Ce sa porti la intalnirea cu parintii lui?

 

Vara este acel sezon cand te imbraci casual si lasi imbracamintea sa vorbeasca pentru tine. Insa chiar cand nu te astepti, iubitul tau duce totul la un nou nivel: te invita la el acasa pentru a face cunostinta cu parintii lui. Din moment ce un outfit urat e mai rau decat sa spargi vasele viitoarei mamei soacre, e bine sa te gandesti din timp cu ce te vei imbraca la intalnire.

OK, deci crezi ca l-ai intalnit pe omul care ar putea fi "acela" si se pare ca si el gandeste la fel, pentru ca ti-a sugerat sa-i intalnesti parintii. Faptul ca parintii te plac este un factor important in aceasta etapa a relatiei. Deci, cu siguranta, va trebui sa faci o impresie buna.

Modul in care arati va forma o mare parte a modului in care vei fi perceputa, iar prima impresie este "importanta," pentru ca dicteaza lucrurile viitoare. Nu intelege gresit, nu e singurul lucru care conteaza, ci mai este comportamentul tau care conteaza, limbajului trupului si conversatia pe care trebuie sa le iei in considerare. Insa, inceperea procesului cu un look impresionant sigur va dovedi ca ai celelalte calitati.

Unde te duci?

Daca aveti o cina familiala intima la domiciliu, atunci ai putea considera sa te imbraci mai putin glam si sa adopti o tinuta simpla. Nu este timpul in care sa arati cat de sexy esti tu. Intalnirea la un restaurant iti poate da mai multa libertate in ceea ce priveste dresscode-ul, insa evita sa te imbraci in ceva sexy si opteaza pentru ceva mai putin sofisticat.

La ce ora te vei intalni?

Un brunch obisnuit necesita un aspect zilnic, elegant. Evenimentele de seara vor cere o rochie, iar in acest caz, rochia ta neagra va fi cea mai potrivita alegere.

Cum arati un pic de personalitate?

Cautarea unui aspect clasic, elegant nu inseamna sacrificarea stilului tau personal. De fapt, este intotdeauna bine sa arati putin din ceea ce esti. Cea mai buna modalitate de a iti exprima personalitatea este prin printuri, accesorii si un stil inteligent. Gandeste-te cum poti adauga un twist interesant la un costum clasic. Se pare ca astfel de tinute sunt admirate tot timpul si pot actiona ca incepator de conversatie care ar putea arata cat de interesanta esti tu.

Ce sa nu porti?

Colanti – un subiect delicat; repeta: "Colantii nu sunt pantaloni." Este OK sa porti colanti la sala de gimnastica, in timp ce te uiti la seriale sau cand iesi la alergat. Insa nu uita ca leggins-ii arata totul. Chiar ai vrea ca parintii lui sa vada tot ce ai tu? Poarta jeans, e cea mai buna alegere. Sau mergi mai departe si alege o rochie. Ar trebui sa te gandesti la intalnirea cu parintii lui ca la un interviu pentru un job.

Nici prea casual -- Bine, nu te imbraci prea casual cand iesi in oras. Asa ca nu ar trebui sa te imbraci astfel atunci cand ii intalnesti parintii. Dar ce anume este casual? Ei bine, aceasta definitie variaza in functie de cine intrebi dar, pentru inceput, pantalonii sport ar putea fi un raspuns. Colantii, la fel, ar trebui sa iasa din schema. Purtarea unui tricou si o pereche de jeans ar putea fi acceptabila, daca tricoul este bine calcat si aranjat. Doresti sa arati ca ai facut un efort, iar daca porti o imbracaminte prea casual nu face aceasta afirmatie. In plus, ai putea transmite parintilor prietenului ca nici macar nu iti pasa de intalnire.

De unde sa iti alegi hainele?

Ai o multime de alegeri de unde sa iti alegi outfit-ul. De la magazine si pana la mediul online, lumea e plina de shop-uri cu articole vestimentare. Insa daca alegi sa iti faci shopping-ul la Dyfashion te vei bucura de faptul ca nu exista cost de transport -- si asta indiferent de suma pe care o comanzi. Daca produsul pe care l-ai comandat nu iti vine bine, afla ca si returul este gratuit. Totul pentru ca tu sa ai o experienta comfortabila atunci cand faci cumparaturi de la noi.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon