Ce bluze de ocazie sunt recomandate pentru evenimentele deosebite

Ocaziile speciale impun ținute speciale. Poți crea outfituri fabuloase chiar și fără a te îmbrăca în rochii pretențioase mizând pe bluze cu  design deosebit, din materiale de calitate. 

Îți prezentăm o selecție de bluze elegante de damă pe care le poți purta la ocazii, alături de fuste și pantaloni care se regăsesc deja în garderoba ta sau, de ce nu, de modele noi, care îți fac cu ochiul pe site-ul nostru!

Bluzele de catifea

Catifeaua este una dintre acele țesături care emană o eleganță aparte. Din acest motiv am inclus și noi în colecția dyfashion.ro modele deosebite de bluze realizate din catifea. De regulă, acest material se asortează perfect cu satin, mătase sau dantelă, toate acestea creeând un contrast elegant cu textura groasă a catifelei. Pentru a scoate din anonimat orice ținută renunță la bluzele negre din catifea și optează în schimb pentru nuanțe tari, precum verdele smarald, mov, roșu sau albastru. 

https://www.dyfashion.ro/rochii/bluza-ladonna-rosie-din-catifea-cu-margele-cusute-la-baza-gatului.html

https://www.dyfashion.ro/haine/bluza-ladonna-bordo-din-catifea-cu-accente-din-dantela-si-aplicatie-din-tull-in-zona-bustului.html 

Bluzele din dantelă

Dantela a fost dintotdeauna considerată un simbol al eleganței și al feminității. De aceea, la fiecare eveniment la care vrei să strălucești poți alege o bluză confecționată din acest material. Poți crea o ținută romantică sau un look retro pornind de la o astfel de piesă vestimentară. Fie că optezi pentru un model de bluză decoltat sau pentru una cu guler înalt sau la baza gâtului, trebuie să știi că un astfel item poate fi asortat cu fuste cu talie înaltă, cloș, drepte, mini sau din piele. Stiliștii recomandă ca bluzele din acest material să fie purtate în fuste sau pantaloni, nu pe deasupra. 

https://www.dyfashion.ro/haine/bluza-clara-neagra-din-dantela-cu-maneci-evazate.html

https://www.dyfashion.ro/haine/bluza-lacey-bej-din-dantela-cu-elastic-in-talie.html 

Bluzele din organza

Fără îndoială, organza este o alegere ideală pentru orice eveniment la care vrei să ai o apariție spectaculoasă. Descoperă colecția noastră de bluze din organza la un preț special, pentru a avea întotodeauna apariții pline de rafinament. Asortează-le cu pantaloni Tulum, foarte chic și versatili și cu pantofi cu toc, obținând un look pentru o ieșire în oraș. Dacă vrei să te simți specială chiar și la o plimbare prin parc, asortează bluza din organza cu escarpeni și cu o cămășă sau jachetă din denim. 

https://www.dyfashion.ro/rochii/camasa-hanna-bej-din-organza-cu-broderie-florala.html

https://www.dyfashion.ro/haine/bluza-jelly-bej-inchis-cu-maneci-lejere-si-nasturi-perlati.html 

Bluzele din satin 

Satinul este una dintre materialele pe care te poți baza oricând ești în căutarea unei ținute pentru o ocazie specială. În ceea ce privește varietatea de modele de topuri din acest material poți opta pentru maiouri, bluze cu guler, bluze cu volane, cu umerii goi etc. De asemenea, poți miza pe o bluză din satin drapat, o piesă vestimentară de excepție, perfectă pentru o apariție demnă de admirație la orice eveniment. În cazul în care vrei să porți o cămașă satinată într-un mix vestimentar casual, sfatul nostru este s-o accesorizezi cu o pereche de jeanși clasici - de preferat mom jeans. 

https://www.dyfashion.ro/haine/bluza-ella-collection-lora-galbena-cu-volane.html

https://www.dyfashion.ro/haine/bluza-kayle-roz-pudrat-cu-fronseu-la-maneci.html 

Fii fermecătoare în orice ocazie alegând piesele vestimentare de pe dyfashion.ro!

Ultimele știri

Produse vizualizate recent

    Angle up icon