Ce haine nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei fashioniste in aceasta vara?

 

Vara a venit deja, ne bate la usa cu temperaturile calduroase, insa piesele vestimentare din cadrul garderobei proprii par sa nu fie intocmai pe masura asteptarilor noastre. In acest caz, putem discuta despre o interventie „fashion”, dupa cum ar spune americanii.

In acest sens, magazinele par sa fie de partea tuturor femeilor deoarece este perioada promotiilor de sezon peste tot, motiv pentru care puteti sa porniti intr-o sesiune de shopping de relaxare. In continuare va prezentam care sunt piesele vestimentare pe care orice fashionista trebuie sa le detina in propria garderoba astfel incat tinutele sale din aceasta vara sa fie conform celor mai actuale trend-uri.

1. Salopetele elegante

Desi aceste piese de imbracaminte au fost un succes vestimentar total in anii 70, moda salopetelor a revenit in trendurile actuale. Astfel, salopetele elegante reusesc sa ia cu succes locul unei rochii de ocazie pentru un eveniment de amploare, atunci cand doriti sa va accentuati forma corpului.

Bineinteles, asta nu inseamna faptul ca puteti renunta la rochiile de ocazie intru-totul, insa e bine sa stiti ca aveti mai multe alternative de tinute in ceea ce priveste evenimentele din aceasta vara. Cu siguranta va asteapta multe petreceri la care sa participati, motiv pentru care cu ajutorul salopetelor elegante puteti sa va asigurati ca outfit-ul dumneavoastra va face senzatie!

2. Pantalonii de tip palazzo

Cu siguranta ati auzit de aceasta denumire inovativa a pantalonilor largi si evazati in cadrul acestui sezon, nu-i asa? Ei bine, aceste modele sunt de fapt, dupa cum am mentionat, pantalonii largi, evazati, ce sunt confectionati din materiale vaporoase.

Nu doar ca pantalonii palazzo reprezinta un adevarat must have in aceasta vara, insa sunt de asemenea o alegere deosebit de versatila. De ce spunem aceasta? Ei bine, daca pot fi purtati pe perioada zilelor calduroase de vara cu o pereche de balerini sau alt tip de incaltaminte cu talpa joasa pentru a face fata cu succes temperaturilor ridicate, imaginati-va cum ar arata acestia cu o pereche de stiletto?

Da, asa este, pantalonii palazzo pot fi purtati si cu tocuri pentru ca orice femeie sa straluceasca in cadrul unui eveniment elegant. Totusi, incercati sa optati pentru incaltaminte si topuri in culori contrastante cu nuanta pantalonilor pentru un look de invidiat. Va recomandam sa optati pentru astfel de articole fie in nuante neon, fie in tonuri metalice.

3. Maiouri din voal

Aceste piese vestimentare reprezinta din nou o alegere versatila in ceea ce tine de tinutele ce pot fi purtate atat in cadrul zilei, cat si pentru evenimentele elegante de seara. Spre exemplu, un astfel de maiou arata deosebit de bine in combinatie cu o pereche de pantaloni de tip palazzo, precum v-am prezentat mai sus.

Cine nu isi doreste ca piesele sale de imbracaminte sa fie caracterizate prin versatilitate, utilitate si confort?

4. Fustele cu dungi

Este un fapt cunoscut de fashioniste ca dungile au reaparut in topurile modei. Astfel, daca sunteti genul de femeie care adopta doar tinute feminine atat la birou, cat si in timpul liber,  cu dungi elegante sunt o alegere perfecta pentru a straluci.

Ramane la alegerea dumneavoastra daca veti considera ca garderoba proprie are nevoie de astfel de piese vestimentare care aduc un plus de noutate in randul tinutelor personale. Daca sunteti interesata de a va achizitiona aceste piese de imbracaminte moderne pe care vi le-am prezentat mai sus, va asteptam pe site-ul nostru, dyfashion.ro, cu o gama diversificata de modele inovative.

 

De asemenea, mereu dorim sa ne multumim clientii cu cele mai atractive oferte, astfel incat la acest moment va intampinam cu reduceri de preturi pentru ca dumneavoastra sa va puteti cumpara piesele vestimentare favorite cu discount-uri colosale. Spor la shopping!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon