Ce tip de incaltaminte trebuie sa porti si de ce - sfaturi de la echipa DyFashion

Despre incaltaminte se pot spune multe. In primul rand, fiecare femeie are o colectie impresionanta atat ca numar, cat si ca modele. Si parca oricat de multe perechi de pantofi ar avea tot nu e suficient, avem dreptate? E pur feminin sa ai senzatia asta ori de cate ori trece o perioada de timp in care nu ai facut nicio noua achizitie.

Avand in vedere cate activitati ai de realizat zilnic, ne-am gandit sa iti prezentam incaltamintea noastra si sa iti dam indicatiile necesare pentru a o purta in contextul potrivit. Totodata, tinem sa mentionam ca in cele ce urmeaza sa enuntam, tinem cont si de confortul de care ai nevoie.

·        Sandalele - aliatul tau in zilele toride de vara

La capitolul sandale tinem sa iti mentionam ca stam foarte bine. Avem o gama vasta de modele confectionate din materiale ce prezinta un grad ridicat de confort si rezistenta.

In zilele acestea caniculare, sandalele sunt alegerea perfecta. Avand in vedere lejeritatea in miscari pe care o ofera, sunt potrivite atat pentru petreceri private, cat si pentru rutina de zi cu zi. Aici vei gasi atat sandale cu tot, cat si fara. Pentru o tinuta in concordanta cu tendintele din vara aceasta, sandalele cu broderii florare se potrivesc oricarui tip de tinuta lejera.

·        Cizmele - incaltamintea ce te tine in pas cu moda

Creatii aparute de mult timp pe piata de incaltaminte, cizmele par a nu se demoda vreodata. In sezonul rece, cizmele sunt indicate in primul rand pentru faptul ca iti mentin o temperatura constanta pana la nivelul genunchilor chiar. Cu un design aparte, cizmele din vitrinele noastre virtuale sunt o incantare. Poti alege sa poti cizme mai ales atunci cand vrei sa poti paltonul tau preferat, aceastea ii confera intregii tinute un aer elegant, chic. Confectionate din piele, acestea vor fi o achizitie ce, cu siguranta, va rezista trecerii timpului.

·        Pantofii casual - eleganta in confort sporit

De ce sa alegi sa poti pantofi casual in timpul rutinelor tale zilnice? In primul rand, pentru confortul pe care ti-l ofera. Cu talpa joasa, acest tip de pantofi a cucerit gusturile femeilor de pretutindeni. Se potrivesc perfect la o tinuta office si nu numai. Daca vrei sa poti o rochie si totusi sa nu iti simti picioarele obosita din cauza tocurilor pantofilor, poti opta cu incredere la conturarea tinutei cu o pereche de pantofi casual. Prezentati intr-o paleta vasta de modele si culori, pantofii pe care noi ti-i punem la dispozitie iti vor incanta, cu siguranta, gusturile. Ai de unde alege, iar daca stii deja restul elementelor pe care vrei sa le porti, alegerea pantofilor va fi un lucru usor.

Balerinii fac si ei parte din gama de pantofi casual. Plusul de eleganta pe care il ofera ori de cate ori sunt purtati este evident.

Nu trebuie sa te macine gandul cum ca nu vei gasi marimea potrivita pentru tine, am avut grija de asta. In cadrul vitrinelor virtuale marimile incaltamintei incep de la numarul 35 si se termina la 41.  Poti, totodata, sa consulti tabelul de marimi. Pentru ca lucrurile sa mearga ca pe roate, indiferent de articolul pe care doresti sa il achizitonezi, beneficiezi de transport gratuit oriunde in tara.

Informatiile enuntate anterior sunt menite sa iti ofere o lejeritate in urmatoarele alegeri pe care vrei sa le faci. Probabil esti o iubitoare de articole doar de la branduri renumite si de aceea, in magazinul nostru, vei gasi articole de incaltaminte de la DYA COLLECTION SI RAXELA. Inspiratie si spor la cumparaturi!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon