Ce spune geanta despre purtatoarea ei?

Accesorii indispensabile in randul reprezentantelor feminine, gentile reprezinta solutia pentru a avea mereu la indemana cele necesare. Publicul feminin le adora si le folosesc nu doar pentru functionalitatea lor, ci si pentru rolul estetic pe care il joaca. De altfel, aceste accesorii constituie indicii de la sine graitoare vizavi de personalitatea unei femei.

La ora actuala le gasesti intr-o atat de mare varietate de modele si stiluri, incat este imposibil ca printre acestea sa nu fie si cele care se pliaza pe preferintele tale. Nu este deloc dificil sa vorbim despre genti, prietene de nadejde in randul femeilor. Acestea trebuie insa alese responsabil pentru ca, pe langa rolul pe care il indeplinesc in cadrul unei tinute, acestea de asemenea vorbesc despre caracterul celor ce le poarta.


Iata care sunt principalele categorii de genti dintre care ai de ales si ce trebuie sa stii despre fiecare tip in parte.

Geanta mare, compartimentata

Este destul de dificil sa mentii o geanta organizata, mai ales cand este de dimensiuni mari. In acest sens reprezinta deci o solutie gentile mari, care dispun de compartimentare. In acest fel, cheile, telefonul, portofelul, servetelele si diverse accesorii sau obiecte vor beneficia de propriul loc de depozitare.

Ce spune geanta mare compartimentata despre purtatoarea sa? Ei bine, aceasta tradeaza faptul ca este o persoana atenta la detalii, dar mai ales care este organizata. De obicei o aleg cele care sunt punctuale, hotarate mereu in ceea ce fac, respectiv care sunt de o meticulozitate remarcabila.

Geanta mare, necompartimentata

Este de asemenea o optiune, insa de cele mai multe ori provoaca adevarate dureri de cap. De ce? Cu greu poti sa gasesti in ele cheile, spre exemplu, sau obiecte de mici dimensiuni. Se poate intampla sa intre si in captuseala, ceea ce este cu adevarat deranjant. Maruntisurile parca devin de multe ori inexistente, adevarate legende, pe care poate cu greu le mai gasesti pe fundul gentii dupa ce depui un efort insemnat in acest sens.

Desigur ca nu este o regula generala care spune ca astfel trebuie sa fie in toate cazurile. Sunt si persoane care reusesc sa poarte cu succes genti mari, necompartimentate, evitand haosul mai sus descris. In general se incadreaza aici cele care se limiteaza de obicei la strictul necesar, respectiv la obiectele de baza necesare in geanta unei femei. Este modelul ideal pentru persoanele nonconformiste, pentru cele care sunt caracterizate de un spirit creativ.

Geanta mica

Sunt unele femei care ar purta ceea ce tu numesti poseta pe post de portofel, iar unele pentru care suficienta este doar o geanta de mari dimensiuni. De obicei aleg sa poarte genti mici cele care doresc sa fie mereu in control – cel putin asta spun gentile despre ele. Sunt ideale pentru femeile care au incredere in propriile persoane, care stiu mereu ce vor.

Geanta postas

Este o categorie despre care stim cu totii. Este specifica mai mult celor care sunt parca mereu pe fuga, insa care tin sa ramana organizate. Este solutia prin care pot avea lucrurile mereu in ordine in geanta, chiar daca nu la fel sta situatia si in garderoba, spre exemplu.

Geanta clasica

Aici intra toate modelele cu care suntem obisnuiti, respectiv cele de dimensiuni moderate, destinate purtarii de zi cu zi. Rareori acestea sunt schimbate odata cu tinuta de urmatoarea zi. Este considerata la indemana si o solutie pentru a nu pierde timp cautand echilibru in stilul si culorile unui outfit.

Iata care sunt tipurile principale de genti folosite si ce spun acestea despre cele care le aleg. Nu iti impune nimeni un anumit tip, totul ramane la latitudinea ta. Pana la urma geanta este un accesoriu util, pe care il poti alege dupa bunul plac, dupa preferintele proprii. Gasesti pe DyFashion.ro modele variate dintre care poti alege.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon