.

Cu toate ca rosul nu poate fi purtat de oricine si la orice, atat timp cat atitudinea e potrivita, iar combinatiile corecte, tinutele intotdeauna vor arata splendid. Tinutele sobre, care sunt finalizate cu o pereche de pantofi rosii, intotdeauna vor fi privite cu mult mai multa admiratie si interes. Rosul e o culoare care intr-adevar atrage privirile tuturor, asadar, daca iti doresti ca toti ochii sa se atinteasca asupra ta si a picioarelor tale, atunci aceasta reprezinta alegerea potrivita.

· Pantofii de dama nude

Pe cat de simpli si de banali ar parea pantofii nude, acestia sunt extrem de indragiti de femeile care isi doresc sa creeze efectul unor picioare mult mai lungi si mai subtiri. De altfel, nu e de mirare ca astfel de incaltari sunt la mare cautare chiar si in cadrul magazinului nostru online DyFashion.ro.

In plus, femeile care nu doresc sa depuna prea mult efort, cautand combinatiile potrivite de culori intre pantofi si articolele vestimentare, aleg sa apeleze la cea mai simpla si corecta alegere - pantofii nude. Cu astfel de incaltari, nicio tinuta nu isi va pierde din valoare, insa nici nu va fi pusa prea mult in evidenta.

· Pantofii de dama in stil sandale

In anotimpul calduros sunt extrem de recomandati si in acelasi timp populari, pantofii in stil sandale. Pe langa faptul ca piciorul are astfel ocazia sa respire corepunzator, reprezinta cea mai buna alegere atunci cand se opteaza pentru purtarea unei rochii lungi. Specialistii in design vestimentar declara faptul ca o mare greseala pe care o fac unele femei din ziua de azi este ca la rochiile lungi prefera sa poarte pantofii inchisi. O astfel de combinatie este intr-adevar lipsita de stil si de cunostinte din lumea fashion-ului, asadar trebuie intotdeauna evitata.

De altfel, in cadrul magazinului nostru online vei gasi orice model de pantofi care sa se potriveasca perfect oricarei tinute. In plus, calitatea si preturile accesibile intotdeauna vor recomanda produsele noastre ca fiind o investitie de milioane.

 

Odata ce iti vei completa dressing-ul cu astfel de perechi de pantofi, niciodata nu vei putea spune ca nu ai cu ce sa te incalti la un eveniment anume. Combinandu-le perfect cu vestimentatia, efectul va fi intotdeauna de senzatie.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon