Ce haine sunt la modă: află noile tendințe ale toamnei!

  1. 1. Ce se poartă în această toamnă
    1. 1.1. Imprimeurile florale
    2. 1.2. Fustele midi feminine
    3. 1.3. Pantalonii largi
    4. 1.4. Decupajele
    5. 1.5. Ținutele monocromatice
    6. 1.6. Mânecile bufante
    7. 1.7. Accesoriile statement
  2. 2. Sfaturi de stil pentru orice sezon
    1. 2.1 Investește în calitate
    2. 2.2. Încorporează piese trendy în propriul stil
    3. 2.3. Fii mereu atentă la croială

Odată ce campaniile de sales au luat sfârșit, magazinele au expus noile colecții pentru toamnă-iarnă. În anotimpul rece al anului 2021 se păstrează multe dintre trendurile de modă din 2020, însă sezonul curent aduce și o serie de surprize surprize. 

DYfashion este consilierul tău de imagine, de aceea suntem primii care te informăm cu privire la cele mai cool noutăți ale toamnei! Deci, ce se poartă în acest sezon?

Ce se poartă în această toamnă 

Știm cât de mult contează pentru tine să fii mereu în pas cu moda, motiv pentru care am selectat cele mai importante trenduri pentru toamnă. Iată, deci, care sunt hainele la modă în perioada rece a lui 2021!

Imprimeurile florale 

Ce dacă vara a luat sfârșit? Imprimeurile florale sunt în continuare un must-have care tronează în garderoba fashionistelor din întreaga lume. Poartă în continuare piesele vestimentare cu prin floral ca și până acum; ca accent într-o ținută monotonă sau ca declarație de stil, alegând o rochie, o salopetă sau chiar un compleu cu acest model. Partea bună este că nu este nevoie să investești în noi item-uri, ci le poți reinterpreta pe cele de care te-ai bucurat întreg sezonul estival. Știi rochița aceea diafană cu imprimeu cu flori și bretele subțiri? Poart-o în layering cu o maletă din cașmir și cu o pereche de cizme lungi și îmbrățișează noul sezon!

Fustele midi feminine

În discuția despre trendurile care pleacă și se reîntorc trebuie să amintim și fustele midi, care, contrar așteptărilor, sunt încă eligibile pentru noul sezon. Spre deosebire de 2020, printre hainele la modă în 2021 se numără fustele mult mai feminine, vaporoase, pe care să le poți îmbrăcă în zilele calde de toamnă. Asortează-le cu balerini, nu uita să alegi ciorapii lycra potriviți și combină-le, în partea de sus a corpului, jachete de piele sau din denim și cu puloverașe subțiri. 

Pantalonii largi 

Pantalonii largi se numără și ei printre hainele la modă în toamna anului 2021. Modelele subțiri, de vară, sunt înlocuite însă de pantalonii din tricot sau lână, care nu doar că arată foarte cool, dar sunt și foarte confortabili și călduroși. Fie că alegi compleuri formate din bluză și pantaloni sau că optezi doar pentru cea de-a doua piesă menționată, ai numeroase posibilități de asortare. Pantalonii tricotați se poartă în această toamnă cu jachete din piele și căptușeală din blană, a căror lungime nu depășește linia taliei. În ceea ce privește încălțămintea, poți alege pantofi sport sau botine, sau chiar bocanci. Descoperă pe site noua noastră colecție de încălțăminte de damă pentru toamnă! 

Decupajele 

Deși toamna înseamnă și temperaturi mai scăzute, atunci când vremea permite acest lucru încearcă și ținute cu decupaje, care vor scoate din anonimat look-ul tău. Și, dacă vara ai putut miza pe bluzele și topurile cu spatele gol sau cu umerii lăsați, toamna scoate din mânecă alți ”ași” ai garderobei tale. Poți crea ținute inspirate în ton cu tendințele din modă alegând o jachetă din denim decupată la spate, pe care o poți purta inclusiv cu malete și pulovere și cu jeanșii preferați. Adaugă o pereche de ciocate și o pălărie dintr-un material gros și călduros iar outfit-ul tău este complet!

Ținutele monocromatice

Dacă te întrebi ce se poartă în toamna anului 2021, află că nu poți da greș cu ținutele monocromatice. Îți recomandăm să experimentezi outfiturile formate din piese vestimentare nude care denotă eleganță, feminitate și stil. Foarte inspirate sunt și mixurile care includ haine în nuanțe neutre, pastelate, precum rozul pudrat și bejul. 

Mânecile bufante

Feminitatea este cuvântul care definește cel mai bine tot ceea ce se poartă în această toamnă. Printre hainele la modă în 2021, în sezonul rece, se află și jachetele, cămășile sau rochiile cu mâneci bufante, care de altfel au fost nelipsite de pe podiumuri și în perioada caldă a anului. Extravagante dar și feminine, totodată, acestea sunt ideale pentru orice femeie, complimentându-le în special pe cele cu o siluetă zveltă, care vor să adauge volum și structură ținutelor. La facultate, la job, în oraș - topurile și jachetele cu mâneci bufante sunt un must-have în orice ocazie!

Accesoriile statement 

În acest sezon, accesoriile au rolul de a acapara privirile, dominând ținutele. Bijuteriile și, în general, accesoriile statement sunt cele pe care trebuie să le cauți în magazine în toamna lui 2021 dacă vrei să fii în pas cu moda. Încearcă brățările cu charmuri, coliere supradimensionate purtate peste pulovere, genți și ghiozdane cu design inedit sau curele și centuri late. Citește mai multe sfaturi despre accesorizarea ținutei în funcție de stilul ales

Sfaturi de stil pentru orice sezon

Indiferent de sezon, un lucru este cert: trebuie să te îmbraci bine în orice ocazie! Ținutele corect alese și concepute nu doar că te vor face mai atractivă în ochii celor din jur, dar de asemenea îți vor îmbunătăți instant starea de spirit. Așadar, iată câteva sfaturi de stil pe care să le aplici în orice sezon!

Investește în calitate

Deși hainele de calitate pot fi mai scumpe uneori, privește-le ca pe o investiție pe termen lung în garderoba ta. Așa cum poți observa, trendurile revin, deci cu siguranță nu vei avea de pierdut dacă îți achiziționezi haine clasice și de calitate. Materialele, croiala, intensitatea nuanțelor și atenția la detalii și finisaje sunt doar câteva dintre acele criterii importante care definesc calitatea în materie de îmbrăcăminte. 

Încorporează piese trendy în propriul stil

Poți crea simplu ținute la modă în orice sezon dacă încorporeze piese trendy în propriul stil. Cât de simplu poți obține un look în vogă dacă integrezi un accesoriu statement în outfitul format dintr-un costum clasic cu pantaloni și sacou? 

Fii mereu atentă la croială

Regular, fit sau large - tu știi care este croiala care ți se potrivește? Vorbim despre un criteriu esențial de care să ții cont în alegerea pieselor vestimentare, care influențează de fapt reușita ținutei tale. Optând pentru haine care să ți se potrivească perfect, îți vei pune în evidență silueta, îți vei masca micile imperfecțiuni ale corpului și, în plus, întregul tău look va arăta mult mai studiat. 

Dacă vrei să știi ce haine sunt la modă, află ce se poartă în toamna anului 2021 de pe dyfashion.ro! De asemenea, pe site-ul nostru te așteptăm și cu o colecție nouă de rochii, ”Vis de toamnă”, dar și cu o mulțime de alte piese vestimentare potrivite noului sezon. Definește-ți propriul stil și ține pasul cu moda punând în aplicare sfaturile și trucurile de stil oferite de experții noștri în fashion!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon