Ce culori se poarta in 2020? 3 idei de outfituri de primavara care te vor inspira

Odata cu sosirea primaverii, doamnele si domnisoarele incep sa-si faca ordine generala in garderoba: isi muta puloverele groase si pufoase pe raftul de sus, asaza incaltamintea de iarna in cutii de depozitare si, in sfarsit, fac din nou loc pentru rochiile vaporoase, pentru camasile in culori pastelate si, bineinteles, pentru noi piese vestimentare.

Pana la urma, ce alt anotimp este mai potrivit pentru a da un refresh garderobei?

Daca si tu esti in etapa de „restructurare” a dressingului, ai ajuns in locul potrivit: in acest articol iti prezentam cele mai importante tendinte in fashion de primavara aceasta, care, cu siguranta, te vor inspira si pe tine in viitoarele alegeri vestimentare.

Ce culori se poarta primavara aceasta?

Dupa cum probabil stii, culoarea Pantone a anului 2020 este albastrul clasic - albastrul marin, pe care specialistii domeniului il considera de-o eleganta simpla, absoluta.

Prin urmare, atat albastrul clasic, cat si alte nuante similare de albastru si de verde marin reprezinta culorile esentiale din care marile case de moda se inspira anul acesta.

Dintre nuantele cele mai indragite de albastru, se remarca albastrul denim - versatil, usor de integrat in numeroase tinute ale sezonului cald.

Asadar, iti poti imbogati garderoba de primavara-vara, printre altele, cu o rochie din denim, pe care sa o asortezi cu tenisi sau cu espadrile si cu o geanta sau cu un rucsac casual - astfel, obtii foarte usor o tinuta sic si simpla, perfecta pentru zilele calde in care iesi cu prietenele tale in oras.

Chiar daca albastrul marin ocupa locul regelui pe paleta cromatica a anului 2020, asta nu inseamna ca nu-ti poti completa garderoba si cu alte culori, precum nuantele de galben sofran, nuanele de roz coral, dar si nuantele indraznete si vibrante de rosu scarlet.

In plus, din garderoba ta nu ar trebui sa lipseasca nici culorile pastelate, care continua sa fie apreciate si anul acesta.

Piese vestimentare esentiale in orice garderoba

Indiferent de stilul vestimentar, exista cateva piese esentiale in orice garderoba de primavara.

In categoria aceasta intra:

1. tinutele casual, care imbina perfect confortul si bunul-gust;

2. rochiile office reinterpretate - care reprezinta o alegere excelenta pentru unele medii profesionale, dar si pentru o intalnire cu partenerul de viata;

3. pantalonii - fie ca e vorba despre mult indragitii si extrem de versatilii jeansi, sau despre pantalonii eleganti, din alte materialee

Acestea fiind spuse, iti prezentam in continuare cateva idei de outfituri pe care le poti purta cu incredere primavara aceasta - fie in varianta propusa de noi, fie mixand articolele vestimentare in functie de stilul tau vestimentar si de viata, de felul tau de a fi, de dispozitia de moment si, bineinteles, dupa bunul plac.

Salopeta casual din denim, pentru un aer fresh si relaxat

 

Salopeta Desi de blugi albastru deschis cu rupturi

 

Cum primavara este anotimpul care ne face pofta de plimbari lungi in parc, de iesiri la terase alaturi de cei dragi si de escapade de weekend pline de distractie si voie buna, hainele cu croieli lejere, confectionate din bumbac, sunt un must.

In aceasta categorie intra si salopeta Desi care, pe langa faptul ca este suficient de comoda pentru a fi purtata o zi intreaga, respecta si tendintele cromatice ale anului 2020 - caci, dupa cum ai aflat deja, albastrul denim se afla in top.

In plus, salopeta este si foarte versatila, astfel ca o poti asorta cu un tricou alb, asa cum este cel din fotografia de prezentare, cu o bluza cu maneca lunga sau, de ce nu, chiar cu o camasa casual-sport.

Rochia office galben sofran, definitia elegantei simple

 

Rochie Adina galben mustar petrecuta cu pliuri pe o parte

 

Din fericire, in multe medii profesionale, codul vestimentar office nu mai este astazi atat de strict precum era inainte, ceea ce ne permite sa facem alegeri usor jucause si care ne reflecta cu adevarat felul de a fi.

Avand o cromatica in tendinte, inspirata din natura, un design modern si o croiala evazata, rochia office Adina este o piesa vestimentara excelenta pentru zilele pline de sedinte de la birou sau pentru un interviu important de angajare - momente in care ai nevoie de haine suficient de elegante, incat sa lasi o impresie placuta celor cu care interactionezi, si suficient de confortabile, incat sa te simti in largul tau.

Rochia office galben sofran exceleaza, fara doar si poate, la ambele capitole, astfel ca poti fi convinsa ca ii vei impresiona si prin vestimentatia impecabila pe cei cu care vei interactiona si, totodata, te vei simti relaxata pe tot parcursul sedintei sau interviului.

In plus, elementele sic de design, precum pliurile pe o parte, catarama in talie pe o parte si pliurile de la baza transforma rochia Adina intr-o alegere inspirata si pentru o cina romantica, spre exemplu.

In acest caz, iti sugeram sa o porti cu sandale sau pantofi cu toc inalt, care sa iti puna in valoare feminitatea.

Pantaloni roz prafuit, cu o nota primavaratica

 

Pantaloni LaDonna roz prafuit evazati cu nasturi decorativi

 

Dupa cum ai aflat deja, culorile pastelate continua sa fie apreciate si primavara aceasta, iar atunci cand sunt purtate impreuna, nu poate rezulta decat un outfit feminin si delicat, asa cum este cel din fotografia de prezentare.

Fireste ca poti purta pantalonii LaDonna si in alte combinatii, in functie de stilul tau si de ocazie.

De exemplu, daca iti plac mixurile vestimentare jucause, indrazneste sa asortezi acesti pantaloni evazati, cu talie inalta, cu un tricou alb simplu si cu balerini sau cu pantofi Oxford - astfel, vei obtine un outfit casual, usor relaxat.

Din pacate, tinand cont de situatia actuala, nu ne putem bucura asa cum ne-am dori de zilele insorite de primavara, de plimbarile lungi in aer liber, de iesirile la terase, de escapadele de weekend alaturi de cei dragi.

Cu toate acestea, shoppingul online ramane o varianta sigura si o bucurie si mai mare in perioadele de reduceri.

Astfel, acum ai sansa sa-ti imbogatesti garderoba de primavara cu articole de calitate, confectionate de branduri cu prestigiu din tara noastra, reduse cu pana la 70%, pana la finalul lunii martie.

In plus, pentru fiecare comanda plasata pe DyFashion, vei primi puncte de fidelitate in functie de valoarea acesteia: punctele se acorda calculand 4% din valoarea totala. Altfel spus, pentru fiecare 100 de lei cheltuiti, vei primi 100 de puncte de fidelitate a caror valoare este de 4 lei.

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon